World Snooker Championship 05
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
igen, mert rossz a crack. ha a rossz crackel használod a mini imaget, akkor sem jó. telepítsd fel megint, ne crackeld, hanem a mini imaget mountold.
Nem érted, hogy nem az indulással van a bajom?? Hanem a töltésnél lép ki. Ott meg már semmi köze a Daemonhoz. Megéri vele szenvedni? Milyen a játék?
Használd legújabb daemon toolst vagy alcoholt. Én csak legújabb daemonnal próbáltam és azzal ment.
Na köszi, de 8k-val jön, úgyhogy megvárom, míg lesz a boltokban! <#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2>
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
Next PC upgrade: 2022
Nálam úgy mûködik, hogy cipõ felhúz, garázskulcs a kézbe ,garázsajtó kinyit,
fedõlap leszed , tükörbe nézek -mini image , gólyók összerendez , dákó kézbe,
játék indít....
Cpu hõmérséklet 36.5 fok
- bocsánat nem tudtam kihagyni<#papakacsint>#papakacsint>
fedõlap leszed , tükörbe nézek -mini image , gólyók összerendez , dákó kézbe,
játék indít....
Cpu hõmérséklet 36.5 fok
- bocsánat nem tudtam kihagyni<#papakacsint>#papakacsint>
Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun
hát ja felraktam nekem is kilép töltöképnél 😊 majd a reloded verzió
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Itt a mini image mit jelent,ugynazt mint a Starforce3-nál hogy le kell hozogatni a mgehajtókat vagy csak simán mountolni kell minden egyéb nélkül?
Next PC upgrade: 2022
mostjöttle este menézem amugy nforcén nuke jel van rajta és azvan odairva hogy not working akkor lehet van benne igazság😄
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
← ElőzőOldal 2 / 2