Disney World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
amugy latnotok kene a musort amit neztem... komolyan mondom csak csovezni is tok feelinges ott a disney worLd ben😊
csakhat nem olcso😞
most neztem a disney hoteleket.. 250 dollar per ejszaka per kopf.. es ez az alap.. van 4-500 ert.. igaz azert mar savannara nezel meg egesz nap kenyeztetnek..szal nem olcso a belepo csak 60 dodo per nap.. az se olcso mondjuk de nem gaz. csak meg enni is kell.. meghat nemtom hogy vannak a kulonleges atakciok hogy azert mit hogyan kell fizetni...
ja volt egy kaszkadorshow is... de nem az a megyunk egy motorral es huu.. felallunk amoci tetejere.. meg auto ket kerekra allit .ahnem ugratgatnak autokal egymas utan mennek vagy 5 en es ugy csapatjak motorok ide oda ugratgatnak. egy cm re farolgatnak egynmastol szal eleg latvanyos volt
erre elvitt.. es elevztem..szal csodak vannak😊 meg lehet hogy egy szepseg es egy szornyeteg mjuzikelt is kibirnek sot talan elveznem is..meg igy 10 evesen is.. foleg hogy annak a mesenek a zenei nagyon tetszenek
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
jo az a dizniworLd😊
a DVD eleg hangulatosan mutatja be a dolgokat. es most itt nem arrol beszelek hogy a 21 eves fejemmel olelgethetem a gufit meg a tobbi hulyet.. bar szerintem ok nem is igaziak csak be vannak oltozve 😞(((
😊
nah a lenyeg hogy van ott jopar hullamvasut meg ilyen olyan dolog pl az epcot ami UBER 14-60 eves korig
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
tobbieknek: mivan ha az ember kihagy egy betut egybol le kell anyazni???
de mindegy nem magyarazkodok mert emberek vagytok ti is.. csak baszogatni tudtok masokat meg jokat rohogni masok felrelepesein
Sajnos nem a szomszédom 😄
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
De legalább a czímben jól van
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]