Star Wars Battlefront II - végre hivatalos képek!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

red bull
jaja

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

ERykk
öööö... nem eredeti a gamád😉

Hy fiúk!
Van egy kis problémám.A Battlefront 2 nem megy hálózatban,és azt írja ki hogy nem megyfelelõ a cd-kulcs.Mi lehet ez?Ha valaki tudja akkor legyen szíves holnapra megírni.Köszönöm elõre is.
Hy!
A Battlefront 2-nek van demo valtozata?
bld
már kijött a teljes?

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

Na ki hogy indította el?

UI.: Jó képeket keresel róla, itt megtalálod😊->
www.lucasarts.com<#eljen><#taps><#felkialtas>
Láttam belõle máshol képet és ott azért jobban néznek ki mint itt. Aki eleinte sz.rnak tartja az próbálja ki inkább az 1. részét és nem valami szar, mint a Force Commander. Egyébként már 3 video is megjelent róla a 2-rõl.
sirály
csak jobb lehet, ennél szarabb nehezen 😊

Tetsuo
X-Wing rules!

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

NEOreg3
ezt nem teljesen vágom😄

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

csak kellemeset csalódhatsz a képek alapján :EE

zzz

Hedgehunter
tenyleg egy kicsit gazosak a kepek, de biztos ez is reklamfogas. Ha eloszor valaminek kicsit rossz hire van, azt tobben fogjak megszeretni mint azt a termeket amirol legendak keringenek..<#awink>
Rage47
hát igen van benn vmi😊)
NEOreg3
én emlékszem rosszul az 1 grafikájára, vagy ez tényleg rondább a jelenlegi képek alpján?:C

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Jaja <#gun>

k8bal
Én már nagyon várom! 😊

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"