ADSL2+-t vezet be a Telefónica Németországban
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már most is van. 100e Ft.
Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezőgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengőhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD
ez az ar nem is olyan rossz... Nemetorszagban is kb ennyi a 3 mbites vonal ara. forgalomkorlatozas nelkul, portkorlatozas nelkul. telekomnal, mert ott nem bontanak szerzodest, ha tul sok a p2p :-) osszesen 75 euro csak a dsl hozzaferes, plusz telefondij. Igy meg utosebb az ara mint otthon, igaz korlatlan szamu gepetlehet csatlakoztatni.
bar havi 2-3 ezerbol ez nem kerdeses osszeg, szerintem. fizetes havi 5%-a ilyen netret nem sok.
bar havi 2-3 ezerbol ez nem kerdeses osszeg, szerintem. fizetes havi 5%-a ilyen netret nem sok.
Mondjuk hálistennek jövöhéttöl 3mbit/sec el netzek, havi 14 ért 😊 sztem ez jo arány. Mondjuk thx 2 invitel.
Aki hülye, haljon meg.
Szerintem hamarabb mint gondolnád. Fatáv rövidesen ismét duplázni fog, legalábbis több területen a tegnapi nap során ismét duplázódtak a sebességek. Még nem világosak az okok, de lehet azért mert májustól suxiból tíonlány lesz ezért fatáv közös nevezõre hozza csomagkínálatát DT-vel. Ott pedig jelenleg 1,2,3mbps-es csomagok vannak. Ebben csak az lesz a vicces hogy DT éve emelt ezekre a sebességekre és a cikkben is említett két terjedkedõ cég miatt idén esedékes lehet náluk is egy duplázás, ha az is begyûrûzik hozzák egy éven belül már a harmadik sávszélduplázást hozná magával.
És állítólag UPC is rá fog emelni a jelenlegire, csak most talán megfontoltabban mint ahogy legutóbb csinálták, elõbb még befejezik a folyamatban lévõ hálózati fejlesztéseiket és utána tovább emelnek. Bár ugye ki tudja legutóbbi is a PR gépezet döntött azok meg reflexbõl emeltek a nélkül hogy megkérdezték volna a hálózati mérnököket kivitelezhetõ-e.
És állítólag UPC is rá fog emelni a jelenlegire, csak most talán megfontoltabban mint ahogy legutóbb csinálták, elõbb még befejezik a folyamatban lévõ hálózati fejlesztéseiket és utána tovább emelnek. Bár ugye ki tudja legutóbbi is a PR gépezet döntött azok meg reflexbõl emeltek a nélkül hogy megkérdezték volna a hálózati mérnököket kivitelezhetõ-e.
Mindenki csak szidja az Invitelt. Marad nála valaki a hûség lejárta után? 😊
Vagy vannak olyan területek, ahol csak Invitel van?
Vagy vannak olyan területek, ahol csak Invitel van?
Hagyjad már, én épp most kaptam sávszélemelést. Éljen Invitel, köszi, hogy fél év alatt sikerült emelned.
\"There is no respawn or load game in real life!\"
Na meg persze, ha a kormány annyira terjeszteni akarná a netet, akkor igazán lekaphatnák róla a 25% áfát is. Vagy ha nem is mindet, akkor csökkenteni.
Idõvel lesz az. Csak megfizethetetlenül drága lesz. Ideje lenne megbaszni a matáv száját, hogy ne lopja már meg ennyire a magyart.
6 Mbit/s............ az isten bssza meg.. mikor lesz már nálunk is ekkora a sávszél??
Ha békét akarsz, készülj a háborúra!
Akár!
Nem azért mert az "jobb", hanem mert megszünne ez a z átkozott monopolhelyzet, és a szolgáltatónak FIGYELEMBE kellene venni a TE igényedet.
Lásd például például anno a Pannon és a Westel helyzetét....Amikor bejött a Voda, mindneki elkezdett kapkodni, akciókat dobáltak ki, csökkentették az árakat...
Nem azért mert az "jobb", hanem mert megszünne ez a z átkozott monopolhelyzet, és a szolgáltatónak FIGYELEMBE kellene venni a TE igényedet.
Lásd például például anno a Pannon és a Westel helyzetét....Amikor bejött a Voda, mindneki elkezdett kapkodni, akciókat dobáltak ki, csökkentették az árakat...
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."