A brit szolgáltatóknak ki kell adniuk a fájlcserélők adatait

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez az egész egy nagy kamu szerintem. Nem tudnak semmit se csinálni csak ijjesztgetik az embereket. Ez a legcélszerûbb, én is ezt tenném, ha valami geci kiadó lennék.

...hogyisvanez?
Elkövetek vmit, amit a törvények kiskapui miatt kiügyeskedek, azt a felháborodott jogvédõ szerv nyomására új törvényt hoznak és VISSZAMENÕLEG(!!!) akarnak büntetni? Na ne röhögtessenek! ha holnaptól drágul a kenyér és én ma veszek öt kilót, akkor holnap kijönnek és elkérik a különbözetet az addig el nem fogyasztott fennmaradó mennyiségért? LOL
Elöször 33 utána meg szépen eljutunk a nagyobb számokig, de akkor eljön a mi idõnk, és vasvillára tûzzük a fejüket.

Kensin
33 ember?
Öhm, hány millióan használják a p2p hálózatokat?...
Remélem valamelyik bíró kölke is a 33 között van....... Ez volna sors iróniája........<#hehe>
Nyasgem <#boxer><#mf3>

nembaj, a buzi amerikai fbi meg cia húzzon vissza a saját gettó lyukba. az ottaniakat basztassák.
És tudod mi a rossz ?
Régebben felháborodtam az ilyesmin és órákon át vitáztam ezen a témán és társain.
Ma már csak kellemetlen fásult beletörõdés maradt.

\"How can it be, that you cannot see, what they are doing with thee spending your time, living your life inside their machines there is one empty file, it is me\"

Laci73
Hasonló intézkedések tucatjai várhatóak majd EU-szerte, így hazánkban is. (Sõt, a nem oly régi MS-féle ügy kapcsán már hazánkban volt is rá precedens) Az emberek majd szép lassan megszokják - muszáj - hogy állandóan ellenõrizve lesznek. Kémszoftverek, marketing-ügynökségek, nyomozóirodák, bankok, és még sokan mások redukálnak majd minket adatbázisbeli számhalmazzá, bármikor elõvehetõ és átvilágítható alannyá. Ugye szép?

Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket