79
World Snooker Championship 2005
-
JonasSandor #79 A 19-es része jött pc-re.
-
#78 -
#77 -
#76 http://img709.imageshack.us/img709/8941/ets00006y.png -
#75 -
-
-
#72 -
peti18 #71 nekem se indul el valamiért crack hiba sztem -
sftomee #70 ménemmegyezafos? mindig kilép betöltéskor.... azttakurvaannyát... -
rosz #69 Sziasztok
Nem tudom él-e még ez a fórum, mivel én csak most kezdtem játszani ezt a játékot, de rájöttem egypár dologra amit itt kérdeztetek. Nekem úgy működik a játék hogy kétszer kell leütnöm az entert hogy üsse a golyót, az első enter után lehet állítani a dolgokat, nyilak fel, le erő, ha lenyomva tartod a jobb shiftet akkor azt tudod beállítani hol találd el a golyót. Miután mindent beállítottál lenyomod még egyszer az entert és ellövi a golyót. minden beállítás pontossab, lassabb ha tartod közben a spacet, jobb ctrl felülnézet. -
#68 köszöntem -
#67 http://www.gameburnworld.com/dl/dl.php?file=WorldChampionshipSnooker2005v1.0MiniBackupImageEng.rar -
#66 HOL VAN EZ A MINI IMAGE?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? -
levi8 #65 Nekem kilép mikor elindul nem toom mé segítsen valaki PLZ! Előre is kössz!!! -
papyszabi #64 Hello!
Nem tudja valaki hogy lehet a golyot csavarni a World Snooker Championship 2005-ben???(Ha lehet egyaltalan...De igazsagtalansag ha nem lehet mert a gep csavarja neha)Mert nekem nem sikerult rajonom... -
papyszabi #63 Hjah es World Snooker Championship 2005-hoz kellene a progi... -
papyszabi #62 Hello!
Nem tud valaki egy olyan programot amely rogziti a mecseket es esetleg avi vagy mas formatumba atlehetne alakitani azokat?
-
hfeeri #61 nemhiszem h a 2007 pc re kijön -
levi8 #60 Nekem kilép mikor elindul nem toom mé segítsen valaki PLZ! Előre is kössz!!! -
levi8 #59 Pc-re is megjelentt a World Snooker Championship 2007? -
Hasan01 #58 megjelent a world snooker championship 2007 -
Hasan01 #57 sziasztok!!
Lenne egy kérdésem már ha még írtok ide hogyan lehet úgy meglökni a golyót hogy a fehér ne a golyó után menjen hanem visszafele -
#56 Szerintem ne vesződj vele nem éri meg!
Sehogy sem jöttem rá hogy erősséget meg irányt hogy lehet pontossan beállítani a játékban ;)
Lehet gamepad kell hozzá vagy már nem tudom mi ;) -
Ádám000015 #55 Hogy kel meg Crakolni??????????????????????? -
snookerjani #54 SZIASZTOK,nekem az a hiba hogy amikor felraktam a játékot, és amikor elinditom tölt a játék és kidob hibajelentéssel, mit kell tennem? segitsetek lécci. köszi sziasztok -
Davidsned #53 A lövés erősséggel nekem is gondom van, vagy túl erős, vagy túl gyenge. -
#52 Nálam megy a játék 1 bajom van vele a lövés! ;)
Segítsen valaki hoyg lehet vele célozni?
Csak a balra-jobbra kurzorokkal mozgathatom a dákót?
Mert nálam igy nem néz ki 1ik állás sem ugy hogy el birjam rakni, mert a kurzor billentyükkel való mozgatásnál túl nagyot mozdul a bot ;)
Lőni tudok igaz az is néha nagyon erős néha gyenge ;) Van középút? Hogy lehet megpörgetni a golyót?
Kösz előre is! -
#51 na, elindult
de elég szarul néz ki a grafika, semmi csillogás, a 2003 ezerszer szebb
vagy csak nálam ilyen? -
#50 Találtam 2 mini image-et és egy crack-et.
Ezeket + az orig exe-t mind kipróbáltam egymással és nem megy. -
#49 Most akkor mivel indul el a game?
Orig exe + mini image = kéri a lemezt
crack + mini image (8 megás) = kilép a töltőképernyőnél -
adsa #48 nekem van -
szilu2 #47 Helló! nincs kedve vkinek jáccani online snokert (WSC 2005)?? -
#46 hell, feltettem megint, de a játék fokozatosan leépült:
először az erő jelzése tűnt el, utána a csavarás mutató része, azután a hang a menüben szaggatott mint állat, és most már 2 játék után általában kilép!! ilyenkor mi van? -
#45 nem tudtok vmi oldalt vagy valamit ahonnan le lehetne szedni ezt a játékot? kerestem már sok helyen de nem találtam :(
Légyszi segitsetek! -
Glasses #44 Eredeti exe és 8M mini image és megy hurrá! -
Glasses #43 Picsába nekem is kilép amikor elkezdenné tölteni! -
#42 Az miért van, valaki írja meg, hogy ha a piros golyók közé bemegy a fehér és színest kellene lőni, nemtok! Fel kell adnom azt a frémet! Nem lehet hibapontért rosszat lőni? -
#41 Magyar szinkronnal honnan tok letölteni filmeket?
És Magyar Filmeket?
PLS adjatok linket! -
#40 Nekem így megy: nincs crack csak mini image, a 8 mb-s.