A fájlcserélőket támadja egy új vírus
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
amúgy ott a Power proci is elég izmos.. és például photoshoppolni kiváló az ímek ,]
Ne gyere már a hülyeségeiddel! Bazzeg, hogyan magyarázzam jobban, hogy ez NEM vírus, ez egy egyszerû program, amit ha elindítasz, letörli az mp3 fájlokat - HA, ismétlem, HA olyan júzerként futtatod, aminek van jogosultsága törölni...
Egyszerûen nem értem, mi a baj azzal, ha a balfasz felhasználó adminként elindít egy olyan alkalmazást, mely megkeresi és letörli az mp3-kat. Szerinted az oprendszer hibája? Gratula...
Hát egy makróvirust írni is kb ennyi hozzáértést követel (számtek szakközép szint), és még is éveket lehet kapni érte büntibe.
Hát ennyire biztonságos ez a nagy win-es világ!!!
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Szerintem kezd kicsit bulvárosodni ez az újság is... Mindössze a terjedés módszerében tér el bármi más worm-tól. Erõteljesen emlékeztet pl. az "albán" vírusra: "Mi lenni szegény ország, kérem elküldeni ez levél sok ismerõs, kérem törölni hdd tartalmát."
Nincs ebben semmi extra, ezzel az erõvel én is írhatnék egy programot, ami letöröl minden *.avi-t, megoszthatnám nude_girls.exe néven, és akkor én lennék a gonosz vírusíró? Nevetséges...
Pfff, mintha eddig nem lett volna, hahahahaha!! Eddig is volt, eddig is megferõzödhettem volna, már volt is rá példa, ettõl aztán nagyon megilyedtem. Agyaisten ez már hír? Ez is valami?
Én meg tegnap olyat sz@rtam, hogy tele volt baktériummal, és vigyázzon mindenki aki csapvizet iszik, mert megkaphatja. Ez most tök új, eddig még nem volt ilyen, ne igyatok csapvizet!!
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
Hát már hogy a fenébe ne? Ez volt a legelsõ gondolatom amikor elolvastam a föoldalon a részletet. Felmászik a gépemre és minden mp3-at letöröl? Hát álljunk már meg egy kicsit, valaki alat már nagyon elszaladt a ló!!<#boxer>#boxer>
Ha jól értettem ez is egy vírus. Tehát nem csak az van veszélyben aki letölti a vírust tartalmazó programot. Ha ezt valaki megteszi, és kiszabadítja a vírust, akkor én már észre sem veszem ha az illetõ fertõzött gépérõl megkapom. Nem jól gondolom ezt? Valaki homyálosítson föl.
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
"Maga a vírus egy, a DVD-lemezek másolásvédelmét feltörõ programnak álcázza magát, megtévesztve azokat, akik ilyen jellegû alkalmazásokat keresnek a p2p hálózatokon."
Nos, ebbõl azt szûröm le, hogy fõleg azok vannak veszélyben, akik ezt a programot keresik, és töltik le gépükre.
Mivel a filecserélõk NAGYON NAGY többsége inkább a kész filmet tölti le, ezért úgy gondolom, a vírus készítõi nem igazán azt a tábort célozza, akit igazából szeretett volna <#taps>#taps>
Ez itt a reklám helye! Ha szeretné, hogy az Ön hirdetése jelenjen meg ITT, nem kell mást tennie, mint küld egy 5000ft-ról kiállított csekket :)
Ez még nem az armageddon.
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
Ugyan a cikk nem írja, de valszeg úgy mûködik, hogy amikor júzer rákattint a dvd cracking feliratú gombra akkor csúnya mód inkább az mp3akat kezdi törõlni.
ja vagy úgy, a Linux-használok átkag feletti IQ-val rendelkezõ kurva okos emberkék mind, míg akik windoózt nyúznal mint tökkelütött hülyék: Úgye ezt akartad maondani?
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
az ausztrál 30%-odhoz egy forrást meg tudnál jelölni? nem kötözködésképpen, csak hátha a cikkben leirják, hogy vajon miért - kiváncsi vagyok szimplán.
Forza.
Ezt ugye Te sem gondoltad komolyan...
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova
Egyébként mielõtt még valaki meglovagolná a wines dolgot, más OSre nem érné meg ilyet írni a kis % miatt.