1024
TYPE=\'application/x-shockwave-flash\' PLUGINSPAGE=\'http://www.macromedia.com/go/getflashplayer\'>
  • Punkerwork
    ez igaz, everest szerint enyém 84-155 között zabál.
  • kisgabo
    nekem olyan 38 fokos idle.

a 64bites a speedstep miatt annyi se, bár... fűtésre már nem az igazi, de több kraftot eszik mint a64, az tuti.
  • Punkerwork
    fűtésre nem tudok nyilatkozni, sose próbáltam léghűtéssel a procit így nem tom mennyire melegszik :)
  • [Jakuza]
    Mert en nagyon sokat jatszom am vele. :P
    Raadasul kozpontifutes van a lakasban, tehat nem kell beruhaznom + futesre. :P
  • Punkerwork
    nem csak ha már kötözködni akarsz visszaütöttem a labdát
  • kisgabo
    jogos.

azt keresi, hogy nem kapható 2.8-as 64 bites ócsóé, csak 3.0 630-as 42+áfáért.

én hülye, megvettem ezt 20 ropiért, és a/egy "jövőbemutatóbb" lapot, ddr2-vel, és majd, ha lesz zsé, ezt röhögve eladom pl. 15k - minimális bukta -, és meglepem magam 64 bites.

logikus, vagy ez is ostobaság?
  • Punkerwork
    pl én aki nem csak játszik vele :)
  • [Jakuza]
    Fogalmazd at a kerdest.
    Egyaltalan ki az a marha aki Intelt vesz manapsag ? :P
  • [Jakuza]
    Sohasem tudhatod mit hoz a jovo.
    Lehet akar, hogy majd valami elelmes lapgyarto csinal egy atalakitot elektronikaval, amivel 915ben is hasznalhato lesz a dual core proci.
  • Punkerwork
    és mit keres itt a 2,8-as procid ami még a 64bit-et se tudja, mert szerintem meg nem 64-es procit venni hülyeség ilyen szinten.
  • kisgabo
    ugyan a dualcore még drága, mire megfizethető lesz talán ez a lap is kuka, de adjunk esélyt...

lapért meg hülyeség kiadni 60 ropit mert tuningos, abból a kölönbözetből vehetek nagyobb procit, és köszönök egy nagyot a renszerstabilitásnak.

de ez ugye kétmagos procik topik, mit keres itt 915?
  • [Jakuza]
    Hat igen abban biztosan igazad is van, hogy nem vettel mar 915os lapot, en is igy tettem volna a helyedben.
  • Punkerwork
    nem is tudom ki kezdett rögtön tuningról magyarázni.....
  • kisgabo
    26000 bruttó forintér nem várok el atom tuningot, ez soha nem is állitottam.

de, az áráért igenis korrekt lap, és az emberek nagytöbbségének megfelel.

bármilyen hihetetlen, a felhasználók 99%-a nem atomtuningos, hanem átlagfelhasználó, te valahol a fellegekben jársz.

és, a 945 és 955 támogatja a dualcore procikat, a 915 nem, ugye. tehát lehet hogy lassab, de ad valami mást.

mennyivel lassab? 5-7-10% szintetikusban ? memóriakezelés? ennyiért talán nem kellene kitépni a hajam.

akit érdekel a 945p, tőlem kérdezhet, ingyen....
  • [Jakuza]
    Nem kell megsertodnod.
    A 915os lapoknal biztos jobb vetel volt.
    Mondjuk en a helyedben kicsit vartam volna a vetellel, eloszoris aert hogy az uj technologia a gyermekbetegsegeit kiheverje, masodsorban hogy nagyobb legyen a valasztek es tobb tapasztalattal rendelkezzen az ember arrol, hogy melyiket eri meg a legjobban megvenni.
    Mondjuk az teny, hogy a 945osoket az aruk miatt most a best buy kategoriaba soroljak, persze teljesitmenyben nem erik el az 955os lapok teljesitmenyet, vagy a NF4es lapok funkciogazdagsagat.
  • Punkerwork
    tudod mit legyen igazad, de ha a hiper lapodról kiderül hogy mégse az atom tuning lap akkor majd gondolkozz el kicsit, valszeg nem véletlenül drágábbak a 915-ös lapok annál amit te mondtál.
  • Punkerwork
    ok igazad van kicsit kiakadtam.
  • kisgabo
    Legyen, szar lap, de ez egy otromba ember.
  • kisgabo
    Ez fórum, itt nem kell fizetni a jótanácsokért, véleményekért, az emberek önzetlenül segitenek, próbálnak segiteni egymásnak.

Ha Te épérvekkel nemtudod alátámasztani az állitásaid, és még pénz is követelnél ezért, az nem az én szegénységi bizonyitványom.

Ami drága, csak az a jó. gratulálok, csak ilyen "szakembernek" szeretnék látnia sárgolyón.

szégyen.

mindenjót.

• [Jakuza]
    Na jo akkor iteletet mondok.
    Kisgabonak buntetopont a szar lap miatt, Punkernek meg buntipont a Kisgabo lapjanak ledegradalasa miatt.
    En meg kerek ezert magamnak egy jopontot.
  • Punkerwork
    legalábbis nem tuning király, csak nem tom akkor mire veri magát.
  • [Jakuza]
    Mindegy a te lapod szar es kesz ezt mar Punker eldontotte es ebbol mar te nem fogsz kimaszni.
  • Punkerwork
    na jó nincs nekem erre időm, elég az idióta vevők idióta kérdéseire figyelni, a te hülyeségeidért nem fizetnek meg......
  • kisgabo
    próbáltad?? miért is nem?

• Punkerwork
    nem én beszélek hanem te, eléggé egyértelmű hogy nem a legolcsóbb lap a tuningra jó.....
  • kisgabo
    és az a jó ami drága? azért mert nincs a laphoz répaverőgép, és nem 30+fa attól szar?

ne beszélj már badarságot.
  • Gabesz amd64
    ok! azért kösz akkor kénytelen leszek külföldről rendelni egy DFI-t! ott legalább van
  • Punkerwork
    azokkban a nagykerekben amiket szeretek (értsd nem gusztustalanul drága vagy/és normális a gar) nem találtam, de persze az összeset nem néztem végig :)
  • Gabesz amd64
    jóaz! mármint az MSI!

DFI-t még sehol sem lehet kapni? nem tudsz róla?
  • Punkerwork
    MSI-nek az SLI-s Intel lapja van aszem, de engem az nem érdekel
  • Gabesz amd64
    szörnyű! semmi extra!
  • Punkerwork
    lényegtelen, mondjuk az furcsa hogy ramiban 925-ös a legnagyobb Intel lap még mindig és hivatalos ASUS beszállító.
  • Gabesz amd64
    újabb páciens?
  • Punkerwork
    én is nagykerárat nézek, az én mostnai lapom 31k nettó nagyker szal ne magyarázz.
  • kisgabo
    ez nagykerár. és az asus p5gd1 ( amit előtte teszteltem ) szintén ennyi, sőt, a gigabyte 8i915p duo is.

de mivel a 945 fejlettebb mint a 915, ha a ramkezelése a foxcon esetében nem is volt fényes, vagy összességében a ddr2 teljesitménye még eléggé olyan amilyen... inkább ezt választottam mint egy ddr1 lapot.

ergo, mert olcsón vettem, nem szar.

de 8800 ft volt az a-data ddr2 533 ramom is, gondolom az is szar.

ami a tuningot illeti, megy tisztesen a 2.8-as benne, a ddr2-vel egyetemben..
  • Punker
    a 945-tel semmi, csak abból a pénzből egy fél 915-ös lap jön ki max (ha nem gaygit akarsz, és te ugye tuningról beszéltél eddig)
  • Gabesz amd64
  • kisgabo
    olvastam.

és te?

" A Foxconn 945P7AA-8KS2-ről kiderült, hogy bizony nem a leggyorsabb 945P chipsetes lap "

nem a 945p shit, a foxconn.

de nekem itt az alaplap, nem olvasok, tesztelem. érzed a különbséget?
  • [Jakuza]
    Kisgabo olvasgasd el ezt a cikket.
    Chipset comparison
  • kisgabo
    sli mi a francnak? miért nincs tuning? milyen HT?