Infernal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a terembe ahol a gáz jön van négy monitor körbe a sorendet ne kérdezd
adig kell E betüvel a monitorokat feltörni amig szám van bene
sajnos a sorendet nem tudom mert én is forogtam a monitorok köszt
mig sikerült gyorsan kell csinálni utána jön két pacák ugy hogy
legyen életed
visszaolvatam (#1120), megtaláltam😊

*** Abit IP35-E *** Intel Core 2 Quad Q6600 3.00 GHz *** 2 GB RAM *** MSI NX8800GTX-OC ***

Lucit hogy lehet kinyírni a legvégén?

*** Abit IP35-E *** Intel Core 2 Quad Q6600 3.00 GHz *** 2 GB RAM *** MSI NX8800GTX-OC ***

Cápafogxy
Hogy kell megoldani azt a részt amikor gáz jön be a terembe és megfulladok? kilõttem az ablakokat de az nem jó

az a helyzet hogy igy is kb 2orámba telett a profot kb negyed ora volt
a lucival kinlodtam egy kicsit mert akár hová bujtam mindig levet az életemböl kicsit sürün mentettem, ammi kemény, GHOST REACON 3
Prince of persia 3/ Riddick vagy a serious sam mind 3 része
ott tényleg hentelni kell csak
de köszönöm a segitséget mindenkinek!!!!!
DarkSector
Már végig is vitted a játékot abból a mentésbõl, amit adtam???
Hát nem mondom, elég gyors voltál!!!!!!!!!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

nagyon köszönöm a mentést sikerült végigvinni megprobáltam mégegyszer
kivettem a golyokat de nem jött le a doki ez hiba
jo volt a játék mondjuk én jobban csipem a fps belsönézetest de
KÖSZÖNÖM!!!!!!!!<#wave><#wave><#wave>
Evin
A kékruhást? Lövöd, mint állat. 😊
Nekem úgy sikerült 1-re.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

csá
a csajt hogy lehet a legkönyeben kinyirni
KlinikaHUN
<#worship><#worship><#worship>

köszönöm a segitséget utána néztem valoszinü a játékal gond van
de köszönöm a save mentést [email protected] a kapcsolot
keresem csak közben konvertálok igy 1órát tudok játszani csak
<#wave>
DarkSector
Abban a helységben, ahol a golyó van találhatsz a falon egy kapcsolót, ami aktiválja sorban a másik 4-et ami a golyó körül van....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Küldök mentést, ha adsz e-mailt

köszönöm a segitséget !!!
Majd végül rádtámad a tolószékével, mikor minden lángba borul és ekkor teleportálj mögé és gyorsan célozd a hátán a zöld folyadékot, mielõtt megfordulna...
na ezaz ami nem mükszik kivetem a golyokat és nem támad rám nem borul
lángba valoszinü valami nem koser a progival ezért nem megy
KlinikaHUN
a repcsi végében a golyónál az összes kar piros nálam,ez valami programhiba? már másodszor játszom újra az autosave-tól de hiába!

DarkSector
Oksy...<#eljen>

nagyon szépen köszönöm a segítséget!

DarkSector
Ember azt nem montad, hogy az elején vagy.....!!!!!!!!!!!!!!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elõször öld a mutánsokat, hogy manad legyen....ezután lödd a henger külsõ részén körbe a narancssárga kis hengerkéket (körbe vannak, úgyhogy nézd meg minden oldalról, hogy nem hagytál-e el esetleg).....Ha megvan akkor annyi a pajzsnak....Ezután szedd ki a golyókat és ejtsed a földre õket hogy széttörjenek (bal CTRL váltás kéz ikonra és ezután f-el használhatod a képességet...)....Majd végül rádtámad a tolószékével, mikor minden lángba borul és ekkor teleportálj mögé és gyorsan célozd a hátán a zöld folyadékot, mielõtt megfordulna...

Ha így sem mûkszik, akkor vagy a játékkal van gond, vagy veled....
Sok sikert....

DarkSector
Gondolom már átugráltál a darus részen, ahol a motorcsónakos faszik jönnek...ezután:
Egy helyen találhatsz egy bódét, és itt a 2 ember kinyírása után a falon egy dobozban lesz...

Evin
Ha visszaolvasol, legalább 2x le van írva, hogy kell ezt a részt megcsinálni.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

megvan miért lövöm hiába még mindig pajzs van körülöte
""
szeretem volna egy képet berakni elfogadta de nincs sehol
na ezel mit kezdjek
sziasztok sajnos nekem nem megy a prof, a földre teleportálok a fejét alig látom ugy tudtam csak mögé teleportálni hogy lásam a palackot ha ugy teleportálok ha oda ahonan a golyokat kiszedtem oda irányitom a teleportot
és igy a levegöbe vagyok de igy is hiába lövöm semmi ráadásul olyan gyorsan kell célozni és löni
hogyha leesek anyi valaki ha egy kézel foghato segitséget tudna
jo lenne köszönöm!!!
sziasztok! elakadtam, szinte rögtön a professzor kinyiffantása után. Az azutáni pályán vagyok, ahol a pálya elején kapom meg a dupla teleportálás képességét, szépen megyek egy ideig, nyírom kifele az embereket, de eljutottam egy drótkerítéses ajtóhoz, ahova kéne egy identity card, de egyik hullában sem találtam. Hol keressem?

DarkSector
Mikor mögötted van a prof akkor teleportálj mögé és a hátán lévõ zöld tartályokat lõdd meg mana-san ha tudod....Így a gépfegyverbõl nekem 1 sorozat elég volt...Csak jól kell célozni...
Ja és a zöld tartályok a hátán nem jönnek feléd, legalábbis nem a szószoros értelmében...és ne fel mögé a levegõbe teleportálj, hanem le a földre.....

DarkSector
<#pardon1>

Csá az a lényeg, hogy ha kilötted a tartályokat akkor azokat a gömböket, amik fent vannak szedd ki onnan és csak ejtsd le a földre!
Utána már csak a hapsi van, de azt könnyû megölni, mert csak teleportálni kella háta mögé és onnan lõni õt!
Szisztok!
Az 5.missio-nál járok és gondolom már a vége felé na szóval az a lényeg, hogy azokat a tartályokat még csak kitudom lõni, de azok után a csávó kb. 10 méteres lesz fehéren izzik és nem tudom megölni és még mana-m sincs!
Nem tudjátok, hogy hogy kell megölni??
Elõre is kösz!
sziasztok légyszives segitsen valaki én is elakadtam a profnál
kivettem a golyokat közben állandoan lövöm a zöld kis tartályokat amelyik folyamatosan jönek ki
és probálok teleportálni a profeszorhoz fel mögé de nem engedi
már ezel kilodok 2 napja és nem megy
valaki segitsen köszönöm!!!!!
DarkSector
Az erõterek sarkait lõdd szét....
Tudod azokat a "darazsakat"

csá
köszke bejött maot viszont megint elakadtam a második missioban amikor a csatornában vagyok . Bejutok egy terembe és ott van még 4 kisebb terem, olyan ketrec féle az ajtajuk meg valami erõtér védi .volt ott két ellenség azokat kinyirom de nem tom merre menjek és hogyan. elõre is kösz a helpet
DarkSector
Teleportálj közelebb...

KlinikaHUN
a kapuk valamelyik szélén van egy szûrkés doboz (ez mindig változó),azt lõdd szét és szétrobban a kapu. fokozatosan haladj elõre,nem kell falhoz lapúlni,semmi haszna 😊

KlinikaHUN
kösz.sokat segítettél,rá nem jöttem volna 😊

THX, gyakorlok még.

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

raven87
Lõdd a fehér részeket és rohanj elõre. Akkor kb csak 3-at kell kilõni és eljutsz a végére.

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon&#8482; HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

csá
elakadtam a játékban , tudom hogy más is mondta már de nekem nem jön be valamé. ahol a csaj eldobja az irányitot és piros kapuk jönnek felém hiába lapulok a falhoz odalapulok az egyik ajtóhoz és csak akkor tud balra nézni de hiába mer kinyir az a szar kapu. mit nyomjak vagy hol lapuljak meg elõre is kösz!!!!!!
raven87
Pedig itt gyorsank kell lenni. Pontosan a gép elé teleportálj és akkor megtudsz fordulni. Ezt be kell gyakorolni, mert sok ilyen rész lsz még a játékban.

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon&#8482; HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

Nekem is ezzel van bajom, hogy a beteleportálás még csak megy de olyan hamar visszatesz az eredeti helyre, hogy szinte megfordulni sincs idõm, nemhogy meghekkelni a gépet.

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

MEG VAN!!!NAGYON TECCETT A GAME!XD

Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW

és azt a nagy ördögöt hogy nyirom ki???mert manám sincs!

Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW

köszi szépen,igen ott vagyok ahova azt a gömbött vitték,és most ott van fönnt!

raven87
A végén vagy? Ott lelõsz két repülõ ellenséget majd infernal lövéssel szét lövöd az oszlopok közepét amikbõl vezetékek mennek a burokhoz. Ezt megismétled míg mindent ki nem iktattad.

elakadtam 5 misszió,a professzornál mit kell csinálni???probáltam mindent és nem jutottam semmire,valaki segitsen plsss!!!

raven87
Ha jól gondolom akkor ott vagy ahol teleportálni kell és a gépet meghackelni.
Lenyomod a Q-t és és a lézerek mögét telepotálsz majd gyorsan meghackeled a gépet és hatástalanítod a lézert.

Colton
Elakdtam ott ahol van a sok lézer! Mit kell it csinálni???

Még az 1. pályán amikor ott abban a bunkerben vagyunk!

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

elakadtam ott missio 3:ott járok amikor a hangárba be kell menni a vonattal a kártya is megvan és ha az egeret ráviszem a vonat belsején lévõ kártyaolvasoba nem veszi be csak kattog!!!mi lehet a baj???
pedig már elsõnek engedte utánna meghaltam és amikor ujból kezdtem már nem engedte<#gunyos1><#merges3>

Köszönöm a segitséget.Igen ez a kép felsõ részrõl van valahogy oda kerültem.<#nemtudom> Na minde1 .Annyira felhúztam magam,hogy töröltem a gamét Lehet,hogy megszerzem még 1x Habár annyira nem fogott meg,a grafikája ami miatt igazából elkezdtem vele játszani. Még 1x Köszi !!!
<#wave>