Disney World

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
megyunk megyunk.. tenyleg a dizni meg a juniverziti milyen messze van egymastol? mert a dvd-n rohadtul nem volt szo az univerityrol😞
Alien
Én voltam abban ami Orlandoban van. Nagyon hangulatos volt, bár én csak a Magic Kingdomban voltam fõleg, azon belül pár helyen, az Alien attackra feltétlenül menj majd el, asszem ottt van a Magic Kingdomban, vagy az már elhet, hogy az epcot? hmm nem asszem a MK-nál lesz. De hamár Orlandóban jársz, a Universalt nehogy kihagyjátok!!!!! Eszméletlen jó!!!! A Terminatorra KÖTELEZÕ beülni!

akyyy
amugy szvsz is nagoyn állat lehet... elég néha sprektumon vagy egyéb csatornánelkapni egy ilyet, és WHÁÁ

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

CSOCSO
<#szomoru2>
akyyy
Disney Excel<#email>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

CSOCSO
😞

amugy latnotok kene a musort amit neztem... komolyan mondom csak csovezni is tok feelinges ott a disney worLd ben😊

csakhat nem olcso😞

most neztem a disney hoteleket.. 250 dollar per ejszaka per kopf.. es ez az alap.. van 4-500 ert.. igaz azert mar savannara nezel meg egesz nap kenyeztetnek..szal nem olcso a belepo csak 60 dodo per nap.. az se olcso mondjuk de nem gaz. csak meg enni is kell.. meghat nemtom hogy vannak a kulonleges atakciok hogy azert mit hogyan kell fizetni...

ja volt egy kaszkadorshow is... de nem az a megyunk egy motorral es huu.. felallunk amoci tetejere.. meg auto ket kerekra allit .ahnem ugratgatnak autokal egymas utan mennek vagy 5 en es ugy csapatjak motorok ide oda ugratgatnak. egy cm re farolgatnak egynmastol szal eleg latvanyos volt
CSOCSO
mindenesetre azert annyit hozzatennek hogy regesregen anyam elvitt a hotel mentol eloadasra.. zenes tancis eloadas... de engem nemigazan erdekelt.. amugy is fiatalabb voltam.. hol erdekelt volna egy olyan mjuzikel....
erre elvitt.. es elevztem..szal csodak vannak😊 meg lehet hogy egy szepseg es egy szornyeteg mjuzikelt is kibirnek sot talan elveznem is..meg igy 10 evesen is.. foleg hogy annak a mesenek a zenei nagyon tetszenek
Punker
tériszonyom van, szal ahoz hogy arra felüljek elötte kell egy kis szíverõsíttõ 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

CSOCSO
jajman.. ne hulyeskedjetek el a topikot😊))

jo az a dizniworLd😊
a DVD eleg hangulatosan mutatja be a dolgokat. es most itt nem arrol beszelek hogy a 21 eves fejemmel olelgethetem a gufit meg a tobbi hulyet.. bar szerintem ok nem is igaziak csak be vannak oltozve 😞(((

😊
nah a lenyeg hogy van ott jopar hullamvasut meg ilyen olyan dolog pl az epcot ami UBER 14-60 eves korig
Punker
inkább menj egy whisky múzeumba 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

CSOCSO
nah tehat nem volt meg senki?
Laky
az enyém se 😄DD

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

CSOCSO
ez van.... huha..

tobbieknek: mivan ha az ember kihagy egy betut egybol le kell anyazni???
de mindegy nem magyarazkodok mert emberek vagytok ti is.. csak baszogatni tudtok masokat meg jokat rohogni masok felrelepesein
CSOCSO
nem... elvileg netrol rendeltuk nemreg...😊
Punker
kihagytál egy L betût 😊

Punker
mert javítottam

CSOCSO
mi tortent???
RelakSfromhome
Floridában

Sajnos nem a szomszédom 😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

milyen DVD? reklámanyag a parkról?

Laky
usa-ban él?? 😮OOOOO

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

RelakSfromhome

De legalább a czímben jól van

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Punker
megelõztél

szégyelld magad hogy te aki az usa-ban élsz nem tudod a különbséget a word és a world között !4325

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

CSOCSO
volt mar valaki???
nekunk mar megerkezett a DVD-nk ami van nem keves bemutato meg minden..
Meg iden szeretnenk ellatogatni dizni wordbe...
amugy szerintem eleg uber lehet
epcot center rox meg a tobbi😊
← ElőzőOldal 2 / 2