A tolmács - Nicole Kidman és az összeesküvés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az csak tartalom, amit szerintem felesleges elolvasni, mivel túl sok mindent elárul.
itt is lesz róla biztos kritika.
itt is lesz róla biztos kritika.
Tessék. mégtovább kattingatva mindent megtalálsz.
Ha békét akarsz, készülj a háborúra!
én megnéztem . tetszett. Megérte az árát.
MOndhatnám h. izgalmas volt.
a Fehér Zaj-ról írjon már valaki kritikát. addig nem nézem meg.
MOndhatnám h. izgalmas volt.
a Fehér Zaj-ról írjon már valaki kritikát. addig nem nézem meg.
egyszer nagyon el fogok esni de addig is he he...
Ne feledd, nem egy esetben elõfordul, hogy egy film akár 2 évig is készül!
Ugyanakkor, a kézenfekvõ magyarázatok:
- elõbb forgatták a hosszú hajas filmet,
- paróka
===============================
.:i2k:. melóból: <#wilting>#wilting>
Munkahelyi gép: Hewlett-Packard HP Compaq dc 7100 CMT .:|:. Intel® 915 G chipset .:|:. Intel Pentium 4 540 (3200 MHz, FSB 800) .:|:. 512 DDR (400 MHz) RAM .:|:. 80 GB SATA .:|:. Intel® integrated Graphics Media Accelerator 900 .:|:. Integrated Broadcom NetXtreme Gigabit Ethernet for HP .:|:. 340W power supply - Active PFC .:|:. Windows XP HUN SP2
Ugyanakkor, a kézenfekvõ magyarázatok:
- elõbb forgatták a hosszú hajas filmet,
- paróka
===============================
.:i2k:. melóból: <#wilting>#wilting>
Munkahelyi gép: Hewlett-Packard HP Compaq dc 7100 CMT .:|:. Intel® 915 G chipset .:|:. Intel Pentium 4 540 (3200 MHz, FSB 800) .:|:. 512 DDR (400 MHz) RAM .:|:. 80 GB SATA .:|:. Intel® integrated Graphics Media Accelerator 900 .:|:. Integrated Broadcom NetXtreme Gigabit Ethernet for HP .:|:. 340W power supply - Active PFC .:|:. Windows XP HUN SP2
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Én szeretem Kidmant, csak azt nem értem, hogy az egyik szintén új filmjében (The Birth) nagyon rövid a haja, itt meg szép hosszú. Ügyesen csináljak ezt a hajnovesztési dolgot ezek az amerikai sztár színészecskék... 😊)
Már az Ausztrál Expresszben is nagyon bejött, de a BMX-banditákban is nagyot alakított. I like her 😊
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ