702
  • Dougie
    mi is nagyjából ÍGY játszuk ezt a játékot...
    illetve mi is kemények vagyunk, de csak szeretnénk ennyire kemémyek lenni...

Déxy, ilyesmire gondoltál?
  • ChevyG #61
    emberedre akadtál
  • Dougie
    mi érdekelne különösen?
  • Dougie
    van, egy raklapnyi kb.
  • Déxy
    Letöltöttem.... Van még?
  • koRps
    kerály
  • ChevyG #56
  • Dougie
    Aki akar ilyen, esetleg ilyen vagy ehhez hasonló akciókat látni (persze nem jégen) az jöjjön Bajára görhokizni, mert ilyeneket mi is tudunk... (na jó, majdnem ilyeneket...)
  • koRps
    ok viszek du. egy újraírhatót dvd-t
    milyen magatinokat? :))

viszem azokat is
  • Dougie
    ha majd visszahozod egyszer a magazinjaimat...
  • Dougie
    megvan, majd odaadom
  • ChevyG #51
    látom el vagy!
    Szoval Korps-nak ijen a surranoja
  • koRps
    bocsi csak kíváncsi vagyok valamire
  • Déxy
    A Marczi Skate-t ismerem. Megírnád privátban a másik bolt címét?
    Legközelebb majd oda is ellátogatok körbenézni.

Tegnap kaptam a hírt, hogy nem jön a görkorim, mert valami gebasz támadt. :o(
    Aztán meg azt az infót kaptam, hogy a Marczi-nál sincs a méretemben.
    Nagyon gáz. Várhatok tovább...

Én is érdeklődtem, hogy görkorongot vagy labdát ajánlanak-e, de azt mondték, hogy a görkoronghoz nagyon sima aszfalt kell. Szóval maradt a labda nálam is.
  • koRps
    egy naracssárga műanyaglabdával játszuk, ezzel játszik az általunk ismert összes ember:) pesten is ezt adták, amikor görhokihoz kértünk labdát
    ragasztószalagot is használunk (pászka), a sebkötözőszalag nem rossz ötlet:)
    a vaporVII-t nézegettem én is. van pesten egy bolt (marczi skate) ahol voltunk ott van mindenféle nyalánkság, bár találtunk egy másik boltot ahol a kerekeket 350ft/db áron adták ami az 1000ft/db-hez képest csúcsszuper...sajna hétvégén voltam megen és már ott is 1000ft/db, de lesz még akciós cuccuk
  • koRps
    köszi Doug majd a pályán megbeszéljük...:)
    ja a wolves elbukta a döntőt
    kéne ha megvan a szombati európai amfoci döntő, sajna nem láttam
  • Dougie
    ja és szevasz koRps - ez a hülye név aztán tutira nem volt foglalt (n helyett ps...)
  • Dougie
    ha létezik ilyen szó, hogy görkorong, akkor én azt mondom: mi görlabdával játszunk...
  • Déxy
    Hehe... én is Bauer fanatikus vagyok. :o)
    A korim és a védőcuccaim (a kesztyű kivételével) mind azok.
    Szóval én a védőcuccokkal kezdtem a felszerelés összesedését, mert már nálunk is történtek csúnya dolgok, amiket nem szeretnék újra megtapasztalni.
    Egyébként (az én infóim szerint is) a Nike hoki cuccokat a Bauer gyártja.

Az új ütőm most Easton lesz... nagyon ajánlgatták, meg jókat is olvastam róla. Meglátjuk... csak érjen már ide.
    Ez a drótos dolog görhokihoz nekem új volt, ki fogom próbálni.
    Viszont a szigetelő szalag nem az igazi az ütő végére, mert alapvetően azért tekerik be a hoki játékosok, hogy ne csússzon rajta, és nem pattanjon le róla a korong/labda, szóval ha tudtok akkor vegyetek hokihoz való ragasztószalagot (1000 FT/tekercs), vagy haszáljatok kórházi sebkötöző szalagot.
    Ég és föld a különbség. A szigetelő szalag csak a kopás ellen lehet megoldás.

Ami a jégkorit illeti én úgy gondolkodtam, hogy egyszer kell venni egy jót, és nem is bántam meg. Sokáig nézegettem őket, aztán egy Bauer Vapor VII-est választottam. Baromi kényelmes és nagyon jól bírja a strapát. Az oldalmerevítései miatt pedig nem érzed meg, ha eltalálja a lábadat a korong.
    Egy haverom cikizet, hogy minek ilyen "drága" kori (39 000 Ft volt), aztán két játékkal késöbb eltalálták a lábát egy erős lövéssel... szétnyilt a lábán a korija, és vittük egyből a balesetire. Két hónapig nem tudott utána játszani, és vehetett egy új korit, amivel már meg is haladta az általam költött tarif-ot.
    Tanulság... inkább gyűjts tovább, de szart ne vegyél! :o)

A betonon görkoronggal, vagy labdával játszotok?
  • koRps
    Mi bauer fanatikusak vagyunk, na jó lehet csak én
    uaz az ütönk, amit chevy-nek csak 1000-be
    most gyűjtűnk kesztyűre, valaki mondta hogyha előre buksz és nem dobod el időben a botod 8 ujjad is eltörhet, na ebből nem kérünk

amúgy télen ki akarjuk próbálni a jéghokit is
    kérdés milyen jégkorcsolyát vegyünk? lehetőleg bauer:)

állítolag nike=bauer görkorcsolyánál, lehet hülyeség,de tény a bauer oldalán nem látsz már görkorikat, vagy csak figyelmetlen vagyok...
  • koRps
    chevy
    mi együtt nyomjuk:)
    csak most regisztárltam és a koRn már foglalt volt...
    úgyhogy nem kell mondani hogy kemények vagyunk, mert tudom
    főleg ketten dougie-val, ki is lesztek állítva legközelebb:))
  • ChevyG #41
    nekem BAUER IMPACT 300as van, kb 4900ft és nagyon birja, igaz én csalok is kicsit, mert szoktam a szigetelöszallag alá rakni 1 drótót, és az védi a toll élét
    ja ugye tudod, hogy illik betekerni szikszallaggal?!- mint a hokiban

itt az ütöm:
  • ChevyG #40
    mi is keményen nyomjuk, már volt könyök törés is, de erröl Dougie barátom többet tud mesélni...
  • ChevyG #39
    bots, itt vagyok csak volt 1 hát bannom
  • Déxy
    Ja és eddig csak márkátlan ütőim voltak.
    Egyedül az utolsó volt NIKE, de abból is a legalsó kategória 5400 Ft-ért, ami nem is bírta sokáig a harcot.
    Balázska haverom kettécsapta a korongért folytatott küzdelem során... ezért gondoltam, hogy most megpróbálok valami tartósabb cuccott. Már nagyon várom.
  • Déxy
    Hali,

Én egy Nike Shadow görkorit rendeltem, de sajna még mindig nem érkezett meg.
    Az új botomat is várom, mert az meg eltört a legutóbbi edzésen...

Hogy hogy felejtsem el a műanyagot??? Nekem pont a műanyagot ajánlották, hogy ha már kopik a betonon, akkor kopjon az olcsó.
    Érdekelne a véleményed... többek között azért is fontos, mert az új botom az olyan lesz, hogy cső szár és olyan tollat teszek rá, amit akarok.
    Olyan lesz mármint ha egyszer megjön külhonból...

Ha jól tudom, tényleg tilos a test test elleni küzdelem a görhokiban.

Görhoki VB Magyarországon??? Szuper.
  • koRps
    csocsesz!
    a görhoki úgy király, ahogy mi jáccuk, keményen férfiasan
    mostantól hétköznapokon is ha ráértek...

tegnap olvastam: jővőre (júliusban aszem) Mo-n lesz a görhoki vb!!!
  • ChevyG #35
  • Dougie
    de mi nem a normál görhokit játszuk, hanem a keményebb változatát
  • ChevyG #33
    miért? szombaton mi is ütköztünk!
  • Dougie
    srácok, a görhokiba tényleg nem ütköznek? ezt nem akarom elhinni, milyen sport ez...
  • ChevyG #31
    Üdv!

sorban a válaszok:
    életkor 19-27
    KORI: fitness tipusú, a föbb márkából (BAUER, ROLLERBLADE, ROCES), 18-35E Ft-os kategoria mind
    ÜTÖ: 5000-10000Ftosak álltalában, amiket mi használunk jól beváltak (BAUER!, EASTERN!, és JOFA) müanyag tollút felejtsd el!
    védö felszerelést mi nem nagyon használunk, de ajánlott. Én könyök, térd, sípcsontvédöt használok (és néha fogvédöt is )
  • Déxy
    Hali...

Hát mégis van értelme visszajárni. :o)

Noh... én kb két hete rendeltem meg a görkorimat, szóval itt még nem indult be a görhoki, de szerencsére vannak tapasztaltabb, más városból érkezett haverok, akik majd utat mutatnak. Szóval most szerveződik itt a dolog...
    A görkorimat azért még megvárom, aztán belelendülünk még jobban a szervezési munkákba.

Akkor itt van néhány kérdés...
    Hány évesek vagytok? Milyen cuccaitok vannak?
    Görkorongot vagy labdát használtok? Mi a kapu? Mondjuk két bevásárló kosár az nagyon Ok. :o)
    Vagy hogy megy nálatok a Tesco előtti játék?

Jövök majd én is, szóval nem maradsz magadra.

Üdv:
    Déxy
  • ChevyG #29
    bots, én meg kivettem a kedvencek közül (de most berakom)és elhanyagoltam mer' semmi értelmes má nem vot:(
    én 1 haveri társaságba nyomjuk , 6 szlopos tag van és a tesco paroloba nyomjuk szabadidönkbe. a cél nekünk is a jégkorong lenne, de itt Baján?!... szal nehéz
    Én is örülnék minden tapasztalatnak, infonak stb!!!!
  • Déxy
    Sziasztok,

Néhány nap alatt elég sok hozzászólás érkezett ide, most meg április 27-óta senki sem írt... Remélem, azért ez még változik, mert feltettem a fórumot a kedvenceim közé, szóval én sűrűn járnék majd ide, ha lesz kivel dumcsiznom.

Rólam annyit, hogy Zalaegerszegen élek, és kb fél éve kezdtem el a jégkoronggal foglalkozni... (előtte csak a TV hozta el hozzánk ez a sportot)
    Ez persze nem igazán rajtam múlt, sokkal inkább azon, hogy csak 2004 óta van Zalaegerszegnek jégcsarnoka.
    A megnyitástól kezdve kb kétnaponta jártam le korizni, hogy a nagy lemaradásomat csökkentsem... Ezzel természetesen nem voltam egyedül és elég hamar összejött egy haveri társaság, akikkel a korizás mellett heti 1-2 alkalommal jégkorongozni kezdtünk. Idő közben elkezdtem járni a (friss)zegi IFI csapat edzéseire is, hogy abszolút kezdő révén valami szakmai tudást is magamba szippantsak. Hogy komolyan érdekel a téma talán elárulja, hogy a borsos árak ellenére mostanra már sikerült nagyjából beszereztem a szükséges felszereléseket is, szóval most már nagy esélyem van egy komolyabb játékban a túlélésre. :o)
    Azonban most van egy kis törés, mert a zegi jégcsarnokban a múlt héten felolvasztották a jeget, és augusztusig a görkorisoké illetven más rendezvényeké a pálya... most jutottam el a sztoriban napjainkig.

Most ott tartok, hogy a héten rendeltem meg a görkorimat és próbálok összehozni egy csapatot, akik szintén szívesen hódolnának ennek (görhoki) a sportágnak. Náhányan már vagyunk, de ide is beírom, hogy aki Zegen, vagy Zeg környékén él, és szeretne csatlakozni kis csapatunkhoz, írjon a mailcímemre: [email protected]

Ezen kívűl pedig szívesen társalognék bárkivel a témáról.
    Remélem, lesz rá lehetőség...

Üdv:
    Déxy
  • ChevyG #27
    ok. várunk szeretettel
  • Salty
    Na ChevyG, majd nyáron lenézek Bajára , a haverom pont jól jönne kapusnak, 191 nagy testű, csak hát lelkileg még felkell készíteni, nagyon nincs otthon a technikákban.
  • ChevyG #25
  • ChevyG #24
    félreértetted. Nincs Veled Laffite semmi baj! Törölt hozzászólásokról volt szó, és nem Te irtad, és nem Te törölted.
  • Laffite
    ...nem tudom mi rosszat írtam, tudtommal nem bántottam meg senkit, arról meg nem én tehetek, hogy törölt hozzászólások miatt az enyém esetleg értelmetlenné válik, meg arról sem, hogy még nem vagyok képben a témában, mert felénk sincs semmiféle csapat... szal érdekelt volna a téma azért néztem be ide, mint ahogy a jégkorong topicba is próbáltam értelmes hozzászólásokat írogatni az elmúlt hetekben, egyszóval nem pont azért voltam itt mert unatkoztam, de igazad van, nem konyítok a témához, akkor meg minek érdeklődöm... :(