Negyedmilliárd kamerás telefon kelt el tavaly
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pf, a legtöbb user nem is tudja mi az az optikai zoom, örült a digitálisnak, még ha az rontja is az amúgy is szar képet...
:-O http://www.ashes.hu O-:
mondjuk nem hiszem, hogy ez a mennyiség azért fogyott, mert a kamera miatt speciálisan nagy kereslet lenne az ilyen telefonok iránt. Talán inkább csak azért, mert minden új telefon tartalmaz már kamerát is. Más kérdés persze, hogy ezek szerintem a használhatatlan kategóriát súrolják.
Elképzelem ahogy egy félméteres optika kijön a 1,5 centis teló hátuljábol <#eplus2>#eplus2><#hehe>#hehe><#nyes>#nyes><#zavart2>#zavart2><#idiota>#idiota>.
Én most vettem nemrég egy Alcatel OT556-ost, csak 1 megapixeles, de az optikája simán veri a nála drágább telójékat (szép Magyar szó) is.
Én most vettem nemrég egy Alcatel OT556-ost, csak 1 megapixeles, de az optikája simán veri a nála drágább telójékat (szép Magyar szó) is.
ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...
De sztem is. Amúgy meg ha megjelennek az optika zoom- os kamerás telók nem túl drágán akkor fog igazán fellendülni a biznisz <#nezze>#nezze>