7165
-
Fúúú, bakker, szal mint Crouchnak... Hát az nagyon xar.
Mikor lép pályára? Remélem mihamarabb. -
Fred orrba könyökölte és eltört az orra.megműtötték
-
Christian Eugene Chivu-val mi történt... azt halottam, hogy Lyon elleni meccsen lesérült, de hogyan.? -
Bolond volt ez a tegnapi kommentátor a Sport1-en.
Mindenáron bele akarta beszélni a nézőkbe, hogy itt a Roma pontot is veszíthet. -
Én nem mondtam egy szóval sem, hogy nem megyünk túl az MU-n,nagyon bizakodó vagyok mint mindig :)
De azzal azért jó tisztában lenni, hogy ha kiesünk is, nem semmi amit a ebben a szezonban csináltunk eddig!! :)
Le a kalappal Spalletti és az összes játékos előtt! -
Hát papíron a Lyon ellen sem nyertünk volna. -
Bárcsak igazad lenne... Bár az tény,hogy a teher nem minket fog nyomni a meccsek alatt, hiszen az MU papíron sokkal esélyesebb. -
Roma-Udinese: Probabili formazioni
Roma (4-2-3-1): 32 Doni, 77 Cassetti, 5 Mexes, 21 Ferrari, 22 Tonetto, 16 De Rossi, 7 Pizarro, 11 Taddei, 20 Perrotta, 30 Mancini, 10 Totti.
In panchina: 1 Curci, 19 Defendi, 4 Wilhelmsson, 28 Rosi, 14 Faty, 18 Tavano, 23 Vucinic.
Allenatore: Spalletti
Udinese (4-3-2-1): 1 De Sanctis, 21 Zapotocny, 14 Natali, 2 Zapata, 5 Obodo, 8 Pinzi, 11 Muntari, 20 Dossena, 86 Siqueira, 10 Di Natale, 18 Asamoah.
In panchina: 70 Casazza, 6 Coda, 82 Lukovic, 29 De Martino, 4 D`Agostino, 15 Tiboni, 34 Gotti.
Allenatore: Malesani.
Arbitro: Mazzoleni di Bergamo (F) -
Azok utan, hogy a MAN Unitedet kaptuk mi? attam oket mostansag. Minden hetvegen van meccs a tv-ben MAn Uniteddal. Most szombaton is lesz az FA kupa.
-
grande Roma
avanizzatok a bl győzelemre, mert baromi nagy esélyetek van rá -
és ha bejutunk a döntőbe mi leszünk a "hazai" csapat -
A BL negyeddöntőjében: AS Roma - Manchester United.
A négy között: AS Roma / MU - Bayern / Milan -
Ezt a képet akartam berkani:
http://www.corederoma.net/download/CL_06-07/lio-rm36.jpg -
Nemtudjátok Fred kapott-e valami büntetést azért a könyöklésért vagy lesz folyamatban valami ez ügyben? Nem tudok elmenni az eset melett, mert látszik, hogy szándékos volt. Persze ez a frenetikus győzelem talán megérte ezt a kis áldozatot, de mégiscsak példát kéne statulálni, hogy az ilyen szándékos megmozdulások eltűnjenek...
Chivu kemény csávó! RESPECT :)
FORZA AS ROMA!!! jöhet a következő :)) -
Én nagy várakozásokkal ültem a tévé elé az Inter - Valencia meccs kezdetekor (itt sajnos csak azt, és a Liverpool - Barçát adták), de csalódottan tapasztaltam, hogy szinte csak durva szabálytalanságokból állt a meccs, normális megmozdulások nem igazán voltak.
Szóval jobban örültem volna, ha a Róma meccsét adják, de hát a tévék illetékesei szerint a Lyon és a Roma sem sztárcsapat. -
Mancini gól -
Örülök, h győztetek! -
Az a tripla biciklizes tenyleg brilians volt. -
DJ BP #4462 Gratulálok! Kicsináltátok a mumusunkat :) -
Mancini mekkora gólt rúgott, atyaég?!?!?!?!?!
Tonetto meg mondtam én, hogy az egyetlen használható nyári igazolásunk. -
Az igeeeen!
Kicsináltuk őket! Most már a végső diadal a cél! :D -
En viszont sejtettem az otthoni 2:2 utan, hogy az Inter kiesik. Az angol tv csatornan a BL osszefoglaloban az Inter meccsrol csak a verekedest mutattak. Tortent valami focira emlekeszteto is?
NA majd megnezem az UEFA honlapjan is az osszefoglalot.
-
Erre nem szamitottam az elso meccs utan, de a remeny hal meg utoljara. Lehetett volna akar 3:0 is. Az a De Rossi fejes teljesen jogos volt.
Szep volt. Gondolom Magyarorszagon is volt osszefoglalo. A Lyon csak a 2. felidoben mutatott valamit. -
Na ez az amire nem fogadtam volna. De gratulálok, ez eddig szép teljesítmény. ;) -
hát jobb lett volna :) -
Azt hiszem, megérte volna leadni ezt a meccset is. -
Ez meglepetés, de kellemes :-) -
0-2 MANCINIIIIiiiiiiííííí -
Fantastico! -
AVANTI
-
Totti!! -
mainevent #4449 Vezetünk!!! -
JO de azert az utolso ellen illene nyerni, meg idegenben is, ha csak 1:0-ra is. -
Én azt hiszem, ez a jelenlegi dobogó reális és igazságosnak is mondható, szóval nem kell aggódni, csak ez ne változzon. -
szép vagy, bejössz a Palermo topikba együttérezni itt meg nyomod a fikát
totti10, nagy Rómás létedre az a szégyen, hogy nem tudod, hogy Rómában amici a Palermo :) -
Mars Delight #4445 Lol,rendesen beégett a palermo :D Messinától kikapni.. -
ya,szégyen
a palermo mégjobban leégett (messina palermo 2-0:P:P:P) -
MI van a csapattal? A tok utolso ellen dontetlen? Aze ez szegyen. -
Livorno-Inter 1-2
Ascoli-Roma 1-1 -
Livorno [1 - 0] Inter Milan
26' M. Materazzi
27' [1 - 0] C. Lucarelli
Ascoli [1 - 0] AS Roma
31' [1 - 0] A. Soncin