AS Roma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sima ügy<#vigyor2>

Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.

totti10
0-1 ezaz Taddei

hajrá,lilák!

jbal
0-0 a félidõben.meg kéne nyerni emberelõnyben

jbal
jó lenne már vezetni.de nem sok helyzetünk van

jbal

jbal
piros

jbal
Doninak van néha dolga

jbal

Taranov
Nekem salakra, vagy terembe való kéne.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Csak a mérettel lehetnek gondok... 😞

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

takibalint
Azt tudja valaki, hogy miert nincs foszponzor a csapatnal? Gondolom mert nem kotottek szerzodest. De nem is volt jelentkezo, vagy a Roma nem akar lepaktalni senkivel? Ilyen infok? Kozeljovoben valami foszponzor?

takibalint
Van mufuvre valo cipo is, azt is lehet tervezni. Meg sporttaskat, orat, focilabdat. Nekem az a bajom, hogy nem olyan nagy a szin valasztek, meg a Nike logo helyett a cipo hatuljara a Roma logot tennem fel, de azt nem lehet beilleszteni, csak a Nike altal adott grafikakat. Persze az ember ne legyen telhetetlen. <#vigyor2><#vigyor2>

takibalint
Ennek pont az a lenyege, hogy egyedi. Az igaz, hogy nem olcso, de ahogy megtervezted rogton megis veheted. A Nike legyartja neked, es elkuldi.

Taranov
Tényleg szuper. Nekem csak az a gondom, hogy olyan ritkán járok füvön, hogy nincs értelme stoplisat venni.

Huu nagyon fasza lett! 😄 Ha nem lenne ilyen drága, és lehetne kapni boltba M.o.-ba akkor megvenném 😄
jbal
igen van.itt is a sport2 helyére tették.a sport klub a középsõ csomagban van de nem jön be.

szanics
SportKlubod van? Ha a középsõ csomag van meg, akkor UPC-n kell, hogy legyen Sport2.
Sokaknál az a helyzet - nálam is ez volt -, hogy a Sport2 helyére egyszer csak bekerült a SportKlub, és én is azt hittem, lõttek a Sport2-nek. Aztán kiderült, hogy csak átrakták máshova, behangoltam, és van.

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

takibalint
Kicsit varni kell, mig betoltodik a kep. A cipo alatti kis ikonokra kattintva kulonbozo oldalakrol lehet meg nezni a cipot. A jobb oldalon van a szerkeszto. Es persze a cipot meg is lehet venni igy. Ennek a ciponek az alapara 90 angol font, azt nem tudom, hogy a sajat formaterv mennyi extra koltseg.

takibalint
Na gyerekek! Kis erdekesseg. A Nike honlapjan a cipoket testre lehet szabni, olyan szineket, es formatervet valasztasz, amit akarsz, persze a rendelkezesre allo anyagbol. Csinaltam egy Romasat Roma foci cipo

jbal
nincs megrendelve az összes csomag

takibalint
Az hogy lehet? Neked nem kabelen jon? UPC-nel automatikusan felkerul a sport2 amikor megjelent.

totti10
így jártál...

hajrá,lilák!

jbal
bazeg a Roma-Intert a Sport2 adja nekem meg az nincs csak 1-es

MnAdI
Spalletti egyenlõ feltételeket szeretne
Luciano Spalletti bosszús amiatt, hogy az Internek egyel több napja marad pihenésre a szerdai Roma elleni mérkõzés elõtt.
"Szerda este Roma-Inter és a milánóiak ma este játszanak, mi pedig holnap délután. A Liga nekünk is adhatott volna egy extra pihenõ napot."-jelentette ki a szakvezetõ. "Este megnézem az Intert a Sampdoria ellen, azonban jobban örültem volna, ha mi is ugyan abban az idõben játszunk fõleg azért, mert idegenben lépünk pályára. Nem látok semmi okot arra, hogy miért vasárnap kell játszanunk."
A Roma és az Inter a két fõ esélyes a Scudettóra és a Roma a hétközi BL mérkõzésen bizonyította, hogy remek formában van a csapat, azonban Spalletti szeretné, ha mindenki a realitások talaján maradna.
"Az Inter és a Milan ellenfelei vagyunk, de ez nem azt jelenti, hogy ha nem nyerjük meg a bajnokságot, akkor az csalódás lenne. Az Inter és a Milan erõsebb nálunk, õk nem adnak le 3 gólos vezetést, nem harcoltak a kiesés ellen az utóbbi években. Nem gond, hogy nincs nagy létszámú keretünk, azt hiszem, minden posztra megfelelõ emberem van."
A Roma elõl azonban most szûkölködik, hiszen Montella kisebb sérülést szenvedett és Vucinic sem hadrafogható még.
"Arra gondoltam, hogy kicserélem a csapat egyes részeit a Siena ellen, de vigyáznom kell, hogyan csinálom. Két gyõzelmen vagyunk túl, de egyik sem volt természetes. Nem szabad esélyesnek tartanunk magunkat most sem."
Spalletti az egyik legszórakoztatóbb játékot nyújtó csapattá tette a Serie A-ban a Romát a 4-2-3-1-es játékrendszerrel, azonban a mester szerzõdése az év végén lejár.
"A szurkolók aggódnak a jövõm miatt, azonban felesleges ilyen fontosságot tulajdonitani a dolognak. Ha a dolgok jobban mennek, az nem csak az én érdemem, én csak egy vagyok itt a sok közül. Nem beszélek a jövõmrõl túl sokat, hiszen az én jövõm, mindig a következõ mérkõzés."

A Siena elleni keret: Aquilani, Cassetti, Chivu, Curci, De Rossi, Doni, Faty, Ferrari, Mancini, Mexes, Okaka, Panucci, Perrotta, Pizarro, Rosi, Taddei, Tonetto, Totti, Zotti

www.asroma.hu

http://asroma.hunsport.hu FORZA ASR!!! Francesco Totti - Solo Una Maglia... PER SEMPRE

na remélem hosszabbít, bár nem tom h melyik másik cspathoz menne a szerzõdés lejárta után
takibalint
Latod azert irtam ide, mert atszurkolnak egyes emberek. Amugy beirtam a Palermo topikba is, meg elotted.

szanics
A Roma szerzõdéshosszabbítást ajánl Spallettinek

Az AS Roma ügyvezetõje, Rosella Sensi kész új ajánlatot letenni a jelenlegi vezetõedzõ, Luciano Spalletti elé a további közös munka reményében.

A hírek szerint a Roma vezetõségénél eldöntött tény, hogy hosszabb távon terveznek a jelenlegi mesterrel, így a mester akár a napokban 2008 nyaráig szóló szerzõdéstervezetet kaphat a kezébe.
A felek közötti találkozóra a jövõ héten kerülhet sor.
A nyáron Sensi kisasszony már beszélt egyszer Spalletti szerzõdésének tervezett meghosszabbításáról, ám akkor a mester elutasította a felkérést, mondván, elõbb erõsítsék meg a csapatot az általa kérteknek megfelelõen. Mivel a késõbbi igazolásokkal Spalletti elégedett volt, minden akadály elgördült a hosszabbítás elõl.

www.tribalfootball.com

1-2 vagy x<#hehe><#hehe><#hehe>

violence can be used for good - JUSTICE

szanics
Ez úgy zajlik, hogy az itteni Roma-drukkerek általában szorítanak a Palermónak és a Chievónak, a Palermo-drukkerek a Romának és a Chievónak, stb., egymás elleni mérkõzések alkalmával pedig igyekszünk reálisan látni a dolgokat 😊

grabber az...azt hiszem

hunbasser
sztem ezt a palermo topikba írd 😊

ReaL MaDRid x siempre

takibalint
Grat a Palermonak, jol jatszottak, az 1. felidot lattam a tv-ben. A gol is szep volt. Ha jol tudom itt van nehany Roma-Palermo drukker. Vagy tevedek?

hívják ahogy akarják szarrágó társaság az egész bagázs!
nincs még egy csapat amelyik ennyi köcsögöt összeszedett valaha is. komolyan mondom sajnálom crespot meg recobát
recobát pl simán elképzelem romaiként! szólni kéne spallettinek h ott egy jegelt sztár-aki amikor beáll kvajó csak mancini nyalja a bunkók seggét és nem játszatja
sztem simán meg lehetne szerezni😄

hunbasser
õk meazzanak hívják 😊

ReaL MaDRid x siempre

Taranov
Az eredmények meg nem jönnek 😊

olimpicot akartam írni<#hehe>de a siroban is le kell õket alázni-túl nagy a szájuk mostanság

jó is lenne meg nem is😄
de sztem ez is csak olyan hír h valamit kell írni az újságba...😄
amúgy a siena nem lesz remélem túl jó formában és akkor magabiztosan kezdhetnénk az idényt és a megnyugtató kezdés jó kiindulópont a gyõzelemhez
az intert meg tuti megverjük a siroban!

hunbasser
<#eljen>

ReaL MaDRid x siempre

szanics
Cicinho mégsem érkezik?

A Real Madrid játékosa, a brazil Cicinho még semmiben nem egyezett meg az AS Romával egy esetleges januári átigazolásról - közölte a labdarúgó ügynöke.

Spanyol sajtóértesülések kész tényként kezelték, hogy mivel Fabio Capello nem számít Cicinhóra, ezért a télen mindenképpen elhagyja Madridot, és a játékos is egy alkalommal úgy nyilatkozott, hogy szíve szerint Rómába igazolna.
A jövõ bomba-átigazolásairól mindig a világsajtónál elõbb értesülõ Ernesto Bronzetti is úgy nyilatkozott, hogy a játékos és az AS Roma mindenben megegyezett egymással, így januárban a brazil kölcsönbe kerülhet a Farkasokhoz.
"Cicinho a Real Madrid játékosa és nem megy sehova" - cáfolta az információt Ricardo Sartis, a játékos ügynöke. - "Ügyfelem jól érzi magát Madridban, és egy dolog lebeg a szeme elõtt: hogy bebizonyítsa Fabio Capellónak, helye van a csapatban. A római kapcsolatról keringõ álhírek minden alapot nélkülöznek, fogalmam sincs, hogy Bronzetti honnan szedte ezeket" - nyilatkozott Sartis.
Cicinho, akit sokan a jövõ Cafújának tartanak, januárban igazolt a Sao Paolótól a Real Madridhoz, Michel Salgado pótlására. Elõzõ együttesével Libertadores Kupát és Klubvilágbajnokságot nyert.

www.channel4.com

jbal
jeeeeeessssssssssszzzzzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!!!!!!!!

szanics
Vasárnap, Sport1, 15 óra:
SIENA - AS ROMA

totti10
Panucci nem játszik többet a válogatottbban
Christian Panucci nem akar többet beszélni annak lehetõségérõl, hogy visszatérjen a nemzeti válogatotthoz.
"Számomra a Nemzetközi szereplés lezárva. Donadoni csak megfigyelõ volt a Stadioban. Elvégre is, mi csapattársak voltunk. Most csak a Romával foglalkozom."

Panucci beszélt a Roma, Shakhtar elleni kitûnõ teljesítményérõl is.
"A vége 4:0 lett de az elsõ 50 percben megszorongattak minket. Aztán az utolsó fél órában remek focit játszottunk. A ma esti játékunk alapján úgy gondolom akár a döntõig is mehetünk de mindig csak a következõ meccsre kell figyelnünk, mivel sok nehéz meccs van még elõttünk

hajrá,lilák!

jbal
nagyon jók voltunk láttam a gólokat nagyon szépek.a Livorno ellen is csodálatos
remélem minél hamarabb megjavul a gépem

szanics
Chivu kész szerzõdést hosszabbítani

Christian Chivu, az AS Roma román védõje kész meghosszabbítani szerzõdését jelenlegi csapatával - jelentette be a játékos menedzsere.

A belsõ védõt jelenleg 2008-ig érvényes szerzõdés köti a Farkasokhoz, és a nyáron többször szóba került esetleges távozása, miután a Real Madird, a Barcelona, a Chelsea és a Milan is szemet vetett rá, de - csakúgy, mint eddig minden átigazolási idõszakban - távozásából végül semmi nem lett.
Andrea Pretti, Chivu menedzsere szerint rövidesen sor kerülhet a kontraktus meghosszabbítására: "Nem látok semmilyen problémát a szerzõdéshosszabbítással kapcsolatban. Augusztus 31-én már egyeztettünk Daniele Pradéval, a Roma sportigazgatójával, akkor úgy egyeztünk meg, hogy rövidesen visszatérünk a kérdésre. Jövõ héten felhívom telefonon, és ezután akár napokon belül megegyezhetünk" - mondta egy helyi tv-csatornának Pretti, aki szerint manapság nagyon sok sztárcsapat keres belsõ védõt, így az ezen a poszton játszóknak egyre feljebb megy az ára, de Chivunak esze ágában sincs távozni.
Pretti egyébként az ügynöke Damiano Tommasinak is, aki a nyáron 10 éves római szereplés után a spanyol Levante csapatához távozott.
"Az, hogy Damiano ügynöke is vagyok, nem befolyásolja ezt az ügyet, én mindig a játékosaim érdekét és kívánságát nézem. Jelen esetben ügyfelem arra kért, hogy hosszabbítsam meg a szerzõdését jelenlegi csapatánál."
Chivu 2003-ban igazolt az Ajaxtól az AS Romához, azóta 75 élvonalbeli bajnoki mérkõzésen 4 gólt szerzett.
A Románál egyébként jól haladnak a szerzõdéshosszabbítási tárgyalások, a hét elején a világbajnok Simone Perrotta ugyanis aláírta 2010-ig szóló kontraktusát.

www.channel4.com

hát vmi fizetõs accoutn kell hozzá h le lehessen tölteni, nem?
banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

takibalint
http://youtube.com/watch?v=ZOfhutLZMPk

takibalint
Itt egy link, a minoseg nem a legjobb, de a klip annal inkabb. a felvetel Roma channel-en keszult.

szanics
Spalletti elégedett, de óvatosságra int

Elégedetten, de visszafogottan értékelt a mérkõzés után Luciano Spalletti, az AS Roma trénere.

"Nehéz mérkõzés volt, mert a Sahtar egy jó csapat, ráadásul szélsõ védõik is hátul maradtak a támadások segítése helyett, ami nem könnyítette meg a dolgunkat. A csapat azonban a szünetben megértette, hogy csak még nagyobb nyomást gyakorolva lehet eredménye a támadásainknak, így a szünet után még jobban átvettük az irányítást. A 4-0 a mérkõzés képe alapján hízelgõ eredmény szempontunkból" - mondta a Farkasok mestere a lefújást követõen.
A római edzõ pedagóiai célzattal a padon kezdette a chilei David Pizarrót, ám a chilei a jelek szerint megértette a szabályokat, és a padról beállva gólpasszt adott, majd a végén maga is betalált.
"Azt hiszem, a csapat jó úton járt már az elõtt is, hogy õ beállt, de egy ilyen technikás, jó labdarúgó beállításával tovább tudtuk gyorsítani a játékunkat, és ennek nagy jelentõsége volt" - dicsérte játékosát Spalletti.
A mérkõzés eleje viszont nem alakult jól, az ukránok akár kétszer is megszerezhették volna a vezetést az elsõ félidõben.
"Voltak helyzeteik nekik is és nekünk is az elsõ félidõben. Tudtuk, hogy nem lesz könnyû dolgunk, mert erõs csapat a donyecki, de azt a tényt, hogy 45 perc alatt nem esett gól, fejben mi tudtuk jobban feldolgozni, így kerekedtünk felül."
A Sampdoriától igazolt Max Tonetto két gólpasszt adott a mérkõzésen, ráadásul a hétvégén is gólt érõ átadással találta meg társát.
"Tonetto a védelemben és a középpályán is jól szerepelt. Ezért igazoltuk: tudtuk, hogy vele a bal oldalon sok variációs lehetõségünk lesz, és egyelõre tökéletesen megoldotta a feladatát."
Az év elsõ két tétmérkõzése alapján úgy tûnik, ismét a tavalyi taktika lesz az alap, vagyis Totti szerpel majd támadóként, mögötte pedig három, támadó szellemû középpályás szerepel majd.
"Ez egy olyan rendszer, amely vérbeli csatár nélkül is tökéletesen tud mûködni, ugyanakkor ha olyan embert állítasz elõre, aki kevésbé köti le a védõk figyelmét, csõdöt mondhat az egész taktika. Szüksége van még erõnléti munkára minden támadónknak ahhoz, hogy a kezdõcsapatban lehessen bevetni õket, ezután megpróbálkozunk majd más felállással is."
A római játékosok 6-0-val hozták elsõ két tétmérkõzésüket a bajnokságban, illetve a BL-ben, ami minden bizonnyal jócskán növelte a játékosok önbizalmát és a csapat respektjét is.
"Nem tudom, mire lesz képes a csapat ebben a szezonban. Dolgoznunk kell még azon, hogy higgyünk a képességeinkben, és minden meccsen végig koncentrálni tudjunk. Néhány esetben elõfordult már, hogy nagy elõnyt nem tudtunk megtartani - úgy, mint a Szuperkupa-döntõben az Inter ellen -, de ha ezen tudunk javítani, akkor bármire képesek lehetünk" - fejezte be értékelését Spalletti.

www.channel4.com

szanics
Gyõzelem a BL-ben is
AS ROMA - Sahtar Donyeck 4-0 (0-0)

Remek kezdést mondhat magáénak a Bajnokok Ligájában az AS Roma együttese, mely elsõ összecsapásán 4-0-ra gyõzte le az ukrán Sahtar Donyeck csapatát, és egy káprázatos Totti-góllal ajándékozta meg szurkolóit.

A bundabotrány miatt a Bajnokok Ligájában induló Roma már az elsõ mérkõzésen bebizonyította, hogy nélkülük szegényebb lenne az idei BL-kiírás. A Farkasok kezdõcsapatában a vártaknak megfelelõen nem jutott hely a hétvégi lecserélésén megsértõdött David Pizarrónak.
A nyáron a Roma által is keresett középpályás, Tyimoscsuk lövése jelentette az elsõ kisebb veszélyt a mérkõzésen, majd a túloldalon egy Totti-Perrotta passzolgatás után kellett a védõknek üggyel-bajjal szögletre menteni. A 13. percben viszont Brandao ziccert rontott, egyedül állt szemben Donival, a brazil kapus azonban hárítani tudott.
A Pizarro helyén kezdõ Taddei, valamint Aquilani és Perrotta is elrontott ezután egy-egy helyzetet, a félidõ második felére a hazaiak egyértelmûen átvették a játék irányítását.
A mérkõzés elõtt a vendégedzõ, Mircea Lucescu által kulcskérdésnek tartott Daniele De Rossi is helyzetbe került még az elsõ negyvenöt percben, fejese azonban elkerülte a kaput.
A túloldalon megint Brandao-Doni összecsapás következett, amit egy közeli lövés után ismét a római kapus nyert.
A legnagyobb helyzetet egy perccel az elsõ félidõ letelte elõtt Mancini puskázta el, aki jól futott el a bal oldalon, lövése azonban nem sokkal a kapu mellé ment.
A második félidõben Pizarro érkezett Aquilani helyére, és a chilei beállásával még veszélyesebbé váltak a római akciók. A 67. percben aztán jött a gól is: Tonetto beadását Totti még elvétette, a hosszún azonban érkezett Taddei, aki 10 méterrõl a rövid sarokba bombázott (1-0).
A vezetõ gól hatalmas gátakat szakított fel a hazaiakban, így a 76. percben ritkán látható szép gólnak lehettünk tanúi: a mérkõzésen végig jó teljesítményt nyújtó Tonetto beadására Totti érkezett, aki 12 méterrõl, dropból, ballal, káprázatos mozdulattal tekerte a jobb felsõ sarokba a labdát (2-0).
A Sahtar ezután teljesen szétesett, így újabb három perc múlva De Rossi is betalált. A hétvégi bajnokin is eredményes középpályás egy szöglet után 5 méterrõl fejelt a kapu közepébe (3-0).
A végeredményt a 89. percben Pizarro állította be, akinek 25 méteres, bombaerõs lövése a léc alá vágódott (4-0).
A Roma teljesen megérdemelten tartotta otthon a három pontot a meccs végére elfáradó Sahtarral szemben, míg a csoport másik mérkõzésén a Valencia gyõzni tudott az Olimpiakosz otthonában 4-2-re.

AS Roma - Sahtar Donyeck 4-0 (0-0)
Gólszerzõk: Taddei 67. p., Totti 76. p., De Rossi 79. p., Pizarro 89. p.

AS Roma: Doni - Panucci, Ferrari, Chivu, Tonetto - De Rossi, Aquilani (Pizarro, 63. p.) - Taddei, Perrotta, Mancini (Cassetti, 86. p.) - Totti (Montella, 80. p.)

www.channel4.com