37
Új számítógépeket kellene összeállítani max. 60000 Ft.-ból,monitor nélkül.Ötletek,tapasztalatok? Ja,ÁFÁ-san,office és netre lenne használva csak.
-
Borg #37 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1073481175 -
#36 Figyelmedbe ajánlom eme kis céget: RealSys
Jók az áraik, és megbízhatóak. -
#35 az egy szériahibás hulladék :) -
#34 60000-ből sem... -
#33 ahhoz képest hogy Abit NF7 kb csak +4 K -
izb #32 Azért szarból nem lehet várat építeni........ -
#31 hmm...ne terjesszük a hülyeséget :)
150-200 darabot adtunk el belőle és kb 10-et kellett gariztatni!
mondjuk az igaz, hogy teljesítményben egy kicsit le van maradva, de minőségileg nem.és 10.000 forintért ne várjunk egy csúcs tuninglapot.kezeli a 3200+-os bartont is, 400-as ddr-t. -
#30 ŐŐŐ Nekünk suliban rendszerinfós csoportnak is asrock-os alaplapokat vettek. Hát annál nincs rosszabb!! Haveromnak mesélték sztec boltban ismerősei, hogy nehéz elhinni, de ez olyan h mikor hazaviszed, egyszerűen nem megy. És 8-ból nekünk sem ment 4db. Ráadásul iszonyatosan fagyósak. Egyik osztálytársam inkább továbbra is a p3-as gépet használja. -
#29 ASUS Pundit barebone rendszer, ez 30 körül van
Ebbe még kell memcsi, proci, vinyó, szerintem megfelelő teljesítményeket válogatva ebből is lehet 30 körülre összehozni, amivel lehet netezgetni.
Mi 68+fáért fogjuk kapni a 2,4MHz-s cerkával, 512MB rammal, és 40GB samsung vinyóval szerelt Pundit-S gépet -
#28 Ofísz és netre egy P3 is bőven jó...sőt... -
Takezó #27 te ott dolgozol, nem? :D:D:D -
#26 xp hez kell sok ram, de minek XP ??
"office és netre" azaz egy legagyított linux tökéletes. nem kellenek felesleges csomagok, kevesebb ram elég neki, és a spywarek se fogják szétzabálni.. -
#25 Spire mióta nóném? Best ár/érték hűtő...
Nem nóném, nem gagyi szar.
Cd vel igazad van, az inkább 2K+...(öcsém fél éve vett 1500 ért új asust, ebből gondoltam hogy már 1K körül lehetnek az árak. De ezekszerint az vmi leárazás lehetett...) -
#24 cd 1k, hol?
cooler 2k, akkor noname
ház 7er, hmm gagyi, de végülis a céljának megfelel -
#23 Én hónapokig S3 Virge PCI -al nyomtam nemrég, tök szép képe volt...:)
Csak filmek nem mentek jól...:( -
#22 Mégis hol látod a használt feliratot? Hm?
Ezek direkt nem használt árak. Az meg csak a hozzánemértésedről árulkodik hogy em vennél használt cuccot...
Ez végülis nem baj, csak akkor ne olts olyan témában amiről fingod nincs... -
#21 bazz egy internetes gépbe minek egyáltalán vga? :DDDDD Ha netre kell vegyél egy átlagos procit, csak mondjuk a rendszerhez tényleg nem árt 512ram, a suliban pIIIasok vannak, tök jó lenne az is, csak 128ram van XPhez... -
DirtyPio #20 ja es ha leveszed a kepernyot akkor megsporolsz vele 50$, es 70$ ert mar 512 ram lesz benne, ujjabb 40$ +-al mar 80Gb vinyo, ami osszvissz 358$ -t jelent=87k-t hoppa, kicsit elszamoltam, de megeri meggondoli 512 rammal nagyobb vinyo nelkul, mindossze 58k. -
#19 jah, használt lószar.....
én biztos nem vennék használt cuccot, főleg ezekből, sőt semmiből sem:D -
DirtyPio #18 Nezd meg ezt a konfigot, meg kepernyo is van benne. Szerintem ennel jobb nem kell netelni, sot meg egy-ket jatek is elmegy rajta[Nekem gyengebb gepem van, csak van egy +, ami az fx 5500 asbol all:) es vegigjatszottam a hl2, jatszom a farcryt es 1024be akadas nelkul megy:))]
http://www1.us.dell.com/content/products/productdetails.aspx/dimen_2400?c=us&cs=19&l=en&s=dhs
-
#17 simán kijön...cd 1K, cooler 2K, ház+táp 7K... -
#16 "Vmilyen olcsó ház és CD meghajtó meg CPU cooler - 10K"
ha a kínai könnyűipar csodáival számolunk, akkor lehet h kijön. -
#15 a HTML nyelvben http://www. formátumban helyesek a linkek :) -
#14 Ja, lehet azt a hasist nem kellett volna betolni az uzsihoz... -
#13 facért teszi bel az sg-t a linkbe?
amúgy a lényeg látszik:) -
Shadow_THH #12 60-ból simán kihozhatsz egy mai szemmel nézve átlagos gépet monitor nélkül -
ZsirosKenyer #11 k*rvára nem számolsz jól :DDD -
#10 Sajnos Ön nem nyert. -
#9 www.gepbolt.hu -
#8 Milyen gépet vegyek MOST topicba is belefért volna szvsz, no mind1...
Szal
Abit NF7 - 13K
2500+ Sempron - 15K
512Mb ram - 10K
Radeon 9250 - 12K
Maxtor 40Gb ata133 - 10K
Vmilyen olcsó ház és CD meghajtó meg CPU cooler - 10K
#7 jah, nézd meg Őket, mert jó árakban dolgoznak -
Cicero #6 www.depo.hu -
#5 Ha gondolod, összerakok egyet, de a Mikland-ban vannak kiépített konfigok, a legolcsóbb 44k, de vannak kicsit drágábban is. -
trabant #4 C64 magnóval. -
#3 AMD Semptron 2,2+ Ghz
Asrock alaplap, AMD Semtron 2,2+ Ghz. CPU, 256 MB.DDR RAM, 40 GB WD HDD,52x LG CD, integrál videokártya (+AGP), integrált hangkártya, FDD, ATX Miditorony ház.
55.000 Ft.
itt -
skristof #2 két ötlet:
1.: kereső
2.: del -
szemlits #1 Új számítógépeket kellene összeállítani max. 60000 Ft.-ból,monitor nélkül.Ötletek,tapasztalatok? Ja,ÁFÁ-san,office és netre lenne használva csak.