A játékosok körében az Intel a népszerűbb

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja jó megvan <#vigyor3>

http://www.reasonunderground.hu - reason portál

Ha valakinek 512 mega ramja van, az a 256-512, vagy az 512-1024-be kerül?

http://www.reasonunderground.hu - reason portál

Munch
A transzmeta új fiú lévén megakar ismerkedni a többi processzorral, ezért egy egyszeru kérdést tesz fel nekik:
- Na mennyi 2+2?
- Intel: 5.
- Motorola: Hát 4.
- AMD: Négyszer tíz a nulladikon.
Értetlenül néznek az Intelre, mire az megszólal:
- Lehet, hogy tévedtem, de akkor is én voltam a leggyorsabb.

ha akkor kapcsolódtál be a pck szép világába, tényleg sokat tudhatsz, és nyilván adni is fogok a véleményedre...

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

asysoft
A 3Dfx találta fel a 3D kártyát, s hol van már😊 (Kis csúsztatással, mert az NV1 volt az elsõ, az áttörést azonban a Voodoo hozta.)
A "másodhegedûs" kifejezést is érdekes olvasni az AMD64-EM64T "rokonság" után😊 A füstölgõs korszak is elmúlt (azért kíváncsi vagyok, ezt még hány évig fogják felhozni az AMD ellen).
Egyébként ajánlom figyelmedbe, hogy a szerverpiacon 8%-os részesedést elért az AMD, pedig 2 évvel ezelõtt még sehol sem volt.

/*WTF?!*/

ForRedGlory
G5 nagyon jó. 1000x inkább G5 mint egyszer is AMD akárhánybit... ;D

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

Ja és a microprocessor kifejlesztése egy technikai ugrás ami nem semmi de nem is minden!

Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+,Kingmax 2x1GB DDR2 800, Ati Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 AGP, Xerox TFT-LCD 17\"+Samsung 32\" LCD-TV

Tehát akkor az intel az egyedüli és eggyetlen és ezek szerint a Mac G5-öst se ismered el?!

Amúgy a Commodor cég is nagyon nagy, erõs és jó cuccokat gyártott aztán mára semmi sincs belõle (sajnos)!

Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+,Kingmax 2x1GB DDR2 800, Ati Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 AGP, Xerox TFT-LCD 17\"+Samsung 32\" LCD-TV

asysoft
Csóró magyarok megveszik a "pénégy" celeront.

/*WTF?!*/

[HUN]PAStheLoD
megszokott SG-s címek , felesleges fennakadni rajta..

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

ForRedGlory
Ne viccelj, én Inteles vagyok...... Félreértettél, de nagyon.

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

Felfedező
Ezt inkább nem mondtam volna a mikroprocesszor az Intel találmánya.. az AMD csak másodhegedüs és az
is marad örökre... a minõséggel meg gyere, mert pár
éve még az AMD-t csak füstölõs prociként emlegtték..

zzebi
Ma valamelyik angol netes portálon említették, hogy a "6.84% Unknown" valószínûleg Windows emulátort futtató Linux konfigurációt jelent.

...Merthogy a HL2 fut Linux alatt is valamilyen emulátorral. A teljesítményrõl nem ejtettek szót. A következtetésre úgy jutottak, hogy a Steam a driver info-ból állapítja meg a kártya típusát, tehát elvileg minden videokártyát felismer. A próbák során egyedül a Linux emulátoron nem ismerte fel a grafikus driver-t, és lett "Unknown" az eredmény.

Mellesleg a cikk egésze, címmel együtt abszurd:
SENKI nem feltételezte, hogy az AMD komolyan sikeresebb lehet az Intelnél ilyen rövid idõ alatt bármelyik piaci szegmensben. Az Intel legalább 10x-20x akkora, minta az AMD. Csak az K&F költségvetése akkora, mint az AMD processzor forgalma (nem nyeresége!!!). Az Intel lendülete és ereje akkora, hogy legalább 10 év és hatalmas szerencse kellene ahhoz, hogy az AMD megközelítse.

Mindennek fényében a 47%-os eredmény szinte hihetetlen és hatalmas siker az AMD számára. Mégha csak egy nagyon szûk szegmenst érint is.

A cikk címe sokkal jobb lenne így:
"A játékosok körében beerõsített az AMD"

grebber
AMD powa!!!!!!!!!!!!!

Next PC upgrade: 2022

ForRedGlory
Meghát a minõség ;DDD
Nekem az fontosabb, mint hogy a játékokban 3 fps-el jobb az AMD. Hiába az Intel az Intel ;DDDDD

Felfedező
Azért mert a csoró magyarok nem veszik meg az Intel-t mert az ugyebár drágább... én akkor is maradok intelnél

ez nem szavazás volt, hanem egy sokkal valódibb felmérés, ahol nem lehet csalni

ForRedGlory
Egyértelmû: Intel inside + Geforce power 😄DDDDD

az unknow valszeg a listában nem szereplõket jelenti...

ööö, mi köze van a felmérésben szerepelt szempontoknak, ahhoz, hogy fut e a HL2 32megával vagy nem?
ez nem szavazás volt...
feljött 1 ablak, hogy a Steam megnézheti e a konfigot, mert ezzel segítenénk a fejlesztést. Ennyi.
Másrészt ennek köszönthetõ, hogy a HL2 középkategóriára lett optimizálva, ellentétben a felsõre nyomott D3mal.
grebber
Hát nekem is haverjaimnak AMD-ja van mert elvileg gamekben jobb.

Next PC upgrade: 2022

Sadun Tryst
az ilyen felméréseken mindig nagyokat szoktam nézni, mert a közvetlen közelemben álltalában mindig annak a teljes ellentéte van.
pl minden ismerõsõm, de tényleg minden ismerõsõm AMD procival rendelkezik.
nagytöbbségük gémer.
videokariban 1-2 embernek van csak ATI vidikarija, a legtöbünknek (nekem is) nVidia VGA-m van.

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Néztétek a "Windows version" szekciót? Magyarország felkerült a térképre:

XP Szervizcsomag 2 (Build 2600) 3,352 0.33 %
XP Szervizcsomag 1 (Build 2600) 1,044 0.10 %

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Én azért kiváncsi lennék egy-két dologra: pl. a videokártyáknál az unknown mit/miket takarhat?; a másik érdekes, hogy vajon hogy fut a hl2 32-64 mb rammal? A 2. ábra szerint pár "elvetemült" (pár száz) így nyomatja. Vagy csak hülyéskedtek?<#nezze><#falbav>
.....

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Hmmm... De most ha jól értem akkor csak a Steam-et használók szavaztak nem? Szal ez nem teljesen jó így. Kéne csinálni egy honlapot ahol mindenki tud szavazni. És úgy lenne az érdekes! Sztem ott inkább az Intel loholna az AMD után, illetve az nVidia az ATI után! Sztem...

ebbõl kiderül, hogy a piacnak nem jelentõs része gamer, mert akkor az amd sokkal jobb helyen lenne
asysoft
"A grafikus kártyák közül (...) az ATI Radeon 9600 és 9800 sorozat bizonyult a legnépszerûbbnek, míg a csúcskategóriás termékeket nagyon kevesen használják."
Mert a 9800-as nem csúcskategóriás... Jó, ma már tényleg nem versenyképes abban a kategóriában (sõt, még a középkategóriában sem...), de ettõl még nem oda pozicionálták alapvetõen.
Amúgy AMD processzorom s ATi VGA-m van😊

/*WTF?!*/

Tibor
Intel+GeForce és HL2+CSS

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

áááá ilyen hülyeséget
persze------(intelen játszók) én hozzá tettem volna hogy Celeroncson
Amd forever

msi p55(cd53)+(i3(530)+ninja2)+ msi 220gt+fsp zen300w+cm690

ja és Mario.....

Intel+Ati És no HL 😊

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Lacc
Hát nekem AMD-m és Ati-m van 😊 És HL2-zök is vaze.
[HUN]PAStheLoD
Tényleg népszerûbb 6 %-al , ami azt jelenti, hogy a piaci részesedéséhez képest a Stímpówered tesztjét kitöltõk (CS-sek HL2-sök..) között az AMD az isten ^.^

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

← ElőzőOldal 2 / 2