Filmes poszterek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Engem Jurassic Parkos poszterek érdekelnének.
Egyéb ötleted, hogy honnan lehetne szerezni ilyet? Vagy Sin City-t, mert azt 3500,- -ért láttam, az kicsit sok(k)...
www.sabian.com
http://borito.zsaminet.hu/
a zsákutca posztere kellene
Elõre is köszi a segítséget!
e-mail címem: [email protected]
thx
I love this game!
amugy sztem simán el lehet kérni a plakátokat...
dejo
azért modntam ezt mert nekemis ezt mondták a moziban... 😞
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
"Az lenne a kérdésem hogy nem tudja vki hogy hol lehet magyarországon ilyet kapni? <...>Plz magyar címeket írjatok mert külföldi címeket én is tudok egy tucatnyival. Szal MO.n legiknább Budapesten lehet vhol õket kapni?"
Nem akarlak megsérteni, de nem látsz a szemedtõl, srác? 😄
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
anya kiszokta rakni öket a boltjába cserébe kap 2 ingyen mozijegyet minden filmre!
és nem kérik vissza a plakátokat, nekem oda szokta adni édesanyám..
csak posztereket árul.
I love this game!
http://www.lohere.net - a MagyarChan
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
__|__ ________(*)________
<#idiota>#idiota>
nem néztem van-e az ami neked kell, de asszem ez az egyetlen magyar onlie bolt ami ezzel foglakozik
vagy apronet.hu-n 😄
a plakátok az intercomé, vagy a filmforgalmazóé.... haver kell hogy elhozhasd, de sztem az se kizárt hogyha a mozi elveszt egy ilyet akkor fizetnie kell....
mondjuk ez nyilvánvaló hisz a posztereket utána árulják a neten.
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
azt hogy érted hogy bemegyek és elveszem? letépjem a falrol vagy mi? 😄
I love this game!
I love this game!