76
East Front
  • grebber
    Már patch is van:

Ubersoldier.UNCUT.PATCH-RELOADED

- full blood
    - ragdoll also on dead bodies
    - flamethrower v1.1
    - screaming of death are changed
    - bullet holes on dead bodies
  • ThugEdge
    akkor begusztáljuk,úgyis megtettem volna csak gondoltam kedvességből kérdezek vmit
  • grebber
    Hajaj nagyon is demó nagyon szép és jó volt!!
  • ThugEdge
    nemtom jó ez sztetek?
  • grebber
    Kijött eme gyöngyszem!!

2006-03-31 PC Game ISOs Ubersoldier (c) Burut / CDV RELOADED 44x50 MB

• grebber
    Holnap kéne kijönnie a gamenek remélem ki is jön.
  • grebber
    Ubersoldier - Physics Trailer (10MB)
  • grebber
    Na már csak pár nap Március 27.-éig!!
    Várom már!
  • grebber
    Na holnap végre kiprobálo a demót mert mingyá nyakunkon a teljes.
  • grebber
    StarForce 3.7.12.05 húh megnyugodtam ez még fog menni remélhetőleg lehuzogatással.
  • grebber
    Angol demó (417MB)
  • grebber
    4 új kép

Ja és Aranyba ment a game!
  • Glpetyus
    Ritka béna,ahogy tartja a fegyvert.
  • grebber
    Európai idő szerint szerdán este 6-kor jön az angol demó 420MB-os mérettel.
  • grebber
    Ingame trailer (7MB)
  • grebber
    Megintcsak új Képek érkeztek.
  • grebber
    Én tudom miben lesz gynege a full amiben a demó is volt gyenge AI , optimalizálatlanság.
  • Gabe18
    Hát nem tudom,sajnos félek hogy ennek megint vagy a fele se lesz igaz,vagy valami teljessen elbaltázott végeredmény születik.
    Mert a grafika meg a fizika a helyén van az a demóból is látszott (csak mér szaggatott itt-ott...),most ezt még telepakolni ennyi mindennel.Én félek...
    De ne legyen igazam!
  • grebber
    Új képek ÜBERfrankók
  • grebber
    Ez kimaradt eddig ezt nem is tudtam igy mégjobban várom:

Kezdéskor választhatunk élethű vagy fantasztikus sztori között. Ha az első opciót választjuk, semmi földöntúli nem történik a történet során, végig nukleáris fenyegetés ellen harcolunk. A második opció választásával azonban a főhős idővel szörnyeteggé válik és utazik az időben. A nem-lináris pályák végigvitelében szabad kezet kapunk. Néha különleges, történet-meghatározó csomópontokkal találkozunk, amelyek elérésekor ha nem avatkozunk közbe, akkor a játék maga dönt és annak megfelelően folytatódik a sztori.

Hősünk a kulcsfontosságú részeknél erőteljes érzelmi kilengéseket produkál: bepánikol vagy félelmet, dühöt, kétségbeesést, ihletet, tehetetlenséget érez és ennek megfelelő pozitív, illetve negatív bónuszokat - képességeket kap, melyeket használhat, ha úgy kívánja. Számítsatok autósüldözéses, közelharcos, lopakodós és szabotőr részekre, melyeket komoly fizikai modul támogat. 30 egyedi NPC-vel találkozunk. Küldetések során lázadó osztag katonájaként vezetőnk parancsait kell teljesítenünk.

Forrás : Hardwired
  • grebber
    Sztori:

1938-ban a németek expedíciót indítanak Tibetbe okkult titkok megszerzésére. A szerzetesek kénytelenek átadni nekik a zombi készítés titkát. 1943. Főszereplőnk pszichiátriai klinikára beszállított kísérleti alany. Semmire sem emlékszik a kezelés után, csak azt látja, hogy megváltozott a teste. Az egyik orvos segít neki elmenekülni.

Ezután Karl beáll az ellenálláshoz és visszautazik az időben, hogy megállítsa a németek nukleáris bomba és halálsugár fejlesztési projektjeit.
  • Seten

Namost ha ez és az Übersoldier ugyanaz, akkor a "főhős": Karl Stolz.
    Ő pedig ugye német.

Vagy valaki el tudná mondani a teljes sztorit?

• Glpetyus
  • grebber
    LOL ez ejtőernyős tantusz volt de végre leesett
  • grebber
    Ezt a mondtot nem értem.Kifejtenéd?
  • Glpetyus
    thx

így jár,aki nem olvassa a saját topikját
  • grebber
    Ugyanaz!!

Emiatt:

"A CDV úgy gondolja, Amerikában nem lenne sikeres egy olyan második világháborús FPS (na, itt már meg is bukott az ötlet! :D), amelynek címe East Front, ezért ott inkább ÜberSoldier néven adják majd ki a Burut CT fejlesztésében álló játékot"

Csak valaki nyitott neki még1-et.
  • Glpetyus

Most akkor ez meg az "Übersoldier" ugyanaz ?
    Mert annak is van topikja,ahogy elnézem .o
  • Axon
    Hát ekkorát biztos nem tévedhetek. Nekem nagyon úgy tünt, hogy német katonákat lőttem halomra. Bár az is meglehet, hogy már annyira megszoktam, hogy az ilyen játékokban mindig német katonákat kell halomra mészárolni, hogy egy idő után már azt sem tünne fel, ha hangyászsünöket lövöldöznék órák óta.
    Mindenestre felteszem újra és jobban kinyitom a szemem.
  • Seten

Fura dolgokat mondasz. Ebben a játékban a német oldalon kell harcolnunk.
    Te ez most melyik demót?

• Csuhai G
    Köszi, megpróbálom!
  • Gabe18
    A mappa nevét ahova telepitette próbáld átirni hogy ne legyenek benne orosz betük,volt akinek ezért nem ment.
  • Csuhai G
    Hát nekem a demó el sem indul! Hibaüzentet ad be! :(
  • grebber
    De azt mivel oroszba kijött már.
  • Gabe18
    Már mit?Csak nem az egész játékot?
  • grebber
    Bazz nincs orosz torrent oldal? :D Mert lehetne tölteni.

Movie trailer (640x480, 1:45, WMV9) [31MB]
  • grebber
    Beindult a Weboldal
  • Axon
    Kipróbáltam a demo-t. Azt hittem, hogy ez már az angol verzió. Az orosz kriszk-kraszk karakterek között nem tudok eligazodni. Azért csak elindítottam valahogy. Maga a játék nem rossz, mondjuk olyan mint a többi. Megyünk és lőjjük a csúnya németeket. 5 perc után uninstall.
  • grebber
    Optimalizálatlan és AI nem sok van :( le sem szedem a demót ugyis szarrá akadna.
  • grebber
    Áradoznak ról hogy nagyon jó lett csak kicsit gépigényes de szép és jó dolgok vannak benne.