7165
-
#179 Ja hűha, most látom csak, hogy az osztályozótól egy pontra vagytok. Még meleg lehet, ha kikaptok tőlünk [szurkolok, hogy kikapjatok, de mögöttetek is mindenki ] -
#178 Egy gól, ami megváltoztatott mindent. Cassano gólja megmentette a Romát a kieséstől, miközben a Serie B-be taszította a bergámói együttest.
Cassano vezérletével erőteljesen kezdett a Roma és Montellával együtt többször hozta zavarba a hazai védelmet. Az Atalanta részéről Mingazzini és Marcolini révén kontratámadásokkal veszélyeztettek, de a vendégek védelme jól állta a sarat. Az első igazán veszélyes helyzetet a 25. perc hozta, amikor Natali fejeséről Adriano centikkel maradt le. Később Mexes zárkózott fel egy támadással és beadása Cassanót találta kecsegtető helyzetben, de végül nem lett belőle semmi.
A fordulást követően Makinwa szabadrúgásánál Curci volt jó helyen, majd a szögletből egy veszélyes Roma-kontra alakult ki, melynek végén Mancini zseniális labdáját Cassano értékesítette. 0:1. A gólt követően a hazaiak mindent egy lapra feltéve megpróbáltak egyenlíteni, de igazán komoly helyzetet nem tudott kialakítani, míg a Roma remek játékkal akár el is dönthette volna végleg a 3 pont sorsát az utolsó 10 percben, de sem Montellának sem pedig Aquilaninak nem sikerült bevenni Calderoni kapuját és végül már nem változott az eredmény.
Ezzel a győzelemmel az utolsó fordulótól függetlenül a csapat kiharcolta a biztos bentmaradást sőt, az előkelő 8. helyre lépett előre.
Forrás: www.asroma.hu -
#177 Egye b@ssza, megegyeztünk! Mi már megmenekültünk, és hipp-hopp a 8. helyen vagyunk.
De szerintem akkor is bent maradtok, ha kikaptok. :D -
#176 :DDDDDDD -
#175 És? A Róma is... :DDDD -
#174 :DDDDDDDDDDD -
#173 Meleg lesz az még , tudom! Nektek mindegy, én meg megpróbálom Szanics farkaskomát rábeszélni egy x -re! -
#172 van még egy forduló ám ...... -
#171 A focis lekem olasz része sérga+rózsaszín!:D -
#170 :DDDDDDDDDDDDDDD
jah az már tuti hogy a Palermo indul az UEFA kupában -
#169 Megúsztuk , mind3an: Roma-Palermo-Chievo -
#168 Félidő van, még minden nyílt. -
#167 Meg lesz, ne aggódj!:D -
#166 az mindegy még az X is jó lenne :D -
#165 Megoldjuk! Mennyire?:DDD -
#164 Akkor ha ma így lesz , hát a faxomat se érdekli mi lesz az uccsó fordulóban, mi már bennmaradtunk, Nektek kell kaparni!:DDD -
#163 ma ki kell hogy kapjon a messina .... -
#162 Nem következik, don't worry. De ha így is lenne - hangsúlyozom, nem lesz így -, az utolsó fordulóban Tottival bucira verjük a szátokat és úgyis bentmaradunk! -
#161 Ma az Atalanta kikaparja a győzelmet, mert kell nekik, igaz a Romának is de nem tudnak kűzdeni! Chievo ha megveri a Bolognát helycsere következik! -
#160 rossztopik -
#159 mi lett a milán-Palermo meccs végeredménye? -
#158 Ja, bajnok lett az a köcsög Juve. -
#157 Ki nem szarja le az Intert? A lényeg, hogy jövőre UEFA-kupa! -
#156 Hajrá rózsaszín párducok!!! -
#155 Nehezen mondom ki , de Grat!:DDD -
Rudee #154 Nem is kell nyerniük, az UEFA kupa indulás ezzel már biztos. -
R9 #153 cseszheti mert az Inter elveri -
#152 Ma este a SPORT1-en Milan-Palermo!!!!!!!!!!!!4 FORZA PALERMO -
#151 ez már egy elég régi sztori, szerintem tutira nem.
Bár jövőre UEFA-kupaindulás, úgyhogy érdemes lenne megfontolni... -
#150 tényleg mg akarja venni a Romaa Torghellét?
-
#149 -
#148 FT Udinese [1 - 2] AS Roma
21' [0 - 1] A.F.A. Mancini
57' [1 - 1] A.D. Natale
82' [1 - 2] F. Totti
Ezzel a Roma az olasz kupa döntőjébe jutott. -
#147 Véleményem szerint eddző váltás 1 lépés a jó úton előre. Totti , Cassano el, helyükre (az árukból) fiatal tehetségeket! Ja és nem fogtok kiesni, de mi se! -
#146 Jah, a leccei! Mazzone is király lenne. Vagy Ancelotti (csak álom, bár ha idén nem nyer semmit, talán...) -
#145 Ő a leccei? Ő jó! Vagy Mazzone! Gatyába rázná a taknyosórrúakat! -
#144 Ja, én Zemannak örülnék! -
#143 Bunda... :( -
#142 hát igen ez szép kis csapat volt:) -
#141 Ha így állna fel a csapat, nem lenne gond:
LUPATELLI-MORO,D'ANNA,D'ANGELO,LANNA-ERIBERTO,PERROTTA,CORINI,MANFREDINI-CORRADI,MARAZZINA -
#140 Én is!:DDD Chievo eddzője D'Angelo lett?!? Állat! Roma-nak sem ártana egy new trainer!