Prince of Persia 3 - PS2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
████████████████████████████
Papesz
Amúgy meg PC-n is ugyan olyan élvezetes, ha van gamepad-od.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
thrones.
Papesz
PSN ID.: Beegabor
Nem tudom kinyirni az oriást aminek kikell szurni a szemét!!!<#szomoru1>#szomoru1><#confused>#confused>
Megvettem a prince of persia warrior within-t ps2-re. minden fasza, kivéve: a háttérzene... mármint maga a háttérzene az egy isten, viszont valamiért hibás. fél óra játékközöként bead 2 perc háttérzenét és aztán elmegy... Dahaka kergetéseknél és csak úgy félbeszakad a zene... tud vki vmien megoldást?
szúrd ki a szemeit,majd a lábát csesztesd hátulról:P és migint speed kill csak ez már a hátára lesz:D ennyi..
Ps2-van meg.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
-----------------------
GWHSZ:Sztem játszd ki újra a régi pályákat,felteszem úgyse emlékszel rájuk kristálytisztán.
------------------------
LPKENJI:grat! Hánykor vitted végig? Én este 10-kor fejeztem be,és sikerült végigvinnem fél nap alatt...
------------------------
foxglove:csak más irányba kell húzni,nyomd meg pl a DOWN gombot és elkezdi feléd húzni...az az a pálya ahol a Thrall-t lehet speedkillel kinyírni?
Donn:Elõször is mássz fel az emelvényekre aztán menj ki a léc végére gyorsan indul a Speedkill,tehát amikor bevillan a tõr akkor négyzet! Másik oldalról is megcsinálod és megvakul. Utána rohanj a lábai közé de óvatosan mert 1 ütés és Game Over szal gyorsan ütlegeld a lábát,ha ütni akar gurulj ki alóla. Ha már fél lábon áll üsd ki a másik lábát is.Térdrerogyik. Még két Speedkill a hátába és egy a fejébe...összeesik,meghal...nem nehéz!
az a barbár isten vagy mi nemtom már...
akinek két láncon lógó kardja van...az télleg yo játék :)
Légy Optimista! Ha az élet citromot ad, igyál hozzá tequila-t!:) \\________________WwW.gWhSz.aTw.Hu________________/
Ezt tudom ajánlani, ha még nem játszottad!
Hasonló a PoP-hoz, de szerintem jobb!
kössz a segítséget mégeccer... :)
most nem tudom mit fogok játszani :D
Légy Optimista! Ha az élet citromot ad, igyál hozzá tequila-t!:) \\________________WwW.gWhSz.aTw.Hu________________/