475
-
#75 mi va nnincs itt gazda test?:D
Kedden délután megegyezett egymással a PSV és a Blackburn Andre Ooijer átigazolásáról. A 32 éves védő 2 millió fontért került az angol klubhoz, miután a múlt hónapban kijelentette, nagyon szeretne a Premiershipben játszani. A holland válogatott labdarúgó szerdán túlesett az orvosi vizsgálaton is, és aláírta szerződését a lancashire-i gárdával.
- Tovább akartam lépni, és azt hiszem, ezzel a váltással ez sikerült is - mondta Ooijer. - Amikor a Blackburn bejelentkezett, egy egyszerű döntéssel álltam szemben. Sok jót hallottam róluk, Ruud van Nistelrooy is bátorított, alig várom már, hogy bizonyíthassak Angliában. -
Carling Premiership
1. forduló
Portsmouth - Blackburn Rovers
3:0 (1:0)
Gólszerzők: Todorov (26.), Kanu (62.,84.)
Piros lap: Neill (65.), Todd (90.)
Friedel - Mokoena, Neill, Todd, Gray - Bentley (Emerton), Savage, Reid, Pedersen - McCarthy (Kuqi), Roberts
-
#72 Hat nap és indul a bajnokság...Végre! :DDDDDD
Saturday, 19 August 2006
Barclays Premiership
Portsmouth v Blackburn, 15:00 -
#71 Sparta Rotterdam - Blackburn Rovers 1:0 -
#70 Wednesday, 09 August 2006
Friendly Match
Sparta Rotterdam v Blackburn, 19:00 -
#69 Eléggé, bár csak az utóbbi 1 évben ismertem meg a csapatot:) -
#68 Na, felvettem a kapcsolatot a haveroddal! -
#67 Nem is bánom, ennyi belefér...
Igazából már régóta kerestem egy ilyen oldalt, de Magyarországon úgy néz ki kevés a Rovers szurkoló... -
#66 Ezt az oldalt egy haverom csinálja...még csak most indul majd be, de gondoltam egy kis "reklámot" benyomok...:) -
#65 Nem tudom sajnos. De gondolom lehet majd.
Te mennyire vagy Rovers fan? -
#64 Nem tudod hazai mezt mikor lehet venni? Mert a honlapjuk szerint jelenleg elfogyott. -
#63 Pedersen nem rossz, sőt megkockáztatom, szerintem a Rovers legjobb játékosa. Igen, csatárként is bevethető. Emerton is jó a jobb oldalon.
Bentley ha minden igaz, akkor az Arsenal játékosa (aztán azóta lehet, hogy megvették). -
#62 Ez igaz. Bár azért azt mondom, hogy pl a noprvég Pedersen nem rossz és ha jól tudom ( nem akarok hülyeséget mondani) ő csatárnak sem rossz. Aztán Emertonnak is vannak egész jó megmozdulásai. Viszont nem tudom de elvileg Bently nem kölcsön játékos? Mondjuk ő meg elég fiatal még. -
#61 Na végre! McCartney góllal mutatkozott be...
Alemania Aachen 2 - 3 Blackburn
ROVERS: Friedel, Mokoena, Neill (sub Douglas 60 mins), Khizanishvili (sub Matteo 68 mins), Gray (sub McEveley 82 mins), Reid, Bentley (sub Tugay 71 mins), Savage (sub Peter 60 mins), Pedersen, McCarthy (sub Gallagher 65 mins), Roberts (sub Kuqi 77 mins. -
#60 gabber adta mert futtatja magát mióta modi lett a kocsog:ASAADADDDDDd
jbal oltásért és flémelésért -
#59 A büntire gondoltam... -
#58 mi mi ? -
#57 Hát ez??? -
#56 Én szeretném, de nem hiszem. Jó lenne bejutni a BL-be, de nehéz lesz. Azért van jópár csapat, aki erősebb nálunk. -
#55 tavalyi szezontól jobb kell ám:) -
#54 McCartney is valamikor a távoli múltban volt nagyon jó, azóta én csak a csapatváltásai kapcsán hallottam róla. Roberts talán jó lesz, benne van a legnagyobb bizalmam. Jeffers is valamikor régen volt felkapott játékos. -
#53 Szerintem évek óta ez a legnagyobb gondja a Roversnek évek óta, hogy nincs két igazi csatára, aki gólokat tud szerezni. Kuqi, Dickov ugyan már! Hol vannak már a "Shearer és Sutton" idők... -
#52 Én is sajnálom, hogy elment. Mint ember nem kedvelem, de a góljai hiányozni fognak. -
#51 Viszont Belamy-t sajnálom mert jó és tehetséges játékos:( -
#50 Én is. -
#49 Kíváncsi leszek rá:
-
#48 jaja legalább ilyen eredményt kell elérni;) -
#47 Először azt hittem ennyire nyertek, de aztán megnéztem jobban... :(((
Tudom, hogy nem számít a barátságos meccs eredménye, de akkor is...Kedvenc csapatától az ember többet vár.
Adott a feladat: a következő meccsen ki lehet javítani!
Aug. 5., 17:00 : Alemania Aachen vs Blackburn! -
#46 :O:((( -
#45 Olympiakos - Blackburn 5:0
Ez csodaszép...
Remélem az UEFA kupában azért nem ez lesz... -
#44 Friday, 28 July 2006
Friendly Match
Olympiacos v Blackburn, 17:30 -
#43 Remélem idén is benne lesznek az első hatban! -
#42 Szép jó reggelt mindenkinek! -
#41 Igazábol nekem semleges:)azért van bent mert érdekel hanyadikok lesztek meg mégiscsak a Te topicod:) -
#40 Tényleg, Imi, te szereted a Rovers-t? Miért van benne a kedvencek között? -
#39 Hogy pörög a topikom...
Ilyen sem volt még... -
#38 jaja ő tényleg jó:) -
#37 Mido már jobban tetszene, ha leigazolnák. Őt jó játékosnak tartom. -
#36 Én személy szerint annyira nem kedvelem. Volt idő, amikor nagyon jól játszott, de az utóbbi időben én annyira nem hallottam róla.
Sokszor mondtam már, hogy én gyengének találtam a Rovers csatársorát, egyedül Bellamy volt jó, Kuqi, Dickov nálam süllyesztő lenne. Roberts-ra nagyon kíváncsi leszek... -
#35 ő jó vétel szvsz