58
  • billgates
    Page bar elhelyrzése:
    customize->toolbar fül->placement
  • FTeR
    ez sem támogatja az XML semilyen formáját, szal innentűl le se sz...
  • Lacc
    Én már évek óta Operát használok, mindig meg voltam vele elégedve, és az ff-nél jobban tetszett.
  • [HUN]PAStheLoD
  • [HUN]PAStheLoD
    énis leszedtem fel is tettem mégis FF-olok :)
  • neonlight
    Egyebkent attol hogy 600.000-en toltottek le meg nem biztos hogy ezek mind hasznalni is fogjak. Lehet, hogy csak megnezik, majd letorlik es hasznaljak a firefox-ot (ie-t) tovabb.
  • neonlight
    kicsizoz: lol :D

amugy leszedtem vegre, megneztem. engem zavar az adware benne, serialozni meg nem akarom. Firefox egyszerubb kenyelmesebb (nekem) es meg raadasul ingye' is van. Nem tunt gyorsabbnak se az opera.
    kifejezetten idegesitett, hogy az ablakok fuleit nem tudtam az url mezo ala tenni.
  • kicsizoz
    Eddig azért használtam operát, mert a népszerübbek közül ezt használják a legkevesebben, így gondoltam kevesebb a kártevő is ellene.. :)
    Csak az a bajom, hogy a korábbi hibákat nem találom, az eddig nem teljesen működő oldalak is tökéletesen futnak rajta, ez aggaszt, még a végén elterjed, azt kereshetek másikat :)
  • stukov
    és van benna adware?
  • KIP
    ez a von Tetzchner biztos viccesnek hiszi magát, de milesz ha a letöltők követelni fogják az úszást? 1ébként szép kis úszótáv lenne km-ekben
  • billgates
    Mindenki hozzon magával még egy letöltőt!!!
  • h4x0r
    En letoltom, had usszon
  • smv
    Az. De szerencsétlen ha belefullad az óceánba, akkor nem lesz több Opera?
  • flashX
    Tényleg jó ez az Opera 8.
  • Sityi
    Miért, mit kellene ehhez hozáfűzni? Hadd úszkáljon, ha már megígérte, a böngészőkről alkotott véleményeket meg már jópárszor leírtuk itt az SG-n...
  • neonlight
    én próbáltam letölteni, de összeomlott az egész szerver :)
  • greekboy
    Hogyhogy még senki nem szólt hozzá, az új sg dizáj ennyire elvette a kedvét a fórumozóknak?