210
Superman Returns
  • Lampard008
    Holnap megnézem,sztem jó lesz
  • Magoo
    Én ki tudtam találni olyan főhőst akinek szuperképességei vannak és mégis van rá nagyon jó magyarázat. Pedig csak gondolkotam picit, hogy miből kell kiindulni.
    De nem magamat akarom fényezni, mert más is megtette már. Pl az X-men-ekben jók a magyarázatok.
    de itt....ehhh....
  • Quantumleap
    Itt mondjuk nehezebb lenne a valósághűbb környezet, eleve azért mert szuperképességekkel rendelkező főhősről van szó.

Kíváncsi leszek Spaceyre, mint Luthorra.
  • EmIn3m02
    SuperMan.Returns.2006.READ.NFO.TS.XviD-CaMFX
  • quack
    85 milkót hozott idáig, ez sztem azér korrekt (vagyis kurvajo csak nem egy 280m-bol keszult filmnel :ð)
  • Bucser
    A batman esetén tudtommal pont most tértek vissza a képregényhű sztorihoz. Ugyanis burton papa kicsit átvízionálta a dolgokat anno. A Batman mindig is kicsit lélektanisabbvolt mint a többi képregény.
  • Magoo
    Ezt én megértem, sőt talán be is ülök a moziba, hogy megnézzem.
    De sztem itt is alkalmazhatták volna azt az elölről elkezdjük, végre emberibb sztori dolgot mint ami a Batman Begins-nél csináltak.
    A smallville-ben legalább kikötötték, hogy nem lesz ilyen ruha (már amennyire én tudom)
  • Tatyla
    /agree
  • winnie
    Sajnos a kék szűk rucitól alapból röhögőgörcsöt kap a közönség.

a kulturálatlan magyar közöség, max. itthon nincs sok gyökere a képregénykultúrának. és a film nem hazai piacra készül, itthon minden képregénycucc bukik.

odakint a 30-as évek vége óta része superman a popkultúrának, szóval nincs röhögőgörcs. mi vagyunk sekélyesek.
  • SlayR
    Hát akárki akár mit mondd sztem a Smallville a legjobb a lois és clark meg a többi is annyira gyerekes volt hogy már fájt nekem a film is egyre jobban enmtetszik
  • Magoo
    Néhol azért reálisabban próbálja megfogni a dolgot mint a film.
    Egyébként bármit is mondunk mindegyik baromság, mert alapból akkora mese mindegyik mint állat. :D
    Manapság jobb olyan szempontból megfogni a dolgokat mint a Batman Begins-ben láttuk. Tehát próbáljuk reálisabb vizekre terelni a dolgokat.
    Én nem a smallville-ből indulok ki hanem a valóságból. A Smallville Qrvára hemzseg baromságokban...csak úgy mint a komplett Superman saga. :)
    Ennél azért az X-men sokkal jobban meg van alapozva. Bármennyire is különleges képességek vannak abban, viszonylag elfogadható dolgokkal van alátámasztva amit valóban el lehet képzelni. :)
  • Bucser
    hmmm Superman rucija azért elpusztíthatatlan mert ami a bőréhez közel kerül olyan tulajdonságokkal fog rendelkezni mint a bőre. (ezért streccsruha van rajta asszem) Szerinted a Smallville-ben hiteles hogy ha nagysebességgel hazarohan és nem szakadt le róla a gatya??? viszont a tűzben meg megég foltokban??oO Szerintem inkább ez a LOL.. meg az hogy mindenki köcsög smallville-ből indult ki holott az csak egy béna spinoff az alap Supermanhez képest (mint ahogy a superboy story is az volt)
  • Magoo
    nem tom te miről beszélsz...
  • Bandew
    Azért mert az nem a ruhája, hanem a bőre...
  • Magoo
    Sajnos a kék szűk rucitól alapból röhögőgörcsöt kap a közönség. Itt jön az, hogy sztem jobb lett volna elölről elkezdeni a sztorit...vagy a Smallville-t átformálni mozifilmbe mint egy finalé és onnantól még lehetne néhány mozifilm. De sztem ez a film totál látvány mozi lesz amire beülsz és kikapcsolod az agyad. Muszáj kikapcsolnod mert ha gondolkodsz rajta összetévesztheted valamelyik komédiával.
    Egyébként én alapból azon vagyok kiakadva, hogy miért van az hogy Superman rucija elpusztíthatatlan???? Bezzeg smallville-ben bemegy tüzbe a kölök kijön és hopp...picit leégett róla a ruci. Vagy amikor visszazuhant az űrből...na akkoris kicsit megviselődött a ruhája :D
    Akárhogy is erölködik Singer, ebből csak látvány mozi lesz. Ezt megnézés nélkül mondom...de nem hinném hogy tévedek
  • SlayR
    Sztem a Smallville hatalmas dobást adott a Superman storynak izgalmas változatos misztikus lett és eddig részéetek láttam a Superman Returnsból de gyerekesnek és kicsit túl maszkírozotnak tünik, de Smallville 4ever :)
  • Bandew
    TE JÓ ÉG!!!
    Láttátok már a szemgolyós superman reklámot????
    Iszonyat! Rég nevettem ennyit!!!
  • grebber
    Na milyen lett a film valaki megnézte már?
  • zetró
    mizu????

• Solid Snake GH
    A soundtracket már hallgatta valaki? Nagyon üt. Ha a film is ilyen jó lesz (ami szinte biztos), akkor az Acélember fantasztikus ujjászületést fog véghezvinni (akárcsak Batman).
    Mert akkora zsákja van ,mint egy ötös börfoci :)
  • gamerboy91
    Ebbe a filmben Lex Luthor-nak van valami "különleges ereje"?
    Vagy lesz olyan rucija mint a rajzfilmben/képregényben?
    Vagy sima boss pisztollyal?
  • quack
    Kevin Spacey fasza lesz
  • Bucser
    NEM:D mert a smallville sem jön be egyáltalán nekem ugyanis baromság az egész mivel abszolút semmi köze az eredeti Superman/Superboy történethez (kivétel a szulok é Clark személye meg a falut amit smallvillenek hívnak:D) Másrészt meg honnan tudod, hogy Tom Routh alacsonyabb vékonyabb mint Tom Welling?

Tom welling 189cm magas
    Ohh micsoda csoda Brandon routh szintén 189 cm magas:D Öreg:D egyik magasabb mint a másik:D
  • Seten

Megnéztem a bemutatót.
    Tuti a szereplőválasztás, tisztára mintha Reeve jött volna vissza.

• vg
    Nem zavar, hogy az alsó kép fake?
  • Bucser
    Szerinted melyik a jobb?

Brandon Routh :

Vagy inkább Tom Welling??

Én a felsőre szavazok... habár soha nem értettem miért hordja Sman kívül az alsógatyóját:D
  • vg
    Szerintem jobb lett volna, ha tényleg Tom Welling kapja a mozifilm szerepét! Azt hiszem a smallville.hu olvadon olvastam vele egy interjút, és ott mondta, hogy majdnem megkapta a szerepet, de aztán valamiért mégsem... Azért az biztos, hogy Tom Welling jóval nagyobb darab ember mint az a sovány, alacsony srác, aki a mozifilm szerepet kapta, és ez szerintem ez igenis fontos!
  • REALista
    Durva lett volna ha ő kapja!!!
  • Kövesdi A
    szerintem neki kellet volna kapni a fő szerepet Tom Welling ha már a Smallvill-nek ő a főszereplője akkor szerintem igy lett volna jó !
    mert akor meg lehetet volna oldani hogy a sorozat ugy zárodjon hogy Clark el költőzik a városba és igy ő játszata volna de mindegy igy is jó de ugy jobb lett volna !
  • Crazy Mate
    Én is olvastam valami ilyesmit a gamestar.hu-n...Meg olyat is,hogy pc-re nem lesz,videó nincsen,csak néhány kép,és azok sem biztosan a pc-s verzióból vannak...
  • grebber
    Csak egy idézet: info: Hardwired

"Eddigi pletykákkal ellentétben az EA nem júniusban adja ki a várva várt mozifilm PC-s meg X360-as játékadaptációját. Karácsony környéke lett az új felszállási időpont."

• Crazy Mate
    Június 30.-ára írják,pc-re valszeg nem lesz,de mindegy,van x-boxom is.És rohadt jó játék lesz,láttam egy csomó in-game videót.
  • zoliii
    július 13-tól a mozikban a Superman returns.
  • zaki
    Biztos.
  • Crazy Mate
    A játékváltozata pc-n is lesz?
  • STREEX
    Megjelent egy kis előzetes a játékból.Vajon a filmben is lesz ilyen robotos rész?
  • STREEX
    Batman és Superman visszatér

A Waner Bros.-nál már a folytatásokra készülnek. A stúdió gőzerővel dolgozik a Batman: kezdődik! és a Superman visszatér (hazai bemutató: július 13.) második részén. A folytatásokat mindkét esetben az eredeti rendező: Christopher Nolan és Bryan Singer készíti, a főszereplők, Christian Bale és Brandon Ruth is visszatérnek. Az új Batmant a rendező testvére, Jonah Nolan írja majd. A premier időpontjának kijelölése még várat magára (hiszen még az első Supermant sem mutatták be), de valamikor 2008-ban illetve ’09-ben kerül majd sor rájuk. A Superman új első részének előkészítése majd egy évtizedig tartott, a filmről, a Superman visszatér-ről pedig már most azt mondogatják a szakmabeliek, hogy Hollywood történetének legdrágább filmje lesz; bár az ausztrál forgatás segítségével sokat spóroltak a gyártók, a film költségvetése mégis valahol 185-200 millió dollár körül lehet. A Warner Bros. vezetése azonban biztos a sikerben: Superman 20 év szünet után tér vissza a mozikba, és hatalmas várakozás előzi meg premierjét.
  • zaki
    június 30
  • rágógumi
    mikor yön ki a film?