23
Csak számítógép kell és internet! Ki mit tud róla?
-
Raszkolnyikov #23 értem. köszönöm. -
ZsirosKenyer #22 Multi-Level-Marketing
lépcsős kereskedelem..a lényege hogy folyton beszervezel új embereket akik majd eladnak bizonyos árukat,amiből te is kapsz utánuk részesedést..majd miután elértek egy szintet, ők is beszerveznek embereket, és ez így megy tovább.. -
Raszkolnyikov #21 mi az az MLM?? -
Shadow_THH #20 hát végülis ha betörsz otthonról a postabank szerverébe akkor az már kielégiti a leirtakat nem?.. -
#19 ez fake.. -
ZsirosKenyer #18 milyen összehasonlításról beszélsz?
csak annyit írtam hogy MLM melók, ezt pedig onnan tudom hogy anno én is ki akartam próbálni egy ilyet, de igazából nem volt kedvem hozzá, de azt tudom hogy sokaknak bejött, nem lehet vele milliókat keresni de jövedelemkiegészítésre korrekt.
az más kérdés hogy én nem látok túl sok különbséget az MLM és a piramisjáték közt, de az igaz hogy nem is nagyon ástam még bele magam a témába úgyhogy nyilvánvalóan igazad van. -
#17 A témához hozzászólva: szerintem is kamuk ezek az otthon végezhető munkák, sosem mondták még megbízható forrásból, hogy működne. -
#16 Az, de ha valakinek tetszik, akkor had csinálja. -
#15 jah... te különc vagy... nem írhatod be ! -
#14 nagymester, tanisá! -
#13 Ja különben mielőtt valaki lecopyzná, hogy nemrég még az MLM ellen beszéltem, annak csak annyit, hogy idő közben elolvastam róla egy könyvet, és rájöttem, hogy bár személy szerint én alkalmatlan vagyok rá, de sokaknak nagyon bejövős tud ám lenni az... -
Ben C #12 ja hogy ez ilyen uj trend most.. vagány. -
Ben C #11 és? -
#10 voltam zárás előtt... -
masterful #9 ja, én meg internetet írtam be, aztán kihozott 200 találatot
De kár, hogy kamu az egész, pedig szép lett volna :( -
#8 MLM melók mind
Az összes MLM-es nevében kikérem magamnak az összehasonlítást... -
#7 piramisjáték -
#6 naaa, beirtam hogy otthon és ezeket kapásból kihozta... -
masterful #5 Bocsi, de én ezeket a topicokat nem találtam. PEDIG kerestem!
Akkor ez valójában tényleg piramisjáték???
Mert akkor elég gáz, hogy a diákmelókhoz ilyeneket be lehet rakni!!!
-
#4 elöször
másodszor
harmadszor: kamu... -
ZsirosKenyer #3 bővebben: MLM melók mind, ha akarod kipróbálhatod, én nem ajánlanám.. -
ZsirosKenyer #2 kamu -
masterful #1 Tud valaki valamit az apróhirdetésekben hemzsegő ajánlatokról? Azaz mit takar az otthon végezhető, internetes munka, amely csupán másolást jelent? Mit is kell csinálni, mi a rendszer lényege? Tényleg lehet vele pénzt keresni? Olyat, amit kézhez is kapok??? Van valakinek tapasztalata már ezekkel kapcsolatban?
Olyanok válaszát várom, akik már befizették az "igen csekély" belépési díjat! A válaszokat előre is köszönöm!