SG:Tatabánya Connection

Oldal 1 / 9Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hello!
Nem tud esetleg megbizható autót Tatabányán bérbeadót? magánszemély lenne a legjobb. csak azért irok ide mert annyi autó hátsó szélvédõjére ki van irva bérelhetõ!
elõre is köszönöm az infót
akyyy
legjobb megoldás vértesszõlõsig kérni jegyet, majd leszálni ott. honnan tudja a buszsofõr hogy épp valaki bérlettel odáig utazik? visszafele meg gyalok, legalább lesétáljuk a mekis kaját nem fogunk elhizni:D

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Gyalogoljatok ki az a legolcsóbb. Én buszra biztos nem fizetnék, egyáltalán nincs messze.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

akyyy
kivinni kivitt minket az egyik buszsofõr 160 ft-os árral, de vissza már nem tudott hozni, mert a helyközi járat is helyi tarifával müködik városon belül:( az meg vagy 600 ft

AlieN911
Szerkbe írtam, igen, elvileg megáll, én is azt néztem. Mikor felszálltok, kérdezzetek rá :) illetve a jegyet is úgy kell kérni, hogy oda mennétek (ha csak oda..)

Honda - The Power of Dreams

akyyy
Helyközi buszjáratot néztem ki, ami elvileg megáll a Szanatórium bejárati út-nál.

ez olcsó is lenne, de kérdés, tényleg megáll ott?:D

AlieN911
Buszvégtõl (pláza alól) a 11-es busz megáll abban a megállóban, ahonnan kb 30mp séta :)
Nem biztos, hogy ez a legolcsóbb, attól függ, hogy hányan vagytok..
300 Ft egy buszjegy... 2+ jobban megéri a taxi.. 500 Ft kivisz sztem...
Gyors meglestem a helyközi járatot, elméletileg megáll ott egy tatára stb menõ busz! Ha ott vagytok, akkor kérdezzétek meg az infot, ha még van, ha nincs, akkor a buszsofõrtõl.

akyyy
hi. plázától a burgerkingig hogy lehet eljutni a legolcsóbban? monjduk egy tatai busz nem ál meg a közelbe?

AlieN911
Jelentem, kertvárosban a kertes részen, is volt egy kis házberemegés..
Viszont itthon, Kodály téren, 3. emeleten, repedésnyomok lelhetõk fel.. volt 1-2 kicsi repedés, ez meg valszeg csinálta a dolgát.. :S
Mutterék mondták, hogy a TV majdnem leesett a helyérõl, a poharak összekoccantak stb.. kemény volt..

Nagy csarnokban futkorászva tényleg nem lehetett érezni. Utána mondták, mi meg nem hittük el. Otthon a 4. emeleten tényleg ijesztõ volt a szüleim szerint.

Ettõl a földrengéstõl én is beszartam majdnem...Épp fekszem az ágyban és filmeztem. Hallok egy kurva nagy robajt...

RaZoK
húúúú én háromszor beszartam meg 5x befostam, de legalább nem hugyoztam be...

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

nearo
Dózsakertbõl jelentem, én is éreztem... pár másodperc volt, bútorok beremegtek kicsit, de semmi komolyabb.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Pedig én a Dózsakertben lakom és elég rendesen érezni lehetett. A konyhában vacsoráztunk a szék amin ültünk arrébb ment, a kis-szekrény a mikróval billegett,a csillár is mozgott néhány szekrényajtó a szobában kinyílt.

MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX

Most olvastam, az epicentrum Oroszlány alatt 10 km-el volt, állítólag. Én épp dózsakertben fociztam és semmit nem éreztem belõle. Reméljük nagyobb nem lesz!

Crem
Magyarországi viszonyatban nagynak számító földrengés volt szombat este az ország területén. A rengést az ország több pontján érezték, beremegtek a falak és a bútorok. Károkról egyelõre nem érkezett jelentés.
Érezhetõ földrengést jelentettek az olvasói és munkatársai az ország különbözõ pontjairól szombat este. Megremegett a föld egyebek mellett Budapest több kerületében, Tatabányán, Veszprémben, Esztergom térségében és Székesfehérváron is. A rengé miatt beremegtek a falak, megmozdultak a bútorok - jelentették kollégáink.

A potsdami geofizikai intézet adatai szerint a rengés a Richter-skála szerint 4,8-as erõsségû volt, ami az Tudomány rovatának vezetõje szerint Magyarorzági viszonylatban erõsnek számít. A rengés 18.41-kor pattant ki magyarorzág alatt 5 kilométeres mélységben.

Budapesten az egyik munkatérsa szerint a Batthyány térnél az ablakok is beleremegtek a rengésben. Egy másik beszámoló szerint a XI. kerületben egy panelház nyolcadik emeletén a hálószoba ágyát is arréb tolta a rengés, a gyarekhinta pedig kilengett. A Baross téren egyik szerkesztõnk azt jelentette, hogy "olyan volt mintha az asztalokat megrángatták volna", é a virágcserepek is beremegtek a földrengés miatt.

origo

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
Mekkora földrengés volt már. :(
Hol lehetett az epicentrum?

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Csabesz6
?

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

LoL

Csabesz6
Igen, mert ott van egy eladó Starlet, egyelõre alkatrészeket hozok el belõle, de jó lenne lassan megvenni:D

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Csak azért mondom mert ott lakom. :D

RaZoK
wáh az olyan snassz hely nem?

amugy voltam ott kétszer bulizni anno...volt valami dizsi lehet még mindig megvan

Valaki szokott Szárligetre kijárni? :D

schrank
van egy tatabánya-tata havi távolsági dolgozói bérletem 14000 az új ára 7000-ért vihetõ

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

AlieN911
Annyit nem ér. xDDDDD

Csabesz6
25.000,-?

Sziasztok!
Szeretném megkérdezni,hogy kell valakinek BMW 525i sport változat?
AlieN911
Hali

Én csak annyit tudok róla, hogy a MÜTF-ön van reklámozva plakáttal.. Mi is kérdeztük h. miért, mikor nincs is itt a közelben xD

Most hallom elõször.

Chryst64

80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer

Csabesz6
fingom sincs:)

kabel15
Hello!

nem tudjátok véletlenül hogy hol fog nyíl Tatabányán BurgerKing?
Mert állás ajánlat már van de hogy hol építik vagy valami?

BattleTag: kabel15#2672

Ha gondolod privátban küldök egy kasztnis elérhetõségét (nehogy reklámnak vegyék). Én vele szoktam javíttatni, szerintem jól dolgozik és nem túl drága.

MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX

AlieN911
Nem. Most jutottam még csak hozzá, van még vele meló. Családi kocsik. Fateréké, illetve Civicem :-) Türkiz

Csabesz6
Szín, rendszám?Hátha jösz szembe:P
Remélem nem valami tnuningszökevény:D
Gondolom 3 ajtós hatchback.

AlieN911
'95 Honda Civic 1.6 ESi :)
Karosszériást keresek most éppen Tbn. Kasztnit meg kén sasolni, hogy milyen állapotban van, és hogyan lehetne orvosolni.
Lehetõleg olyat, aki jól dolgozik, és viszonylag olcsón.

Csabesz6
Nincs, Corollám van, '77-es:D
Azt hittem valamilyen szerelési tanács kell.Amúgy "tatai" vagyok...
Milyen Hondád van pontosan?

AlieN911
Semmi, csak ha látok valakit, akkor tudjam h. SG-s :)
Nekem is van, húú már 1 hónapja 5 napja :P

Szal, akkor neked van?

Csabesz6
Mi kéne?:D

AlieN911
Kinek van Hondája ? xD

Bárdos László géptermeirõl valakinek vmi info ? :D

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

A Gerecse50 jövõre lesz, az idei április 17.-én volt. Én is gondolkodtam, hogy elmegyek, de egész héten szakadt az esõ. Tényleg! Aki volt, leírhatná a körülményeket! Nagy dagonyázás volt?

RaZoK
én nem tudom mikor lesz,

Emberek!
Itt tényleg senki nem ír semmi normálisat? Nincs beszélgetés? Mikor lesz Gerecse 50? ez is fontos de mindössze 2 hozzászólás van. Ráadásul mindig ugyanazok az emberek írnak. Be szoktam nézni ide de nem látok lényegi változást.

\"Találj valamit amit szeretsz csinálni és akkor soha többé nem kell majd dolgoznod\"

Én szerettem volna, de már megint egész héten esik az esõ. Egyszer voltam esõben, akkor megfogadtam, hogy ha esik többet nem megyek :) Másnap meg melózni kellene. Azért talán egy GERECSE 20 még belefér majd :P

Crem
Gerecse 50 csúcstalálkozó!:D

AlieN911
Az mi?

nearo
Ki jön idén g50-re? :)

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Crem
Nem vagyok szerencsére munkanélküli,de mielõtt felveszel hitelt,kérdezd meg a munkanélküli hivatalt,hogy hátha tudnak segíteni. Illetve polgármesteri hivatalt,mert náluk külön keret van az" út a munkába" programra. Hátha nem kell 80 ezret kifizetned.
Mellesleg minden szinten ez megy,nekem most 5000 -ft. ot kellett fizetnem,a kamarának regisztrációért... Kötelezõ volt.

Sziasztok
Adok egy kis témát.
1999-ben megszereztem az építõgépkezelõ jogosítványomat. Levizsgáztam különbözõ típusokra (Robbanómotoros illetve elektromos és magas emelésû villás targonca) mint könnyûgépkezelõ.
Tettem még egy típusvizsgát 2007-ben alacsonyemelésû targoncára. Sem ez elsõ vizsgánál sem a típusvizsgánál nem kellett OKJ-s bizonyítvánnyal rendelkeznem. Kérdéseim a következõk lennének, hogy a már megszerzett jogosítványom miért nem megfelelõ a Tisztelt Minisztériumnak???? A már egyszer kiadott jogosítványom elveszti érvényét amennyiben 2015 december 31-ig nem csinálom meg a képzésnek azon részét ami bizonyítványt ad? Miért kell nekem közel 80.000Ft-ot fizetnem azért amivel gyakorlatilag 10 éve dolgozom???
Sajnos most munkanélküli vagyok, de lenne munkám ám ehhez az fentebb említett összeget saját magamnak elõ kell teremtenem (mert ugyan ki fizetné ki helyettem? valószínûleg hitelbõl fedezem majd, ha kapok.) ugyanis a munkáltató csak az OKJ-s bizonyítvánnyal rendelkezõ munkaerõt veszi fel!!!
Megjegyezném, tényleg nem nagyon írogat ide senki, ja én sem gyakran de legalább adok témát amin lehet rágódni

\"Találj valamit amit szeretsz csinálni és akkor soha többé nem kell majd dolgoznod\"

Oldal 1 / 9Következő →