38
Clarion DXZ558RMP vagy Pioneer DEH-P7700MP vegyek ?
-
#38 van egy clarion 558 -as mp3 fejegység, és két darab JBL P953 oválhangszróró, melynek a teljesítménye
rms: 110 watt
zenei : 330 watt
ekkora hangszóróhoz mekkora névleges teljesítményü erősítőt kell venni hozzá ? elég egy 4 ohm -o 60 -as, vagy az se baj ha pl: 150 -et tud ? 4 csatornást kötnék hídba
Bocsi de tök kezdő vagyok a témában
kösziiiiiiiiiiii
Nagy Imre
-
#37 Clarion!Nekem par evvel ezelotti cd s, vegfok nelkuli csucsmodellem van es a vilagon semmi panaszom nincs ra. -
#36 akkor itt keress egy mail címet pl
de lehet hogy itt is tudnak segíteni -
#35 telefonszám? inkább email-ba kérdeznék meg, nagyon lámának néznének -
#34 ha tényleg sehol nem találsz segítséget, adhatok neked egy telefonszámot ahol segítenek. Vagy keresd meg a nagyobb cégek elérhetőségeit. (rs tuning nál biztos tudnak neked segíteni) -
#33 az a fura hogy hiába keresgélek a neten, sehol semmi, vagy senki se tudja ! kurva é..... -
#32 ezt nem tudom sajnos, nem akarok hülyeséget mondani -
#31 az úgy jó lesz ha az illuminátor vezetékét egy kapcsolóval rákötöm a +2 v -ra ? -
#30 hmm. Én inkább a vastagabbat raknám be -
#29 oksi, kösszi
Még egy utolsó, nagyon fontos kérdés !
Milyen vastag káblt tegyek az aksi és a fejegység közé ? 1.5 vastag elég? vagy 2,5 vastag kell ? fejegység egy clarion 558 -as 4x52 watt -os magnó (fizikailag 4x25 watt -ot tud) -
#28 Gondoltam hogy ebből te magad is rájössz :) Ezzel a hozzászólásal azt akartam kifejezni hogy nem a gyujtás kábeléből veszi fel. -
#27 ezt tudom !!!!! Nem ezt kérdeztem
Hanem azt hogy honnan veszi fel a clarion 558 -as fejegység az áramot a két + 12 volt -os vezeték közül ? Mert a gyújtás kábel vékonyka !! -
#26 a gyujtás része azért van, hogy gyujtás nélkül ne tudd elindítani gyakorlatilag. Olyan mint a rakétáknál a élesítés. -
#25 Lenne egy baromi fontos kérdésem
Adott a clarion 558 mp3 fejegység
Két tápvezetéket kell bekötni, egyet az aksihoz, másikat a gyújtáshoz
Honnét fogja leszedni a müködéséhez szükséges baromi sok áramot? a gyújtásról? az nekem nem lenne jó, mert elég gyér a suzukinak az a része !!
Állandóról csak a memóriához szükséges áramot vesz fel, vagy onnét táplálja az erősitöt ?
-
#24 végül is a clarion-t vettem meg...
Nézegettem a csatlakozó bekötést, és találtam egy Illumination nevezetüt ! Ez megvilágítást jelent ! ez mire jó ? gözöm sincs -
#23 clarion-t fogok venni. Majd beszámolok a negativ tapasztalatokról
Milyen vastag hangkábelt vegyek ? 1,5 vagy 2,5 vastagot ?
-
#22 az azért a cd-től is függ... ha 12szeresen vagy még lassabban írt cd-t raksz be neki, ugyanugy beolvassa... -
#21 Pioneer!
Nekem pioneer rendszerem van!:) -
#20 Szerintem NE vegyél Clariont! Egyik ismerősömnek volt, de kínszenvedés volt, mire beolvasta a cd-t. csomó mp3-as lemezzel nem tudott mit kezdeni. Télen hamar beolvasta, de nyáron volt olyan, hogy 140km-t jöttünk zene nélkül, mert nem volt hajlandó megnyikkanni. Persze ez valószínű nem mindegyiknél fordul elő, csak gondoltam szólok, hogy ilyen is van. -
#19 pio hangszoró nem jó... Egyrészt megkérik az árát elég szépen, másrészt egy jóval olcsóbb áru hangszoróval egyenlő teljesítményű. Vegyél MACaudiot vagy a sony xplod sorozatát. Ha vastagabb vagy, JBL vagy Cerwin Vega. -
#18 és a pioneer TS-E6996 hangszóró ? Pioneer TS-E6996 -
#17 pioneer sokkal jobb mint a clarion szvsz. -
#16 #4 -
#15 téjünk inkább vissza a témára -
#14 Ez igaz :) -
#13 nem keménykedős egyátalán,csak nem vagyok se gondolatolvasó,sem értelmezőkéziszótár',hogy pöccre rájöjjek mire is gondolsz!:DDD
mondom hadjuk,nem lényeg szerintem... -
#12 De ha a te fülednek ez túl keménykedős, akkor azt írom, hogy nekünk Clarion volt. -
#11 Igen, mivel anyám sosem hallgat hifit az autóban, csak én, és mivel én választottam a cuccot, ezért az enyém volt, tehát az én kedvemért vettünk egyáltalán valamilyet bele. -
#10 Ja,én is úgy értettem. -
#9 na ja csak teljesen úgy értelmezhető a mondat mintha lenne egy saját kocsid,amiben volt már egy saját Clarion cuccos'..."nekem Clarion volt"...mind1 hadjuk,nem akarok erről vitát nyitni!:D -
#8 Saját nem, de mivel szoktam autóval közlekedni, és az eddigi autóinkban mind volt rádió, és én választottam az autót is meg a rádiót is, ezért valamelyes tapasztalatom van vele :)
Nem mondtam, hogy én vagyok az überállat, csak azt, hogy semmi bajom nem volt a Clarionnal. -
#7 már volt autód? -
#6 kamuak!!!!!2 -
#5 Szerintem tök mindegy melyiket veszed, nekem Clarion volt (nem ilyen) és nem volt rossz, bár nem vagyok nagy hifis. -
#4 Hát én csak annyit tudok mondani,hogy 2 Clarionom is volt,mindkettő beszart fél év után.
Pedig "rendeltetés-szerüen" használtam.Most Sony-m van az már 2 éve szolgál.
Én PIO-t vennék a helyedben.
-
#3 kösszi, csak olyan nehéz hogy egyik haver szerinta clarion -nak van a legszebb hangja, a másik szerint a clarion -nek szar minöségü az erösitője, Pioneer -nek sokkal szebb a hangja. -
#2 nekem volt pioneerem, haveroknak van clarion, én pioneer-t választanám! -
#1 Mp3-as fejegységet szeretnék vásárolni, 50 - 60 ezer Ft van rá
Clarion DXZ558RMP és a Pioneer DEH-P7700MP jöhet szóba !
Egyik boltba azt mondják hogy a Clarion a jobb, a másik helyen meg a Pioneer !
Nem tudom melyiket vegyem meg. Azt hallottam hogy a pioneer -nek szebb a hangja ...
segítenétek ?