Hörcsöki Szabolcs

Star Wars Battlefront II - végre hivatalos képek!

A Lucasarts teljes sebességre kapcsolt az új film bemutatója időszakában. A napokban az eddig pletykaszinten híresztelt Battlefront folytatását jelentették be és néhány szép képet is mellékeltek hozzá.

A tavaly megjelent első részt szerencsére nem sikerült annyira elrontani, mint a kiadó néhány korábbi, emlékezetes munkáját, így várható volt, hogy ha már lendületben vannak, ezt a bőrt is szépen lehúzzák még egyszer. Azoknak, akik nem találkoztak a Star Wars Battlefront című alkotással, elég annyi, hogy tulajdonképpen egy online fps-t üdvözölhettünk benne. Szerepelt benne a filmeposz összes fontosabb gyalogsági egysége, járműve és helyszíne, s mivel szinte minden elemét a világhírű Battlefield-sorozatból "kölcsönözték", annyira nem is lett rossz, igaz, kimagasló újítások nem szerepeltek a játékban.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

A következő részben az egyjátékos mód is nagyobb szerepet kap, legalábbis egy bizonyos történeti szálra lesz ráhúzva, amit a készítők mind a hat filmből gyúrtak össze. Ráadásul 12 zsírúj helyszínt is megismerhet benne az, aki kíváncsi az ilyesmire. A Pandemic Studios az ilyenkor elmaradhatatlan ígéretet, a grafikai fejlesztést sem hagyta le a palettáról, a mellékelt képek ezt legalábbis igazolják.

De a program legnagyobb dobása az űrbeli csaták megjelenítése lesz, ez egészen bizonyos. Ráadásul az űrbéli pályát egy központi hajóról kezdjük, majd választásunk szerint ülhetünk be az egyes vadászgépekbe! Ha ez a rész csak egy kicsit is vissza tud csempészni az X-Wing felejthetetlen hangulatából, akkor bizony nagy dolgoknak nézünk elébe.

A játék megjelenése 2005. őszén várható.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • red bull #18
  jaja

 • ERykk #17
  öööö... nem eredeti a gamád;)
 • Gergó Gábor #16
  Hy fiúk!
  Van egy kis problémám.A Battlefront 2 nem megy hálózatban,és azt írja ki hogy nem megyfelelő a cd-kulcs.Mi lehet ez?Ha valaki tudja akkor legyen szíves holnapra megírni.Köszönöm előre is.
  Hy!
 • Mp3 MAN #15
  A Battlefront 2-nek van demo valtozata?
 • bld #14
  már kijött a teljes?
 • zso23 #13
  Na ki hogy indította el?
 • JLac #12
  UI.: Jó képeket keresel róla, itt megtalálod:)->
  www.lucasarts.com
 • JLac #11
  Láttam belőle máshol képet és ott azért jobban néznek ki mint itt. Aki eleinte sz.rnak tartja az próbálja ki inkább az 1. részét és nem valami szar, mint a Force Commander. Egyébként már 3 video is megjelent róla a 2-ről.
 • Somika9 #10
  sirály
 • Cat #9
  csak jobb lehet, ennél szarabb nehezen :)