World Snooker Championship 05

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A 19-es része jött pc-re.
Dupi30

LFS World név: Dániel(hunn)

Dupi30

Dupi30
http://img709.imageshack.us/img709/8941/ets00006y.png

Dupi30

Dupi30

Dupi30

Dupi30

nekem se indul el valamiért crack hiba sztem
ménemmegyezafos? mindig kilép betöltéskor.... azttakurvaannyát...

\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipőjét húzza fel.\"

Sziasztok
Nem tudom él-e még ez a fórum, mivel én csak most kezdtem játszani ezt a játékot, de rájöttem egypár dologra amit itt kérdeztetek. Nekem úgy mûködik a játék hogy kétszer kell leütnöm az entert hogy üsse a golyót, az elsõ enter után lehet állítani a dolgokat, nyilak fel, le erõ, ha lenyomva tartod a jobb shiftet akkor azt tudod beállítani hol találd el a golyót. Miután mindent beállítottál lenyomod még egyszer az entert és ellövi a golyót. minden beállítás pontossab, lassabb ha tartod közben a spacet, jobb ctrl felülnézet.

RNadal1203
köszöntem

\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D

RNadal1203
HOL VAN EZ A MINI IMAGE??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D

Nekem kilép mikor elindul nem toom mé segítsen valaki PLZ! Elõre is kössz!!!
Hello!
Nem tudja valaki hogy lehet a golyot csavarni a World Snooker Championship 2005-ben???(Ha lehet egyaltalan...De igazsagtalansag ha nem lehet mert a gep csavarja neha)Mert nekem nem sikerult rajonom...

Hjah es World Snooker Championship 2005-hoz kellene a progi...

Hello!
Nem tud valaki egy olyan programot amely rogziti a mecseket es esetleg avi vagy mas formatumba atlehetne alakitani azokat?

nemhiszem h a 2007 pc re kijön
Nekem kilép mikor elindul nem toom mé segítsen valaki PLZ! Elõre is kössz!!!
Pc-re is megjelentt a World Snooker Championship 2007?
megjelent a world snooker championship 2007
sziasztok!!

Lenne egy kérdésem már ha még írtok ide hogyan lehet úgy meglökni a golyót hogy a fehér ne a golyó után menjen hanem visszafele
fullazz
Szerintem ne veszõdj vele nem éri meg!
Sehogy sem jöttem rá hogy erõsséget meg irányt hogy lehet pontossan beállítani a játékban 😉
Lehet gamepad kell hozzá vagy már nem tudom mi 😉

Hogy kel meg Crakolni???????????????????????
SZIASZTOK,nekem az a hiba hogy amikor felraktam a játékot, és amikor elinditom tölt a játék és kidob hibajelentéssel, mit kell tennem? segitsetek lécci. köszi sziasztok
A lövés erõsséggel nekem is gondom van, vagy túl erõs, vagy túl gyenge.

\"Hard to see, the dark side is.\"

fullazz
Nálam megy a játék 1 bajom van vele a lövés! 😉
Segítsen valaki hoyg lehet vele célozni?
Csak a balra-jobbra kurzorokkal mozgathatom a dákót?
Mert nálam igy nem néz ki 1ik állás sem ugy hogy el birjam rakni, mert a kurzor billentyükkel való mozgatásnál túl nagyot mozdul a bot 😉
Lõni tudok igaz az is néha nagyon erõs néha gyenge 😉 Van középút? Hogy lehet megpörgetni a golyót?
Kösz elõre is!

Met
na, elindult

de elég szarul néz ki a grafika, semmi csillogás, a 2003 ezerszer szebb
vagy csak nálam ilyen?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Met
Találtam 2 mini image-et és egy crack-et.
Ezeket + az orig exe-t mind kipróbáltam egymással és nem megy.

Met
Most akkor mivel indul el a game?
Orig exe + mini image = kéri a lemezt
crack + mini image (8 megás) = kilép a töltõképernyõnél

nekem van

Helló! nincs kedve vkinek jáccani online snokert (WSC 2005)??
tobias88
hell, feltettem megint, de a játék fokozatosan leépült:
elõször az erõ jelzése tûnt el, utána a csavarás mutató része, azután a hang a menüben szaggatott mint állat, és most már 2 játék után általában kilép!! ilyenkor mi van?
acsati
nem tudtok vmi oldalt vagy valamit ahonnan le lehetne szedni ezt a játékot? kerestem már sok helyen de nem találtam 😞
Légyszi segitsetek!
Eredeti exe és 8M mini image és megy hurrá!<#eljen><#taps>

Picsába nekem is kilép amikor elkezdenné tölteni!<#szomoru1>

tobias88
Az miért van, valaki írja meg, hogy ha a piros golyók közé bemegy a fehér és színest kellene lõni, nemtok! Fel kell adnom azt a frémet! Nem lehet hibapontért rosszat lõni?
Lightning
Magyar szinkronnal honnan tok letölteni filmeket?
És Magyar Filmeket?
PLS adjatok linket!

tobias88
Nekem így megy: nincs crack csak mini image, a 8 mb-s.
Mikiller
sr7stop1.2.exe és semmi mini image, a clone-t mountold, de az sr7stop hide funkció elindítása után lépj ki belõle, és úgy indítsd a játékot.
Ha nem az eredeti exe van már bennt, akkor telepítsd újra.
Ja igen, intro utánni kilépés a vga driver hibája, legalábbis nálam a legújabbal ment, addig csak akkor volt jó és nem ugrott ki, ha Win98 kompatibilisre vettem az exe-t.

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

tobias88
Hellosztok, ugyanez a gond (csak kicsit késõbb). Akinek sikerült, az nem tudná megmondani hogy kell, mert szeretnék vele játszani. (Crack vagy crack+600kb mini image nem jó) Más módszer nincs?
lee86
én is mini-image-el probálkozok daemon 3.47-tel együtt, de még mindig kiírja a CD/DVD emulation software detected... szöveget... mi ilyenkor a teendõ?
merthát jónak néz ki a játék..😞

&#161;Hala Madrid!

robotnyk
a miniimagenél az eredeti exét használtátok? amúgy gcwn van 2 fajta MI is...
Duddits
Nekem is. Crackel is, mini imagevel is.

examinee
pifff kilép intro után a mini imageval!
Nos: feltelepitettem, nem crackeltem semmit csak mini image inditása! - > intro után kilép! mi a gond?

Duddits
Jól néz ki.

robotnyk
ftp
szanics
hanem? 😄

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

robotnyk
nem
Oldal 1 / 2Következő →