702
  • ChevyG #22
    nincs csapat. a helyi fanatikusokat próbáljuk összegyüjteni. kapusunk sincs, szivesen fogadjuk! (Téged is ofkorsz)
    keztyüt néztem pesten kb 9e -ért már lehet kapni elég jot (BAUER teccik nékem), de most lóvém nem volt rá
  • Salty
    Szerintem vegyél kesztyűt, mert ha esetleg a kezedre esnél, és még fogod a botod, mehetsz a korházba 8 törött ujjal. Ott nincs esetleg jégpálya vagy Bajai csapat? Mert az egyik haveromat odavették fel középiskolába, és szeretne jégkorongozni kapus poszton. Én csak májustól fogok járni, de a korom miatt nincs sok esélyem.
  • ChevyG #20
    végre valaki!
    bajai vagyok. itt minden halott kori/hoki téren. kb vagyunk 6an. a tesco parkoloba nyomjuk kb 2 alkalommal hetente. a csapat (inkább haveri kör) kezdetleges minden szempontbol. jómagam kb február óta korizok. (ezzel nem vagyok egyedül) többnyire BAUER ütöink vannak, fitness korikkal nyomjuk (Rollerblade, Roces, Bauer), nekem rollerblade korim van. térd, könyök, és sípcsont védöt használok (rajtam kivül még 1 srác használ könyök, térd védöt) sima, ujjatlan keztyükkel nyomjuk. fö gondunk, hogy még kevesen vagyunk, és nincs normális pálya. igazán még meccseket nem nyomunk, csak passzolgatunk, stb. a 7végén szeretünk be kaput, az se az igazi de több mint a semmi.
  • Salty
    Igen, teljesen igaza van, és az unatkozó fórmozók meg mellőzzék a számukra jelentéktelen topic-okat, ha a NASCAR érdekli őket, akkor odaírjanak, és ne vesztegessék az idejüket rövid haszontalan hozzászólásaikkal, bár ez sajnos jellemző az SG fórumók 80%-kára.

A témához visszatérve jó magam gyakran street hokizok, a játékhoz szerintem csak a három alap felszerelés kell : bot, kesztyű, kori, meg esetleg térd/könyökvédők. Sajnos a fedett pálya elég drága, és csak betonon tudunk amit nem nagyon szeretnek a gumikerek, 10 alkalom után cserélni kell sajnos. Nekem egy Vas Jankó által öröklött Nike senior méretű balos fa utőm van, Ferland használt kesztyű, CCM Vector PF-2 Kori, kínai védők. ChevyG hol laksz amúgy?
  • PResident Evil
    nem vágod, hogy nem én voltam ?
    talán megkérdezhetnél, hogy miujság...

kérdezd a sport moaderátorokat de ne fikázz engem pls, köszi
  • ChevyG #17
    minek irjak valamit, ha kitörlitek ,aztán utána letagadjátok.
    Az SG szánalmas mert a fele tele van ilyen okos &>>;\<>#
  • PResident Evil
    ezt honnan veszed ?!

1. itthon se voltam...
    2. én zene mod vagyok csak ott tudok törölni, módosítani
    3. csak akkor sározz ha tisztában vagy mindennel, mert ez így szánalmas...
  • Laffite
    ...de az eredeti témát illetően még mindig nem lettünk okosabbak :)
  • Laffite
    no comment
  • ChevyG #13

Szabályok

Témák törlése:
    # Törlésre kerülnek azok az újonnan létrehozott témák, amelyek az adott fórum témájától jelentősen eltérnek.
    # Hasonló tartalmú/című téma már létezése esetén.
    # Nem a téma tartalmára vonatkozó cím, illetve semmitmondó cím esetén.
    # Továbbá minden egyéb feltétel teljesülése esetén, amely a hozzászólások törlésére is vonatkozik.

Hozzászólások szerkesztése:
    # A moderátor átszerkesztheti azokat a hozzászólásokat, amelyek kirívóan kulturálatlanul lettek megírva, de a hozzászólás eredeti tartalmát nem érintve.
    # Kísérletet tehet a hibás linkek helyreállítására.
    # Továbbá minden egyéb feltétel teljesülése esetén, amely a hozzászólások törlésére is vonatkozik.

Hozzászólások törlése:
    # Mások szólásszabadságának csorbítására alkalmas hozzászólások, fenyegetés, személyeskedés, rágalmazás, emberi méltóság megsértése, a vitapartner lejáratása, szidalmazása, minősíthetetlen hangnem.
    # Üres hozzászólások, illetve a véletlenül duplán beírt hozzászólások egyike.
    # Moderátor által törölt hozzászólások visszamásolása.
    # A kulturált, folyamatos társalgást feltűnően és szándékosan akadályozó és zavaró, agresszív vagy off-topic hozzászólások.
    # Céltalanul vitát szító hozzászólások.
    # A szándékosan nagyméretű képek, szövegfájlok indokolatlan felmásolása ami a rendszer működését lényegesen lassítja.
    # A moderálással és szerkesztéssel kapcsolatos véleményeket, észrevételeket kifejezetten az erre a célra létrehozott "Moderátor figyelmébe" topicokba lehet beírni, ellenkező esetben törlésre kerülnek.
    # Bárki személyes adatának (pl. név, munkahely, lakhely, beosztás) engedély nélküli közzététele.
    # Szándékos flood és reklám esetén.
  • ChevyG #12
    prézli törölgeti a hozzászolásokat
  • ChevyG #11
    inkább én is NASCAR-oznék!
    A kispolosomat fel is használnám erre a célra csak félek nincs ellenfelem
  • Laffite
    lehet, hogy nem jött be, de látatlanba senki nem tudja ki miben van képben az ittlevők közül, egy próbát szerintem megért
  • Laffite
    azt egy kicsit nehezebben tudnám kipróbálni, de mondjuk jobban is szeretném :)
  • ChevyG #6
    most ennek a hozzászolásodnak tudod mennyi értéke volt?!
  • PResident Evil
    nem kell nagy tapasztalat hozzá... minden sporteszköz boltban beszerezhetőek a hozzávaló felszerelések.
  • ChevyG #4
    inkább a NASCAR, ugye?
  • Laffite
    ...az én tapasztalatommal és szakértelmemmel sokra nem mentek... :))
  • ChevyG #2
    Egy kezdetleges csapatot, illetve baráti társaságot alkotunk és szükség van minen tapasztalat, ötletre, stb.
  • ChevyG #1
    Minden infót ide!
    Aki szeretne játszani vagy aki már játékos!
    korik, ütök, védöfelszerelés, pálya, stb!
    Minden vélemény, hozzászólás, tapasztalat és infó érdekel ami a témával kapcsolatos!