178
-
#138 Chemical Wedding filmet megnéztétek? -
#137 megint kihalt?:) -
bcrics #136 Kurva jó volt ott az x-faktor is blazzel:)
2 I Am -
JancsiPapa #135 akkor nagyon sok arról szól majd, hogy isznak, ahogy illik :D -
#134 Ez szép volt! Amúgy egyik kedvenc számom. -
Noodlee #133 És közben éneklik, hogy: "Run to the hills, run for your lives"
LOL -
#132 A tavalyi turnéról szól, de nem csak koncertfelvételek, hanem főként a színpad mögötti életet, az utazásokat mutatja be.
itt van több info -
#131 túlélőhorror lesz, Ed elől menekülnek majd Dickonsonék :DDdd
amúgy, szerintem valami dokumentumfilm lesz... -
xxxpaulxxx #130 hmmm
Miről fog szólni? -
#129 Hamarosan vetítik a Flight 666 című filmjüket. Remélem a magyar mozik is játszák majd. -
#128 De nagyon ki van halva ez a topik. Pedig egy ilyen jó zenekarnak van nyitva. Remélem még azért feléled. -
#127 como estais amigos..:) -
xxxpaulxxx #126 Jaja a Dianno se volt azért rossz...:) Az 1. album az mai napig is benne van a 3 kedvenc albumomban (Iron Maiden, Fear of the dark, Brave new world)
Számomra a Maiden egyet jelent Dickinson hangjával meg 2 másik énekessel akik úgyszint nem rosszak azért:)
Pl a Virtual XI album is tele van jó számmmal... mondjuk azt az énekest jó hogy nem erőltették annyira mert eléggé borús volt tőle a Maiden zenéjének a hangulata... szerintem:) -
JancsiPapa #125 Pedig Dianno is jól nyomta, csak nem volt egy zenész alkat vagy hogy is mondjam... -
#124 köszi
Hát nem tudom, nekem az IM egyet jelent Dickinson hangjával.
Milyen lenne a Metallica Hetfield nélkül? :D -
#123 Iron Maiden 1980
Killers 1981
X Factor 1995
VIrtual XI 1998
nekem ezek is bejönnek :D -
#122 Megtudnátok mondani, hogy melyik albumokat hagyta ki Dickinson? Tehát melyik albumokon nem ő énekel.
Le szeretném tölteni az összes lemezüket de a másik énekessel készültek nem nagyon érdekelnek. -
#121 jaaa látom megvan a revelations ÁÁÁÁ AHOGY AZ ÉNEKLI 57000 EMBER HOYG BÁM BÁM HEEEY BÁM BÁM HEEEY ááááááááá kurva nagy flash volt -
#120 Sziasztok! Valaki nem ismeri a pontos számok listáját? volt 1 szám amit még nem hallottam de kurva nagy volt:D nemtalálom előre is köszi -
JancsiPapa #119 Rohadt nagy volt, bár nem akartam az első sorokba menni, haver meg is szívta, 5 perc alatt úgy megtaposták, hogy az ambulancián kötött ki...
Fear of the Darknak van ám hangulata, ha 30k ember énekli... -
xxxpaulxxx #118 Up the irons! Dekár, hogy nem voltam ott, mindenki azt mondja, hogy nagyon jó volt a koncertjük:) -
Nyiri #117 Csak fél 10re értem oda és már ment a 2 minutes to midnight :((( Tehát az Acec High-rol lemaradtam. -
Nyiri #116 KURVA JÓ VOLT!!! -
JancsiPapa #115 fekete farmerben* -
JancsiPapa #114 aki lát egy spártai szakállas, zselés hajú, kinyűtt, kinőtt, fakó 'brave new world'-ös polóban és fekete pólóban egy srácot, az én vagyok, nyugodtan oda lehet köszönni!
Up the irons! -
Noodlee #113 Nyakamban a boogie, karomon a jegy, várom az estét! xD -
Verseghy #112 itt van a kezemben a jegy baszott nagy betûkkel: somewhere back in time.. Bár biztos ma már más turné lesz magyarországon mint vasárnap volt splitben...:))
Ja és a setlist nagyjából stimmelt. -
Narusco #111 na srácok... ez már nem Somewhere Back In Time turné, hanem The Golden Years... valaki tracklistet tud? szerintem nem az ami lejjebb volt írva, mert az az előző. -
Verseghy #110 Kurvajóóóóvóóóóólt!! Mindenki menjen el ha tud a Szigetre megnézni, állati jó vooolt!!!! WHAAAUUHHHOOOOOOOO -
Verseghy #109 Épp most jöttünk fel a hotelbe, megyünk az esti Maiden showra Splitbe.. Ja meg köszöntem Steve Harrisnek is, ha már itt van a hotelbe egy emeleten velünk:D::DD VÁÁÁÁÁÁÁ -
JancsiPapa #108 úgyse fogják tartani magukat
vmi szigetes oldalról linkelték nekem
én már biztos ott leszek :] -
#107 Bassza meg, bassza meg, bassza meg. Hat nem ilyenkor vagyok kulfoldon. Bassza meg. -
#106 alig várom már
ez a lista amúgy tuti? -
Noodlee #105 Honnan az információ?
Btw én sem tudtam volna jobban összeválogatni :P -
Nyiri #104 Akurvaeletbe es most nincs penzem :( -
JancsiPapa #103 Ami a koncerten lesz a szigeten:
1.Aces high
2.2 minutes to midnight
3.Revelations
4.The trooper
5.Wasted years
6.Number of the beast
7.Can I play with madness?
8.Rime of the ancient mariner
9.Heaven can wait
10.Run to the hills
11.Fear of the dark
12.Iron Maiden
13.Moonchild
14.The clairvoyant
15.Hallowed be thy name -
#102 és IM-re a jegyet ott meglehet majd venni? mert csak nyár elején szerzek pénzt, de mivel 400km-re van azért jó lenne picit szervezgetni a dolgokat (akár majd nyár elején jegyet rendelni stb.) -
#101 Tegnap volt a CNN-en egy kis film róluk, valahova dél amerikába mentek éppen.
Van egy saját utas szállító gépük, Dickinson a pilóta és a gép oldalára az van írva, hogy Ed Force One :DDD -
imihungary #100 a sziget 0. napjára(Maiden) 8000a bérlet!!!!
Ott leszünk! :D -
#99 ezt láttátok már?:DD