79
World Snooker Championship 2005
-
#39 sr7stop1.2.exe és semmi mini image, a clone-t mountold, de az sr7stop hide funkció elindítása után lépj ki belőle, és úgy indítsd a játékot.
Ha nem az eredeti exe van már bennt, akkor telepítsd újra.
Ja igen, intro utánni kilépés a vga driver hibája, legalábbis nálam a legújabbal ment, addig csak akkor volt jó és nem ugrott ki, ha Win98 kompatibilisre vettem az exe-t. -
#38 Hellosztok, ugyanez a gond (csak kicsit később). Akinek sikerült, az nem tudná megmondani hogy kell, mert szeretnék vele játszani. (Crack vagy crack+600kb mini image nem jó) Más módszer nincs? -
#37 én is mini-image-el probálkozok daemon 3.47-tel együtt, de még mindig kiírja a CD/DVD emulation software detected... szöveget... mi ilyenkor a teendő?
merthát jónak néz ki a játék..:( -
#36 a miniimagenél az eredeti exét használtátok? amúgy gcwn van 2 fajta MI is... -
#35 Nekem is. Crackel is, mini imagevel is. -
#34 pifff kilép intro után a mini imageval!
Nos: feltelepitettem, nem crackeltem semmit csak mini image inditása! - > intro után kilép! mi a gond? -
#33 Jól néz ki. -
#32 ftp -
#31 hanem? :D -
#30 nem -
#29 Te is torrentről szedted? -
#28 van ugye a sima snooker, snooker plus, pool 8, pool 9, rex (bar billiards), 2vs2... -
-
#26 Ok, megnézem majd, csak most letöröltem. Képeket valaki rak be? -
#25 igen, mert rossz a crack. ha a rossz crackel használod a mini imaget, akkor sem jó. telepítsd fel megint, ne crackeld, hanem a mini imaget mountold. -
#24 Jójó, bocsi. -
#23 Nem baszd már le, mert segíteni akar! -
#22 Nem érted, hogy nem az indulással van a bajom?? Hanem a töltésnél lép ki. Ott meg már semmi köze a Daemonhoz. Megéri vele szenvedni? Milyen a játék? -
Since #21 Használd legújabb daemon toolst vagy alcoholt. Én csak legújabb daemonnal próbáltam és azzal ment. -
#20 Nem. -
#19 eredeti exét visszamásoltad? -
#18 Nekem Mini Image-vel se megy. Kilép töltésnél... -
#17 Na köszi, de 8k-val jön, úgyhogy megvárom, míg lesz a boltokban! -
#16 Én pl torrentről.pl innen is lehet
vagy innen -
#15 Honnan szedtétek a gammát? -
#14 igen, de még csak 1et játszottam vele -
#13 És milyen? jó? -
#12 Nálam úgy működik, hogy cipő felhúz, garázskulcs a kézbe ,garázsajtó kinyit,
fedőlap leszed , tükörbe nézek -mini image , gólyók összerendez , dákó kézbe,
játék indít....
Cpu hőmérséklet 36.5 fok
- bocsánat nem tudtam kihagyni -
#11 a 200k-s mini imagel frankón működik, és egész jó a játék :) -
#10 gamecopyworldön van fixed image, azt mountoljátok, talán azzal. -
#9 hát ja felraktam nekem is kilép töltöképnél :) majd a reloded verzió -
#8 Én kicsomiztam, bemountoltam, telepítettem, crackeltem, indítom de a töltőképernyőnél kilép. -
#7 Na nekem is leért.Majd holnap kiprobálom ma már nincs időm :( -
#6 csak mount sztem -
#5 Itt a mini image mit jelent,ugynazt mint a Starforce3-nál hogy le kell hozogatni a mgehajtókat vagy csak simán mountolni kell minden egyéb nélkül? -
#4 mostjöttle este menézem amugy nforcén nuke jel van rajta és azvan odairva hogy not working akkor lehet van benne igazság:D -
#3 Nem, crackel. De hát elindul, csak kidob valamiért. -
#2 mini image-el próbálod? ^.^ -
#1 Sziasztok!
Valaki próbálta már a játékot? Milyen?
Jah, és volna egy kis problémám. Elakarom indítani a játékot, elkezdi betöltei a World Snooker Championship 2005 logónál, és kidob a desktopra... Valaki tud segíteni?