702
  • Déxy
    Hehe... lassan beindul az élet...
  • Dougie
    de
  • ChevyG #100
    lol

ja és ez a 100ik hozzászolás
  • ChevyG #99
    lo, nekem is ugy tünik hogy csak szombat vasárnap lesz belöle
  • koRps
    meg látom nem unatkozol csapatod itt a bannereket
    inkább védtél volna vasárnap nem Doug? :))
  • koRps
    nem vagy nekik szimpatikus a sok fritzezés miatt :)

nem tok menni holnap, mer kalocsára kell mennem:((
    este 8ra érek haza
  • ChevyG #96
    csináltam bannert, de egy haszontalan moderátor se rakja fel
    igy néz ki:
  • Déxy
    Nagyon zsír a file... hehe... lementettem. :o)
  • ChevyG #94
    szeretnék bannert ide, de egyik moderátor se mozdul
  • Dougie
    nem engedik így a linket, na mindegy:
    itt van http://www.hockeyvids.com/lockout.php
  • Dougie
    ezen az oldalon tényleg jó videók vannak: ezt például feltétlenül látni kell: lockout
  • Dougie
    ok, majd küldöm a lemezt, egyébként az internetről is le lehet szedni egy csomó hokisvideót pl. innen, esetleg innen, stb. stb.
  • Dougie
    a vasárnap jó nekem is
  • koRps
    részemről ok...
  • ChevyG #88
    akko legyen vasárnap!
    Doug?
  • koRps
    nekem vagy ma vagy vasárnap jó, szombat nem sajna
  • ChevyG #86
    SZOMBAT du görhoki?
  • Déxy
    Megírtam privátban a címem. Előre is köszi.

D
  • Dougie
    a power week meg a döntő meccsei pont ugyanazon az egy dvd-n vannak, majd elküldöm azt neked postán, aztán majd átmásolod, vagy valami...
    ha így jó, akkor majd privátba írd meg a címed, vagy valami... és megy a csomag
  • Déxy
    Harcművészkedsz is???
  • ChevyG #82
    én szoktam néha súlyzózni (és kardot rántani is)
  • koRps
    nem ártana súlyzóznunk is ha netán netán valamikor a jövőbe játszunk más csapatokkal nehogy kevesek legyünk:)
    bár amit pesten láttam ahhoz képest kemények vagyunk, de Déxy írt pár cifrát:))
    remélem minket azért elkerülnek a sérülések a jövőben, bár aki kardot ránt, kard által vész el...
  • ChevyG #80
    huuuú tényelg, lehet, hogy a víz!
  • ChevyG #79
    ehh, látom Ti is keményen nyomjátok!
  • Déxy
    Huhhh... ez ám a választék. Az a Power Week 2004 gyüjtemény, és a Tampa Bay (5,6,7,) mindenképpen érdekelne.

A Tampa Bay-t régóta szeretem, de nem vagyok eszeveszett rajongó, csak úgy szimpi a csapat. Az nem játszik be, hogy hányadikak. Nem úgy választok kedvencet, hogy most ki van trónközelben. :o) Akkor sűrűn kéne váltogatnom...
    Mikor először néztem meccseket még úgy döntöttem el, hogy kinek drukkoljak, hogy kinek volt dögösebb a meze. :o) Jelentem, nem most volt... :o)
  • Déxy
    Inkább a jégen ütközünk, ott is hullunk rendesen.
    Néhány példa:
    Egy srácnak nem volt arcvédője és szétrepedt arccal vitték a balesetire mert megnézte közelről a korcsolyát, a másiknak szészakadt a szalag a lábában, nekem egy durva vállsérülésem volt, mert a közönségkori után nem zárták be rendesen az ajtókat, és amikor palánkra akartak szorítani, akkor a srác előttem betámasztott a palánkon, aminek következtében kinyilt az ajtó, én meg izombol fejjel előre (a jobb fülem mellett) jobb vállal becsapódtam a palánk szélébe. Ja és még nincs vállvédőm... úgy húztak le a pályáról.
  • koRps
    te fertőztél meg mindenkit!
    valami büntetést kitalálunk:)

vagy a kútvíz a hibás...

• ChevyG #75
    terjed a kór
  • Dougie
    de jöhő héten tutira leütközök mindenkit...
  • Dougie
    jelenleg lázas vagyok, de péntekig talán rendbe leszek
    azért a cselek meg a passzok mennek még remélem...
  • koRps
    nem azé írtam, meg én is kész vagyok mostanába
    majd ha meggyógyulsz
    bár lehet mi ki megyünk pénteken ha többieknek jó

dougie ok?
  • ChevyG #71
    msn-en irtam, hogy beteg vagyok. de attol még mennyetek korizni! -majd, ha felépülök mindenkit leütközök jóóól!
  • koRps
    mikor játszunk már?

kéne csinálni képeket, ahogy játszunk és feltenni netre, hogy a hasonló arcok megnézhessék + ők is feltegyék az ő képeiket...

ja meg megen fel kéne menni pestre, kesztyű, kerék és lassan ütő, esetleg mezek miatt
    hehe baja california blood-suckers
    bazz már lassan többet focizok mint korizok, bár ti meg nhl-ztek faszom
  • Dougie
    Ki tudnám írni. Mondjuk így elsőre nekem a power week ugrott be, ha nézted akkor tudod, hogy ott minden héten leadták az előző hét eseményei közül a szép cseleket, kijátszott gólokat, bravúros védéseket, összefoglalókat, interjúkat...
    A power weekek 2003-ban leadott részei videókazettán vannak meg, a 2004-esek meg digitalizálva, ha érdekel.
    Szuperről semmi nhl-es anyagom nincs, mivel egyetlen egyszer se játszott az nhl-be, ahl-est meg igencsak nehéz szerezni... esetleg magyar válogatott meccsek vannak még meg ahol ő védett.
    Tampa Bay meccsek közül megvan a döntő 5. 6. 7. meccse teljes egészében, viszont nem valami jó minőségbe, de legalább megvan. Ja és megvan még a Tampa - Philly 3. körös párharc 6. meccse, ha érdekel.

Egyébként ha már itt tartunk mióta szereted a Lightningot, akkor is szeretted őket, amikor csoportutolsók voltak? mert nem volt az olyan rég, és én még emlékszem azokra az időkre...
  • ChevyG #68
    huuu, Ti is ütköztök Görhokiban, vagy "csak" a jégen?
  • Déxy
    Mondjuk iránynak... szép cselek, kijátszott gólok, bravúros védések, izgis összefoglalók mindegy honnan, mindegy mikori... ütközésekkel találkozom eleget. :o)
    Mondjuk valami Tampa Bay-es, vagy Kings-es felvételt is szívesen látnék, meg Szuper munkásságát az NHLben... stb, stb.

Ki tudnál írni egy csomagnyi cuccot CDre vagy DVDre?

Nagyon régóta keresek már valakit, aki gyűjti a cuccokat...
  • Dougie
    írd le hogy mi kellene: pl. gól, védés, ütközés, bunyó, egyéb, összefoglaló, teljes meccs, alapszakasz, playoff, nemzetközi meccs, mikori... stb. stb.
  • Dougie
    szép jelenetekből temérdek mennyiségű anyagom van...
  • Déxy
    ChevyG: Nem vagy egyedül. :o)

Dougie: Semmi felvételem nincs NHLből.
    Mennyi anyagod van szép jelenetekből?
  • ChevyG #63
    huuuuuuuuuuu, már ugy várom, hogy kezdödjön a szezon!!!!