176
Jogos-e a Gábor Dénes Főiskola rosszhíre | Általában vélemények a GDF-ről
-
#16 Van akit hajtani kell ahhoz, hogy tanuljon. A GDF-hez nagy önfegyelem kell ez tény. De hát ha valaki nem éri fel ésszel, hogy a saját pénzéért saját magának tanul az inkább ne menjen fősulira. -
#15 Modjuk a lazaságot csak azért említettem, mert valamennyire én most szívom a következményeit. Nem vagyok egy lusta ember, de ez nagyon szar így. Legalábbis nekem. De sikerülni fog azért az évem :)
Amúgy erről tudtok? link -
#14 nálunk én voltam az egyetlen aki nem dolgozott, mindenki más meló mellett csinálta. -
#13 Más fősuliban sokkal nagyobb a hajtás ezt tény, azonban a GDF-nek a nyugi az egyik előnye, munka mellett is meg lehet csinálni.
Második suli amit elvégeztem BGF PSZF másoddiplomás közgazdász képzése, az SOKKAL keményebb és stresszesebb volt a GDF-hez képest. Nagyon gáz az, ha nemsikerül vlmi kulcstantárgy és nem folytathatod az évet... GDF-en legalább ilyen nincs. -
#12 nekem volt osztálytársam a főnököm :) -
#11 Főszerkesztőnk is oda járt, ismerek az online médiában csomó embert aki GDF-et végzett és most vezető/középvezető. -
#10 Én is GDF-es vagyok.
Talán a legnagyobb hátránya, hogy nem kell hajtani annyira, így lazábban vesz mindent az ember.
A másik meg a tantárgyakkal kapcsban van bajom. Nem 'tom hogy van ez máshol, de itt egy huzamba tudunk le egy tantárgyakat. Ez a programozásnál nem jön valami jól, mert könnyen el lehet felejteni.
De összességében jó, és a suli után még el lehet menni egyetemre egy levelezős szakra. -
Takezó #9 amúgy miért, mi baj a diplomázással? mármint miért nem tettétek le? -
Takezó #8 hú, mennyi fejes GDF-es van itt -
#7 dettó :) -
Takezó #6 Hú, nem tom, nekem azért is teccik nagyon, mert sztem mindent megtesznek annak érdekében, hogy a fontos dolgokat megtanuld. (1 pici hiányosság, hogy a gyakorlat-sorozatokat évente indítnak (pl. Prog. alapjai), és azokat így nehéz pótolni). -
#5 Első diplomám GDF-es, azt végeztem.
-
Borg #4 Igy, van, és kb ennyit kell tudni.
Semmiben sem marad el a GDF más iskolák oktatási szinvonalától.
De egy dologban jobb azoknál: nem hajt a tatár... ennek persze hátulütője is van, én pl már befejeztem a 4 évemet, de a diplomát máig csesztem megcsinálni :) Nemtom rászánni magam... -
Takezó #3 Ezt honnan tudod? (/me ezt reméli , mivel jelenleg is oda jár :D) -
#2 Azok terjesztik a rossz hírét akik kipotyogtak. -
Takezó #1 Ezek a témák érdekelnének, felsőbbévesek, BME MI-sek, munkaadók, vagy GDF-diplomás munkavállalók is mesélhetnének, vagy akárki, akinek volt mrá valamilyen tapasztalata GDF-fel kapcsoaltban :)