178
-
manson222 #178 Akkoriban így készült a "szelfi":
:DD -
100pole #177 -
Nyiri #176 Biztos az angolok pénze nem büdös. -
Verseghy #175 Érdekes, én egy hete voltam az angol Sonisphere-en, ahol hazai pályán kurvajó bulit csináltak. Kommunikatív volt Bruce és 2 órás bulit nyomtak. Meg volt egy légibemutató is előtte, amin az egyik gépet Bruce vezette. :) -
Nyiri #174 Khm. Hogy is mondjam. Jó volt. De...
Kicsit lehangoló, hogy ilyen kicsi helyet sem tudtak megtölteni.
2 óra nem volt a koncert, mert zéró közjáték nélkül nyomták le az összes számot. Mintha minél hamarabb túl akartak lenni a koncerten. Vagy még mindig úgy gondolják, hogy itthon senki nem beszél angolul. -
#173 Egy ismerősöm kiment volna a holnapi Maidenre, viszont sajna halaszthatatlan programja lett közben próbálja eladni nem nagy sikerrel ha esetleg itt érdekel valakit irjatok. (miskolcon van a jegy) -
#172 Tök jogos az elvárásod, legalább böffentsenek vissza valamit. -
#171 Kinek, mi válik be. Én egy ismerősömnek is vettem a jegyet, jobbnak láttam, ha így rendelem, Ők ülőhelyen akartak lenni, Én állni, szóval így volt a megfelelő számomra. Biztos megoldható e-tickettel is amúgy, de én jegyeket gyűjtök:)
Azonban azt furának tartom, hogy a rendelésem óta(csüt. 6:10) semmi tájékoztatást sem kaptam, hogy mi a helyzet.
Ha mást rendeltem hasonlóképp, legalább e-mailben, de általában telefonon tájékoztatnak, hogy mikor érkezik stb...
Úgy gondolom, hogy mára már azért illet volna valaminek történnie.
Megjegyzem ugyan az nap rendeltem Metallica jegyeket a prágai koncertre, és az már itt van Csehországból.
Tudom még egy hét sem telt el ne legyek türelmetlen, de a mai világban szeretem ha gördülékenyen megy az ilyesmi.
Na mind1 csak leírtam a véleményem....:) -
Nyiri #170 Igen. Azon én is kiakadtam -
#169 Nekem is eticket van, de azért a plusz 900ft-ot pofátlanságnak érzem. -
Nyiri #168 Én ezért rendelek direkt E-TICKET-t. Kinyomtatom és kész. Nem kell blokkot megtartani és postást várni. Arról nem is beszélve, hogy olcsóbb.
Pont tegnapelőtt volt a hírekben, hogy ha elmarad a koncert akkor az E-TICKET-t árát kb. azonnal visszaadják míg a papír alapú jegynél kell a blokk, ha nincs akkor az elmaradt koncert dátum után 1-2 hónap mire visszajön a pénz. -
#167 futárszolgálattól függ, én mondjuk elektromos kütymütyöket szoktam rendelni, a legtöbb helyről jön is visszajelzés, de volt, ahonnan csak annyi, hogy elfogadták a rendelést, oszt 3-4 nap múlva egyszer csak befutott -
#166 Vidéken lakom, futárral kértem a kiszállítást, de még semmi jelzést nem kaptam, hogy mikor várható. Ez normális? Más kapott már esetleg?
Tudom nem sok idő telt még el, de két nap alatt jelezhetnék, hogy mikorra várható azért. -
Nyiri #165 Én is megvettem ma. Mondjuk vicces hogy 900 Ft feláras a kártyás fizetéssel vett E-TICKET -
#164 Már nekünk is :) Nincs mit, nagyon szívesen. -
#163 Meg is vannak a jegyek!:)
Köszi az infót. -
#162 Aha. A livenation oldalán tutibiztos, meg talán a ticketpro oldalán. Csütörtök reggel 6-tól kezdik árulni. -
#161 Azt lehet tudni, hogy hol lehet venni? -
#160 Kötelező :) február 13-tól lehet jegyet venni. -
Nyiri #159 2014.06.03 Papp László Budapest Sportaréna! :D -
#158 minden tiszeletem Bruce-é, de a "légvédelmi hangágyú"-ból a vinnyogás maradt meg...az "ércesség" elfogyott, a hang megkopott...és a konciban végig "sapóban" lenni...??? ezt Patakitól még el lehet viselni...az Edda művekben, bőrsapóban, ha megkopaszodunk...mindegy EMO-soknak ezt is el lehet adni -
#157 Az még csak hagyján hogy az albumon kb 3 szám ami OK, de a "hangzás" - FLAC, 320kb, CD (5690HUF)...ki volt a hangmérnök??? vagy adjam el a Technics-emet? -
#156 Tény, hogy nem kevés. Ez olyan dolog, hogy kinek mi éri meg. Van aki erre költi van aki másra. Számomra kihagyhatatlan ezért úgy spóroltam, hogy erre mindenképp legyen pénz. Másik pedig, hogy azért lesz még aznap néhány jó kis koncert pl: Tankcsapda, Depresszió, Zorall, Kalapács stb.... Ha azt nézzük, nem egy koncertre 12000ft hanem többre és máris jobban hangzik. -
Nyiri #155 Én is alig várom már de azért a 12 ezer kurva sok. Már bocs :) -
#154 Tudja esetleg valaki, hogy változik e ez a setlist Európában? Tudom hamarosan kiderül Dublinban de már türelmetlen vagyok Olyan messze van mág aug 14. már nem bírok várni -
#153 hu ez nagyon gáz... -
#152 elég merészek, az tény.
durván teletömték az utolsó 3 album dalaival. főleg az fáj, hogy az utolsóról 3 dalt is beletukmáltak. remélem ezen a setlisten még sokat formálnak, mire a szigetre érnek. én nagyon reménykedek egy wasted yearsben! -
Nyiri #151 Ezt játsszoták tegnap Dallas-ban!:
1.Intro - Doctor Doctor
2.The Wicker Man
3.Ghost Of The Navigator
4.Brighter Than A Thousand Suns
5.El Dorado
6.Paschendale
7.The Reincarnation Of Benjamin Breeg
8.These Colours Don't Run
9.Blood Brothers
10.Wildest Dreams
11.No More Lies
12.Brave New World
13.Fear Of The Dark
14.Iron Maiden
Encore:
15.The Number of the Beast
16.Hallowed Be Thy Name
17.Running Free
Nekem hiányzik egy rakás jó szám. Aces High, 2 minutes, Trooper.... :(
-
Nyiri #150 Ne is mondd. A letölthető dal nagyon szar. -
#149 na lejárt a visszaszámlálás, de nem az új album jelent meg, hanem csak azt jelentették be, hogy aug 16-án fog kijönni. ja és letölthetővé tettek egy (szerintem meglehetősen gyenge) dalt róla.
elég nagy marhaság az új albumot megturnéztatni úgy, hogy a cd csak utána jön ki... -
#148 a hivatalos oldalon elindult egy visszaszámlálás, ami kedden 01.00 órakor jár le. szerintem akkor jelenik meg -
Nyiri #147 Mikor jön az új album? -
Nyiri #146 Én remélem igen :) -
Moonchild #145 Jön valaki innen augusztus 14.-én a szigetre? -
Moonchild #144 Ezért jó hogy vannak már videómegosztók!!!!! -
artschi2 #143 Idei szigeten fellépnek. -
Noodlee #142 Nyomnak Slipknot nótát is, ott egy idősebb figura tolja, valami röfi maszkban xd -
xxxpaulxxx #141 Ez kééééééész:D:D:D:D:D
Am ha ez egy család, akkor mekkora poén lehet már így zenélni:) -
Noodlee #140 Iron Maiden - The Trooper (cover) By Gauchos
A kislányt kell figyelni elől :D -
Verseghy #139 Én most a Flight 666-et akarom megvenni:)