Snooker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Voltam zárás előtt. _______________
így nem lesz a VB-n jó eredmény
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
És minden tiszteletem az övé sokat letett az asztalra<#worship>#worship><#rinya>#rinya>
ha perfect angol lennék könnyebb dolgom lenne mer angolba van egy rakás csak ezeket nehéz megérteni
Itt a leírás említést tesz egy Snnoker könyvrõl (Tanulj magad-sorozat), amelyet John Spencer írt és le is fordították magyarra - ha a piacon nem is, esetleg könyvtárakban fellelhetõ...
\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"
How much can you take,before you snap?
<#rinya>#rinya><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>
Hosszan tartó, súlyos betegség után elhunyt a világ egyik legjobb snooker játékosa. Paul Hunter, akit a "posztó Beckhamjének" hívtak, mindössze 27 éves volt. Az egykori háromszoros Masters-bajnok billiárdozó másfél évig küzdött a gyomorrákkal, ...
... de a halálos kór végül legyõzte õt.
Paul Hunter éppen ezen a szombaton ünnepelte volna a 28. születésnapját. A kiváló játékost felesége és egyéves kislánya mellett az egész snookertársadalom gyászolja. (Forrás - sportfm.hu)
Stephen Hendry: “I'm absolutely devastated by the news.”
John Parrott: “It's a great loss to the sport but more importantly than that, it's a great loss to his family.”
Mark Williams: “Heaven has a new champion.”
(87-es születésû)
Ding Junhui 9-6 Ronnie O'Sullivan
Greame Dott(SCO)------------------------------------------------Dominic Dale(WAL)
Ryan Day(WAL)---------------------------------------------Ronnie '0' Sullivan(Eng)
Ken Doherty(IRL)---------------------------------------------Junhui(CHN)
Shaun Murphy(Eng)-----------------------------------------------Stephen Lee(Eng)
My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)
Új fórum és vendégkönyv is nyílt!Mindenkit szeretettel várunk!
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
egyébként mikor lesz a következõ nagyobb verseny?
ReaL MaDRid x siempre
Bazinga!
hú tegnap megnéztem a 75(!)perces frame-et,kicsit hát hogyismondjam már nem volt annyira érdekfeszítõ...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
ebdon-dott döntõ?hát lehet hogy bealszok egy-két frame alatt..
Dott 17:11 -re legyõzte O'Sullivan-t <#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"