Otthon végezhetõ munka???

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

értem. köszönöm.

[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]

Multi-Level-Marketing

lépcsõs kereskedelem..a lényege hogy folyton beszervezel új embereket akik majd eladnak bizonyos árukat,amibõl te is kapsz utánuk részesedést..majd miután elértek egy szintet, õk is beszerveznek embereket, és ez így megy tovább..

mi az az MLM??

[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]

hát végülis ha betörsz otthonról a postabank szerverébe akkor az már kielégiti a leirtakat nem?..

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Koppernikusz
ez fake..

[ helikopter ]

milyen összehasonlításról beszélsz?
csak annyit írtam hogy MLM melók, ezt pedig onnan tudom hogy anno én is ki akartam próbálni egy ilyet, de igazából nem volt kedvem hozzá, de azt tudom hogy sokaknak bejött, nem lehet vele milliókat keresni de jövedelemkiegészítésre korrekt.

az más kérdés hogy én nem látok túl sok különbséget az MLM és a piramisjáték közt, de az igaz hogy nem is nagyon ástam még bele magam a témába úgyhogy nyilvánvalóan igazad van.

Taranov
A témához hozzászólva: szerintem is kamuk ezek az otthon végezhetõ munkák, sosem mondták még megbízható forrásból, hogy mûködne.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Az, de ha valakinek tetszik, akkor had csinálja.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

PResident Evil
jah... te különc vagy... nem írhatod be !

akyyy
nagymester, tanisá!<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

SoDI---
Ja különben mielõtt valaki lecopyzná, hogy nemrég még az MLM ellen beszéltem, annak csak annyit, hogy idõ közben elolvastam róla egy könyvet, és rájöttem, hogy bár személy szerint én alkalmatlan vagyok rá, de sokaknak nagyon bejövõs tud ám lenni az...

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülõk kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

ja hogy ez ilyen uj trend most.. vagány.

\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

és?

\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

PResident Evil
voltam zárás elõtt...

ja, én meg internetet írtam be, aztán kihozott 200 találatot <#vigyor2>

De kár, hogy kamu az egész, pedig szép lett volna :(
SoDI---
MLM melók mind

Az összes MLM-es nevében kikérem magamnak az összehasonlítást...

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülõk kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

SoDI---
piramisjáték

Tufa
naaa, beirtam hogy otthon és ezeket kapásból kihozta...

Bocsi, de én ezeket a topicokat nem találtam. PEDIG kerestem!

Akkor ez valójában tényleg piramisjáték???
Mert akkor elég gáz, hogy a diákmelókhoz ilyeneket be lehet rakni!!!
<#rinya>
Tufa
elöször
másodszor

harmadszor: kamu...

bõvebben: MLM melók mind, ha akarod kipróbálhatod, én nem ajánlanám..

kamu

Tud valaki valamit az apróhirdetésekben hemzsegõ ajánlatokról? Azaz mit takar az otthon végezhetõ, internetes munka, amely csupán másolást jelent? Mit is kell csinálni, mi a rendszer lényege? Tényleg lehet vele pénzt keresni? Olyat, amit kézhez is kapok??? Van valakinek tapasztalata már ezekkel kapcsolatban?
Olyanok válaszát várom, akik már befizették az "igen csekély" belépési díjat! A válaszokat elõre is köszönöm!