457
Sztárok boxmérkőzése No. 2
-
#457 turos(habos) nem túrós... -
#456 erre mondom Én hogy SZÁNALMAS... -
#455 olyannyira "össze voltak veszve", hogy Majka összes számát Dope írta-írja a mai napig, persze haragból :)) -
#454 ezt mér itt kérdezed? -
#453 hát biztos kiadják megint egy "közös lónak túrós a háta" CD-n, aztán, hogy ne felejtsük el őket megint jól összebalhéznak és a sztárbox 3-on majd kiverekszik magukat:)) -
abonyitomz #452 honnan tudnám megszerezni a dopeman vs majka zenét , amit a ringben előadtak ??????????????????????????????????????????????????? -
Aspyrin #451 forrás: Index -
pasquale #450 és ezt te most kültötted vagy nézted valahonnan?? :D -
Aspyrin #449 Az RTL Klub agresszív sztárjait csak a szintén RTL-közeli Győzike tudta megszorongatni szombat este. A Megasztár vesztett, A Nagy Könyv pedig mintha nem is lett volna.
Nem hiába rakta egy héttel későbbre a Megasztár döntőjét a Tv2 vezetősége, hiszen a Sztárbox, ahogy tavaly, ezúttal is kiütötte a tehetségkutató műsort. Míg az RTL Klub-közeli sztárok verekedésére átlagosan 1 999 000-en, azaz közel kétmillióan voltak kíváncsiak, addig a Megasztár elődöntője csupán 1 598 000 nézőt vonzott. Ráadásul míg az RTL Klub legnézettebb meccsét, Növényi Norbert és Fazekas Róbert párviadalát 2 347 000-en látták, addig a Megasztár legnézettebb első része is csak 1 673 423 embert érdekelt.
Egyedül Indián és Fekete Pákó összecsapása vesztette el a nézettségi versenyt, de akkor még a Sztárbox nem a Megasztár, hanem az Activity ellen versengett. Míg a lakodalmas popsztár és a valóságshowhős meccsét 1 516 000-en nézték, addig a Tv2 vetélkedőjét, amiben egyébként feltűnt az RTL Klubon nagy karriert befutott Győzike is, 1 562 000-en látták.
A hirdetők szempontjából fontos 18 és 49 év közötti lakosság körében is a Sztárbox volt a népszerűbb, hiszen az RTL Klubot átlagosan 982 000-en választották, míg a Tv2-re csak 775 000-en voltak kíváncsiak. A Sztárbox legnépszerűbb meccse a korcsoport 1 161 000 tagját vonzotta, míg a Megasztár este nyolctól kezdődő legsikeresebb bejelentkezése 899 000 embert ültetett a képernyők el.
Ebben a korcsoportban ráadásul már nem tudott nyerni az Activity sem, hiszen Indián és Pákó összecsapását 784 000-en választották, míg Szulák Andrea vetélkedője ennél 147 ezerrel kevesebb nézőt érdekelt.
-
#448 értettem én, mit akart ő mondani, csak hülyén irta le és én szeretek kötekedni :) -
Vegas #447 Esetleg nincs valakinek meg a leo vs frenki video??
vagy egy link?? :o
-
Vlala #446 Jó lett volna ez a műsor is, ha nem reklámozzák agyon. SW episode 1 effektus, vártam a nagyon jó műsort, és kaptam... ezt...
Tufa: ő a tévé előtt, és Fersh Andi után öklendezett, tehát a kettő között. Teccikérteni? :-) Amúgy meg sminkkel minden nő egyforma, smink nélkül legalább egyéniség. -
Jhon Balu #445 aztán meg jobb is volt niki.
a közönség is jobbnak látta. -
#444 ha ki vagy sminkelve, nem öklendezel?
Azonkivül, kiváncsi lennék, nektek milyen barátnőitek lehet(márha egyáltalán van), ha fresh andit fikázzátok... -
#443 Arrol nem is beszelve,hogy smink nelkul oklendeztem a tv elott Fress Andi utan! -
Exxon Valdeez #442 Niki Belucci jobb volt! És szebb is. Fress Andi egy menet után úgy kapkodta a levegőt, mint ha lefutotta volna a maratont. És milyen ronda mékáp nélkül... -
pasquale #441 ja de minden az a mai világban -
#440 Nikki -
#439 ahogy mondod -
#438 parasztvakítás az egész -
#437 :DDDDDDD -
#436 Sztárbox 3
Pákó vs. Uhrin Benedek :D -
#435 fressandi smink nélkül elég csúnyácska... niki meg anélkül is nagyon jóó. :) -
#434 nem baj, annál koncentráltabb az élvezet! :D -
#433 -
#432 Én egy darab Monica-t sem láttam. -
#431 szerintem nem
szia
-
Jhon Balu #430 sziasztok!
szerintem monica jobb volt tegnap mint fresh andi. -
#429 Növényi -
#428 [megrendeli] -
#427 a Növényi vagy a Fazekas nyert ??? -
#426 -
#425 sztem csak 10 :DDD -
#424 tájszon már nincs elég jó formában :)) -
#423 ugyan már
Terry Black vs. Mike Iron Tyson :)) -
#422 :DDDDDDDDDDDDDDDD -
#421 Terry Black vs. Vlagyimir Klicskó!!!
Életem egyik legélvezetesebb 15 másodperce lenne! :D -
#420 meg erös antonia vs stahl juci!:D -
#419 Én a Sztárbox 3. részében a következő meccseket látnám szívesen:
Terry Black vs Stohl András
Pók... Mónika vs Balázsi Panna
Palik László vs Hajós András
Dopeman vs Döglégy Zolee -
#418 :C