702
-
#102 Hehe... lassan beindul az élet... -
Dougie #101 de -
#100 lol
ja és ez a 100ik hozzászolás -
#99 lo, nekem is ugy tünik hogy csak szombat vasárnap lesz belöle -
#98 meg látom nem unatkozol csapatod itt a bannereket
inkább védtél volna vasárnap nem Doug? :)) -
#97 nem vagy nekik szimpatikus a sok fritzezés miatt :)
nem tok menni holnap, mer kalocsára kell mennem:((
este 8ra érek haza -
#96 csináltam bannert, de egy haszontalan moderátor se rakja fel
igy néz ki:
-
#95 Nagyon zsír a file... hehe... lementettem. :o) -
#94 szeretnék bannert ide, de egyik moderátor se mozdul -
Dougie #93 nem engedik így a linket, na mindegy:
itt van http://www.hockeyvids.com/lockout.php -
Dougie #92 ezen az oldalon tényleg jó videók vannak: ezt például feltétlenül látni kell: lockout -
Dougie #91 ok, majd küldöm a lemezt, egyébként az internetről is le lehet szedni egy csomó hokisvideót pl. innen, esetleg innen, stb. stb. -
Dougie #90 a vasárnap jó nekem is -
#89 részemről ok...
-
#88 akko legyen vasárnap!
Doug? -
#87 nekem vagy ma vagy vasárnap jó, szombat nem sajna -
#86 SZOMBAT du görhoki? -
#85 Megírtam privátban a címem. Előre is köszi.
D -
Dougie #84 a power week meg a döntő meccsei pont ugyanazon az egy dvd-n vannak, majd elküldöm azt neked postán, aztán majd átmásolod, vagy valami...
ha így jó, akkor majd privátba írd meg a címed, vagy valami... és megy a csomag -
#83 Harcművészkedsz is??? -
#82 én szoktam néha súlyzózni (és kardot rántani is) -
#81 nem ártana súlyzóznunk is ha netán netán valamikor a jövőbe játszunk más csapatokkal nehogy kevesek legyünk:)
bár amit pesten láttam ahhoz képest kemények vagyunk, de Déxy írt pár cifrát:))
remélem minket azért elkerülnek a sérülések a jövőben, bár aki kardot ránt, kard által vész el... -
#80 huuuú tényelg, lehet, hogy a víz! -
#79 ehh, látom Ti is keményen nyomjátok! -
#78 Huhhh... ez ám a választék. Az a Power Week 2004 gyüjtemény, és a Tampa Bay (5,6,7,) mindenképpen érdekelne.
A Tampa Bay-t régóta szeretem, de nem vagyok eszeveszett rajongó, csak úgy szimpi a csapat. Az nem játszik be, hogy hányadikak. Nem úgy választok kedvencet, hogy most ki van trónközelben. :o) Akkor sűrűn kéne váltogatnom...
Mikor először néztem meccseket még úgy döntöttem el, hogy kinek drukkoljak, hogy kinek volt dögösebb a meze. :o) Jelentem, nem most volt... :o) -
#77 Inkább a jégen ütközünk, ott is hullunk rendesen.
Néhány példa:
Egy srácnak nem volt arcvédője és szétrepedt arccal vitték a balesetire mert megnézte közelről a korcsolyát, a másiknak szészakadt a szalag a lábában, nekem egy durva vállsérülésem volt, mert a közönségkori után nem zárták be rendesen az ajtókat, és amikor palánkra akartak szorítani, akkor a srác előttem betámasztott a palánkon, aminek következtében kinyilt az ajtó, én meg izombol fejjel előre (a jobb fülem mellett) jobb vállal becsapódtam a palánk szélébe. Ja és még nincs vállvédőm... úgy húztak le a pályáról. -
#76 te fertőztél meg mindenkit!
valami büntetést kitalálunk:)
vagy a kútvíz a hibás...
-
#75 terjed a kór -
Dougie #74 de jöhő héten tutira leütközök mindenkit... -
Dougie #73 jelenleg lázas vagyok, de péntekig talán rendbe leszek
azért a cselek meg a passzok mennek még remélem... -
#72 nem azé írtam, meg én is kész vagyok mostanába
majd ha meggyógyulsz
bár lehet mi ki megyünk pénteken ha többieknek jó
dougie ok? -
#71 msn-en irtam, hogy beteg vagyok. de attol még mennyetek korizni! -majd, ha felépülök mindenkit leütközök jóóól! -
#70 mikor játszunk már?
kéne csinálni képeket, ahogy játszunk és feltenni netre, hogy a hasonló arcok megnézhessék + ők is feltegyék az ő képeiket...
ja meg megen fel kéne menni pestre, kesztyű, kerék és lassan ütő, esetleg mezek miatt
hehe baja california blood-suckers
bazz már lassan többet focizok mint korizok, bár ti meg nhl-ztek faszom -
Dougie #69 Ki tudnám írni. Mondjuk így elsőre nekem a power week ugrott be, ha nézted akkor tudod, hogy ott minden héten leadták az előző hét eseményei közül a szép cseleket, kijátszott gólokat, bravúros védéseket, összefoglalókat, interjúkat...
A power weekek 2003-ban leadott részei videókazettán vannak meg, a 2004-esek meg digitalizálva, ha érdekel.
Szuperről semmi nhl-es anyagom nincs, mivel egyetlen egyszer se játszott az nhl-be, ahl-est meg igencsak nehéz szerezni... esetleg magyar válogatott meccsek vannak még meg ahol ő védett.
Tampa Bay meccsek közül megvan a döntő 5. 6. 7. meccse teljes egészében, viszont nem valami jó minőségbe, de legalább megvan. Ja és megvan még a Tampa - Philly 3. körös párharc 6. meccse, ha érdekel.
Egyébként ha már itt tartunk mióta szereted a Lightningot, akkor is szeretted őket, amikor csoportutolsók voltak? mert nem volt az olyan rég, és én még emlékszem azokra az időkre...
-
#68 huuu, Ti is ütköztök Görhokiban, vagy "csak" a jégen? -
#67 Mondjuk iránynak... szép cselek, kijátszott gólok, bravúros védések, izgis összefoglalók mindegy honnan, mindegy mikori... ütközésekkel találkozom eleget. :o)
Mondjuk valami Tampa Bay-es, vagy Kings-es felvételt is szívesen látnék, meg Szuper munkásságát az NHLben... stb, stb.
Ki tudnál írni egy csomagnyi cuccot CDre vagy DVDre?
Nagyon régóta keresek már valakit, aki gyűjti a cuccokat... -
Dougie #66 írd le hogy mi kellene: pl. gól, védés, ütközés, bunyó, egyéb, összefoglaló, teljes meccs, alapszakasz, playoff, nemzetközi meccs, mikori... stb. stb. -
Dougie #65 szép jelenetekből temérdek mennyiségű anyagom van... -
#64 ChevyG: Nem vagy egyedül. :o)
Dougie: Semmi felvételem nincs NHLből.
Mennyi anyagod van szép jelenetekből? -
#63 huuuuuuuuuuu, már ugy várom, hogy kezdödjön a szezon!!!!