Superman Returns
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kuksizzátok meg 😉
Bevétel: 391 Millió
Azt hitték legalább 3 Milliárdot fog hozni, rábasztak. Nem elég a fasza CGI meg hogy Superman 20 éve volt utoljára moziban, most biztos mindenki rohanni fog a jegyért. JÓ TÖRTÉNET KELL és JÓ SZÍNÉSZEK hozzá, itt nem Kevin Spacey-ra gondolok.
Mi is volt itt a sztori?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Valami lezuhan, elszabadul, elmerül, leesik... jõ superman és elkapja, megállítja, kiemeli, megint elkapja. Aztán leszáll (értsd: nem lezuhan!) egy kriptonitsziklára. K.O., majd ugyanazt a kriptonitsziklát kihajítja az ûrbe.
Bravó!
Ja, hogy a színészekrõl...vagy jót vagy semmit (kivéve Spacey).
Az elsõ tudtommal vaszteséges volt.
Kemény fába vágja a fejszéjét az aki sikeres második részt akar összehozni.
Live for nothing or die for something.
igy majd a második rész fõleg róla fog szólni<#wow3>#wow3>
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Live for nothing or die for something.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
bár én hagytam volna hogy superman meghaljon 😄
vagyis ugyértem a következõ részekben már a fia lenne superman jopár évvel késõbb
REAL MADRID
Ez olyan mintha a Star Wars-nak most csinálnának egy új 5. és 6. részt nem törõdve az eredeti 5. és 6. résszel 😊
Imadtam, hogy csontra az elsö kettö stilusaban csinaltak meg.
Mar a nyitojeleneteknel kirazott a hideg.
Elöször megijedtem, hogy megint elölröl kezdik elmeselni, mikor megjött a nagy tüzcsova es a földben nagy arok lett, de aztan megnyugodtam, mikor kiderült, hogy felnött a superman. :-))
Talan kicsit valoban hosszura sikeredett, de azert jo volt.
a 3. es 4. reszt en sem tartom igazinak. Mar azt sem tudom miröl szoltak.
Az elsö kettöt hanyasig neztem. Lattam öket vagy 50x ha nem többször. Igaz mar nagyon regen. Talan ujra megnezem öket.
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
mondjuk a szinész az egész jol hasonlitott az eredetire.
Ha jól hallottam akkor Superman hangja pedig Crespo Rodrigó (ha így írják).
Azért Forgács Péter sokkal kellemesebb hang mint Forgács Gábor...
Aki nem képes elmenni moziba hogy megnézzen egy filmet az ne nagyon mondjon kiritkákat kamerás verziókból!
Nem azért mondom hogy istenítsem a filmet mert nekem nem igazán jött be, de akkor is ezt kell hogy mondjam.
Letöttöttem a filmet+hozzá feliratot,de az a baj h csak az elsõ 2 mondatot írja ki. Így jártam az xmennél is, ott azt hittem vmi felirat hiba van és letöröltem,de most biztos nem az lehet a baj. ezt töltöttem le(Superman.Returns.XViD.TS-maVen + meg hozzá a feliratot.)
Hát igen, az ilyen filmekben, amiben egy fölönkívûli a puskagolyónál is gyorsabban repülget, a szemével éget, mindenkinél erõsebb, és egy zöld kõtöl rosszul lesz már kell egy kis intelligencia, hogy felfogja az ember, hogy ez bizony "kamu"... No comment!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
ma megnéztem moziban... nagyon bejött... rosszabbra számítottam és jóval többet kaptam... kellemesen csalódtam...
hallottam olyat, hogy nyálas... de istenem... a legtöbb szuperhõsös filmben van csöpp csöpp... meglehetett volna már szokni...
de már azt is megszoktuk, hogy a magyar népnek semmi sem elég jó...
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
letöltöttem csak ugye nem feliratosan a a baj hogy nem találok hozzá feliratot és amit adtak hozzá azt webesen tom csak +nyitni azt hogy tudnám hozzákapcsolni a filmet??Elõre is kössz a választ!!