1713
  • Dénes é
    azóta tovább jutottam, de most máshol akadtam el.

elkezdenek jönni felém ilyen piros lézer falak vagy mik, ott mit kéne csinálni?
  • Dénes é
    hello jó népek

van egy kis gondom, még pedig az hogy elakadtam ott amikor a prof elmegy a helikopterrel és utána jön a védő burkos csóka meg 2 haverja és sehogysem tudom leszedni a védő burkos csávót

vki help me pls. THX
  • DarkSector
    Kétoldalt menj a lejáratokba, és lőjj a robbanó hordókba...
  • DarkSector
    Az emeletre juss fel és ott a körfolyosóra kilépve jobbra indulhatsz, meg ballra a szobákba.....jobbra a végében lesz asszem a kulcs és balra atitkos ajtó, a kulcshoz.....
  • Domasi
    szépjóestét mindenkinek!!
    én még keddő vagyok ehhe a gamehez és már elejefelé elakadtam....
    a katedrálisba kell bejutni,aminek a bejárata előtt két nagy gépágyú van és a két tornyában egy -egy főpap.....
    én a gépágyúkkal(infernal lövéssel) már lőttem a papot sokáig -már amennyire el lehet találni a toronyban- ,de nem nagyon volt baja :S
    Mit kell ott csinálni??
  • Evin
    A kártyás ajtóval szemben van egy másik fémkapu, azon menj be és annak az útnak a végén lesz a kártya.
  • bulleye
    hi mindenkinek!
    kérlek segítsetek már ott ahol az első páyán ott van aza kocsi a tér közepén és mindenkit megöltem ott és nem dobott kártyát amivel ki tudnám nyitni az ajtót:(
  • DarkSector
    Jól csinálod, csak sokat kell neki adni...
  • Pucher
    Hi
    Amikor el akarom indítani a játékot azt írja ki hogy directx9 hez kompatibilis video kártya kell. Nekem meg vistám van és dx10. Addig oké hogy felrakom a legújabb AGEIA-t de ezzel sem megy. AGEIA-ban azt írja hogy "No AEGIA PhysX Processor Installed". Az enginek installálva vannak de ez nem.
  • infernaltx
    Hát sikerült végig vinem az egészet, köszöm anak aki segitett benne.
  • infernaltx
    lézer rácsos ajtó : Kétszer nyomj előrét, akkor vetődik (és anyagtalanná válik)
  • infernaltx
    Kétszer w amig nem gurol és átgurul.
  • apatata
    sziasztok! segitsetek elakadtam a legelső pályánál mert nem tudok átmenni a mozgásérzékelő lézereken ugy,hogy ne szolaljon meg a riasztó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mit kell tennem megöltem a 3 emberkét egyiktől kaptam egy kártyát amivel átmentem egy ajtón utána 2 csukjással végeztem, és utána kéne átmennem a mozgásérzékelős részen de tudásom feladta!!!
  • infernaltx
    Valaki tudna segíteni??? Elakadtam az 5 pálya végén, amikor egy prof átváltozott alakjával kell küzdeni (lásd #890 hozzászolás). Nekem nem sikel úgyse legyőzni, hogy beleállok a lángokba manát gyűjtok ezt belelövöm. Akkor sem döglik megfele. Valami taktikát tud valaki adni????
  • WartHogSon
    köszi, már sikerült megcsinálnom :D
    most ott vok, hol a 4 csappal levittem a vízszintet
  • DarkSector
    Annál a résznél kell használni a kéz ikon-t és ahol átugrott a csaj, ott építs a tárgyakból lépcsőt magadnak, és akkor szemben át tudsz jutni a kis falon....
  • DarkSector
    Pont ezt mondtam....
    A célkereszttől ballra a fekete monitort kapcsold be az oszlopon....!!!
  • Evin
    Átteleportálsz a túloldalra, és megnyomod a gombot.
  • WartHogSon
    mission 2
    mutat egy bejátszást a csajról
    meg a játék kiírja, hogy a ctrl billentyűvel ott jobb oldalt tudok váltogatni
  • infernaltx
    Itt mit kell csinálnom ? 1293
  • infernaltx
    Mission 5 kép
  • infernaltx
    http://kepfeltolto.hu/index.php?img=qka
  • infernaltx
    itt a kép róla
    Itt akadtam el, Mission 5 Radar központ (Satelitcenter) ahol sok üteg lő engem szikla tetejéről és beton lépcsőn kel felrohanni és egy nagy ajtón lépek be és ott az emberkéket lelőttem és van ott egy hídszerűség, amin nem lehet átugrani, lángok csapnak fel és lifthez nincs kulcsom és középen kék fény villog összevissza cikázva. Valaki tudna segíteni.
  • infernaltx
    Itt akadtam el, Mission 5 Radar központ (Satelitcenter) ahol sok üteg lő engem szikla tetejéről és beton lépcsőn kel felrohanni és egy nagy ajtón lépek be és ott az emberkéket lelőttem és van ott egy hídszerűség, amin nem lehet átugrani, lángok csapnak fel és lifthez nincs kulcsom és középen kék fény villog összevissza cikázva. Valaki tudna segíteni.
    Kép a helyröl:
  • DarkSector
    Valszeg át kell teleportálnod a szakadék másik oldalára, ahol van egy gép, és ezzel nyitod az ajtót...
  • infernaltx
    Sziasztok!

• DarkSector
    Így eléggé sovány..
    Melyik mission és kb valami történetbeli támpontot adj....mert már uninstalloztam a játékot, és emlékezetből így nehéz...
  • WartHogSon
    ennél a résznél mit kell csinálni? xD

• WartHogSon
    lol, csak rossz gombot nyomtam meg, már továbbmentem xD
  • WartHogSon
    közben már sikerült rájönnöm, most a köv. géphez nem találom a proper code-t
  • DarkSector
    Jah megvan! Teleportálgatás és gurulgatással ki kell kapcsolgatnod sorba a gépeket, és így folyamatossan tudsz előrébjutni....
    Nem tudod őket eltéveszteni, csak ugyessen kerülgesd a lézereket!
  • WartHogSon
    nem erre a részre gondolok, hanem mikor a templomban vagyunk, és betesznek egy szobába, az ajtón ha belépek akkor egyből bevédi a szgépet és a széket
    az a rész után mikor a templom két sarkát kell kilőni, mikor két gépágyú van a templom előtt
  • DarkSector
    Ajtón bementél akkor ballra a falon van egy főkapcsoló ezután már csak sorba kapcsold át a gömb mellett lévőket olyan sorrendben ahhogy világítanak....
  • Gáborka17
    sziasztok!-megint
    A repcsis résznél...ahol a repülöben vagyunk!Ott mit kell csinálni miután megtaláltuk azt a nagy gömböt vagy mit?
    ó
  • Gáborka17
    háhh..nekem is :D:D
  • DarkSector
    Teleportálj a lézer mögé, ahol nem ér el, de a jobb kéz felőli szgéphez gyors oda tudj menni, olyan közel, hogy az e betűt nyomvatartva át tud kapcsolni (Ezzel hatástalaníthatod a lézert...).
  • szakika
    Sziasztok! Nekem lenne egy kis problémám a játékkal, ugyanis elakadtam az első "teleportálási résznél" ahol is egy lasert kellene kikapcsolni de mire odateleportálok a monitorhoz ahol ezt meg kellene tenni, már visszaugrok eredeti helyemre.... Ha valaki tudna segiteni szivesen venném....???? Esetleg végigjátszás formájában......erre a mailcímre: [email protected] Előre is köszönöm!!! Szép napot mindenkinek!!!
  • DarkSector
    Gyorsan kapcsold át sorrendben a 4 gépet az oszlopokon-1-2-3-4....
  • WartHogSon
    annál a résznél, mikor be kell menni egy templomba, ahol jön egy bejátszás, hogy találkozok egy nővel és egy faszival, aztán a bejátszás után egy zárt terembe rak be, ahol egy szék és egy szgép körül van védve, ha belépek akkor gázszivárgásban meghalok, itt mit kell csinálnom?
  • DarkSector
    Nálam is sokszor kilépett a helikopternél...
    Kérj valakitől mentést...e-mail-en...