Tom Cruise kesztyûje az amerikai hadseregnél
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
A problémát nem is ezeknek a megvalósítása okozza már régóta, hanem megtervezni egy igazán hatékony kézmozdulat "nyelvet" amellyel könnyen, egyértelmûen lefedhetõ a számítógép (vagy más eszköz) teljes vezérlése.
És ha már Különvélemény. Személy szerint nagyot röhögtem azon, amikor Cruise turkált a számítógépben az említett kesztyû segítségével, majd azután az adatokat rámásolta egy bazinagy üveglapra, amit aztán fizikailag kellett átvinni a két méterre álló másik géphez. Vazz nem ismerik a LAN-t? Vagy csak fel akartak vágni a láma filmesek azzal, hogy WOW, a jövõben üveglapra mentik az adatokat kisfloki helyett. 😄
Mindent a Gyõzelemért! Mindent!... és még annál is többet...
Gondoljatok bele egy építész aki házazakat tervez ... vagy mondjuk pl egy kémikus aki atomonként építi fel az anyagot ...
szóval nagy jövõ elõtt áll ez szerintem.
Többiek: Jah és sztem nem az a lényeg, hogy a levegõben tartod a kezed. Ez nyápic hozzáállás. Egy kõmûves sztetek mennyit tartja a levegõben a kezét, vagy emelget cementes zsákokat. És most ne gyertek az iskolázottság kérdésével! A lényeg, hogy a jövõ generáció emberei már ahhoz is lusta lesz, hogy szórakozásból biciklizzen, nem hogy még a munkahelyen dolgozni is kelljen. Ahhh... hogy nézne már az ki!
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
Úgyis a gondolatainkal fogjuk irányítani a gépeinket...<#hehe>#hehe>
http://www.sg.hu/cikkek/36335 <#nezze>#nezze>
Magzar billentzûyet rule\'y...
de akar a virtuális box mecs is bejönne nekem.. canadai csako leütötte a vesém...<#boxer>#boxer>
Tpe - http://www.daciaklub.hu
Class is over.
egyszer nagyon el fogok esni de addig is he he...
Egyébként ez a kesztyû nekem nem jön be. Engem már az érintõképernyõ is zavar.
\"There is no respawn or load game in real life!\"
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
SuperCow: Szerintem nem ilyen jövõ áll elõttünk... Legalábbis énelõttem biztos nem, mert én jobb szeretek biciklizni mint otthon ülni, sz'al... Szerintem mindenki maga dönti el.
Class is over.
Class is over.
Ideális jövõképet vázoltál fel. De minek bicó, mikor azt is lehet szimulálni?😄 És még meg is izzadsz utána😊
Ha békét akarsz, készülj a háborúra!
.. Hamarosan a telefon is be lesz építve a Biciklis bukómba és csak annyi dolgom lesz h. megnyomok egy gombot megjelenik a képernyõ és tárcsázok.
Sztem nekem kesztyû se kell majd mert olyan sokat fogom használni a technológiát hogy. saját implantátumom lesz mind a két kezembe. 😊
ááá fényes jövõ áll elöttünk. 😄
egyszer nagyon el fogok esni de addig is he he...
Class is over.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Ha békét akarsz, készülj a háborúra!
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Szal' sztem tök jó, hogy lesz ilyen, csak az bánt, hogy még mindig a katonaság meg a sok katonai tõke kell ahhoz, hogy forradalmi dolgokat alkothassunk. Sztem' ez szánalmas az emberiségre nézve...