Snooker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

LSSAHPAUL
Tényleg sokat mutatták a nõt, de én örültem neki, jó kis csaj.
A döntõrõl, meg az 1/4rõl meg csak annyit hogy hihetetlen milyeneket hibáztak. De a legrosszabb Hawkins volt, ha a közönségben vagyok nem tudtak volna visszatartani hogy ne verjem meg :D, lehet jól is jött volna neki egykét pofon.
De volt olyan a döntõben is amikor egymás után kb 5x rontottak ziccert.
Egyébként mákja volt mindkét döntõbe jutottnak hogy Robertson beteg volt, ha nincs megfázva akkor csúnyán megette volna õket szvsz.

Ha a támadás feltûnõen jól halad, csapdába sétáltok.

ReszegKoldus
Lehet nekem azért tetszett, mert amúgy sem vagyok annyira oda az 5 perces 100-as breakes framekért :D
Ahogy olvasgattam sokan eléggé kiakadtak rajta, meg ilyeneket írtak, hogy "undorító" és hogy "az így megnyert vb szart se ér"...vicc
Volt aki még azt is nehezményezte, hogy Selby feleségét aránytalanul sokszor mutatták, durva milyen fanatikusok vannak :D

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

LasDen
hát nemtudom. a maiból sokat nem láttam, csak a végét, az nem volt rossz, de a tegnapi nap úgy egészben siralmas volt. vontatott, unalmas és rossz volt nézni...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ReszegKoldus
na ez egy király döntõ volt

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

REALista
Selby mekkorát játszott.Le a kalappal elõtte...:)

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

2014 Május 3. EUROSPORT , Egész nap : SNOOKER VB és Autóverseny ( 14:00-15:30 Auto Hungaroring , 18:30-20:30 Auto Belgium )

Élõ Online : STARTLAP - DR és OnlineTV - DR lapokon.

Eurosport magától indul, külön ablakba ; semmit nem muszály nyomkodni ; csak ha valaki mást akar elérni a weblapokról.

Jó szurkolást.

ReszegKoldus
Robertson durván megdolgozott a 100. százas breakért :D

LasDen
tipper Sullivan Robertson donto less. Abba mar nem vagyok biztos hogy meg is nyeri Ronnie...:D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ReszegKoldus
Dale nem volt rossz, 11-5-rõl fordított 12-11-re, aztán kikapott 13-12-re

Igen igazad van.Most már elég régóta stabilan jól játszik.Habár még nem a top kat de jó felé halad és ide sorolnám Shelby-t aki meg mintha bebongozna meccs elõtt és félóra múlva kitisztulva pl 6-1 rõl fordit.Ding is ilyen

Robertson kicsit rácáfolt a kijelentésedre :D

How much can you take,before you snap?

Szenvednek a nagyok.Talán Ronnie aki hozta az átlagot.Viszont csillog pár közép játékos

LasDen
a végére szétesett. folyamatosan Selby elé tálalta a golyókat belökésre. Mintha valami edzõ meccs lett volna

sajnos a 18. frame elején bealudtam, addig még jól ment szerintem. safety játékkal sem volt gond, fõleg a 2. etap-ban azért elég jókat gurított. volt egy olyan safety ahol, ha jól rémlik 6szor is rápróbált a Selby.

LasDen
áh, White még borzalmasabb volt. A saftey játéka konrétan 0 volt. Csodálom, hogy 9-et megnyert egyáltalán. Nem volt rossz, de a végére nagyon elfogyott...

durva, hogy mennyire kikészülhetnek fejben egy ilyen hosszabb meccsen. utána nem is tudott lökni két normálisat egymás után :D

egyébként jó meccs volt, azt hittem White behúzza a végén.

ReszegKoldus
Ilyen hibát amit Selby összehozott még sose láttam :D

Azt hitte free ball van és szépen rálökött a sárga helyett a rózsaszínre

végre <#eljen>

ráadásul pont beleesik a hosszú hétvége is!

Sziasztok!

Szakdolgozatot írok, és bár a fõ témája nem a snooker, de ha rendszeresen játszotok, sokat segítenétek azzal, ha kitöltitek. Egy elõfeltétele van: ha nem szoktatok meditálni, és sosem foglalkoztatok vele említésre méltóan.

Remélem nem veszitek spamnek a kérésem.

a kérdõívet itt találjátok:
https://docs.google.com/forms/d/1afoGM217-a4ohJZRtMrTSACwKEyCXWpOo_UvE124tWE/viewform

Elõre is köszi! :)

\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

https://ncore.cc/torrents.php?action=details&id=1525119#comments

LasDen
Ha így folytatja a vbt is simán zsebbre teszi...

nem hittem a szememnek! :D
ha valaki képes a döntõben az utolsó frame-et megnyerni maximummal, az csak egy ember lehet... /és úgy, hogy arra a fenti pirosra még a jó öreg Hendry is twittelt egy elismerõt./
fantasztikus a fickó!

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

http://www.youtube.com/v/tEnNiHGGqfA&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

csak a szokásos eurosport. ott még az ötödszörre ismétlésként leadott lovasverseny is fontosabb,mint az élõ snooker...

kicsit vérlázító, hogy a többszörös világbajnokok meccsét megszakítják a Bundes összefoglaló miatt. máskor, amikor a szanaszét doppingolt biciklisek tekernek, még a trikó átadásokat is élõben adják, hiába, hogy már más mûsornak kellene rég mennie a mûsorterv szerint!

na mindegy!
Ronnie hozta a kötelezõt! :D remélem nem áll meg a végéig!

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

na, rocket mode on :D

a bbc közvetítés "kicsit" jobb,mint az eurosport-os. lehet ezt kellene nézni mindig :)

REALista
Na kezdõdik.:)

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

hú micsoda döntõ lesz itt holnap!

Selby=balls of steel :D

Ronnie qva jó formában FB

de szerencsére pont most ismétlik. lol

sajnos nem láttam a végét :(

Selby - Higgins eszméletlen jó volt <#eljen><#taps>

mai naptól ismét minõségi snooker egy hétig

Ronnie vs Oh-no meccse péntekrõl:
https://www.youtube.com/watch?v=SydVCAoopiw

érdemes megnézni, elég õrült meccs volt

ReszegKoldus
hát ettõl a fekete kihagyástól nem is csodálom, hogy szétesett fejben...

8-7-nél Selby kihagyott egy utolsó feketét egy viszonylag egyszerû helyzetben, de negatívból. a golyó a lyuk elõtt maradt és így 9-7 Robertson-nak. az egy õrült frame volt amúgy,oda-vissza adogatták a lehetõségeket, rengeteget hibáztak, de ha 8-8-ra hozza Selby,akkor biztos máshogy alakul a vége, viszont így meg totál szétesett fejben azután a fekete után. majd nézd meg, egyébként biztos sokszor fogják mutatni.
egyébként nem lehet rámondani Robertson-ra,hogy nem megérdemelten nyert, mert elõtte nagyon jól játszott és meglökte a százasait.