582
SGmail BÉTA fórum. Részletek az #1 hozzászólásban.
www.sgmail.hu
Szabályok
1.) Postafiók mérete: 100 MByte
2.) @sgmail.hu domain regisztrálható, @sg.hu csak később
3.) Csak webmailen keresztül megy, POP3 elérés egyelőre nem lesz
4.) Ha nem használod a postafiókot, 90 nap múlva törlődik
-
#102 Ha rányomok most(14:03)az új leválre akkor nem jön be semmi, s csak tölti a weblapot a végteleníg...mi a hézag? -
#101 Én is regeltem magam. Nekem naon teccik -
#100 Az RSS-nél az "inbox", "sent items" stbket is lehetne magyarítani :) -
#99 Szabad tékelni? -
#98 sebaj :) -
akos #97 Hm-hm... :-/
[Megérti, hogy ez nem jótékonysági intézmény, de ebben a formában neki nem kell] -
#96 Nem. -
#95 Ez mindenhol így van. -
#94 Pont most akartam beírni, hogy mekkora LoL ez a sok lopott icon!:)
De aztán rájöttem, hogy ez nem saját fejlesztés... -
cyrus #93 alul kell bepipálni....
nyitott szemmel kell járni... :O :D -
#92 akkor még várok ;D -
#91 azt szeretném kérdezni, hogy hol lehet bekapcsolni azt, hogy akinek küldök egy levelet, és fogadta, akor kapjak visszaigazolást?
és az az "Álnév használata" mire jó? -
#90 Nem tudok levelet írni róla, mert nem jön be az oldal. Mármint ráklikk új levél, és neki is kezd az oldalt behozni, de csak a nagy fehérségig jut. ? -
#89 Első 500 aki használja. Tehát nem elég regisztrálni, "rá is kell szokni". Ezt a belépések gyakoriságából és a levélforgalomból fogjuk megállapítani. Eddig összesen 122 regisztráció érkezett, tegnap este óta. -
#88 Tényleg honnan tudni? -
#87 Tényleg nagyon érdekes, hamarosan műsorra tűzik a Spektrumon is az erről készült ismeretterjesztő műsort. -
#86 Amúgy akit érdekel, Hivemail alapú a program, meg lehet tudni, mire képes. :)
-
#85 "SMTP szerver címe: az Ön internetszolgáltatójának saját SMTP szervere.
Ha ezt nem tudja megállapítani kérdezze meg az internetszolgáltatójának ügyfélszolgálatát."
Kössz, ebből a szövegből nekem az esett le, hogy nincs.
Érdekes megoldás, hogy alapból nincs, csak ha kitalálom hogy kell, és kérem, akkor esetleg lesz :o
-
cyrus #84 Jedit kérd meg hogy magyarázza el a népnek mert igy nem értik meg :D -
akos #83 :( -
#82 Pop3 biztosan nem lesz 2 okból kifolyólag:
- a nagy tárhelyet értelemszerűen reklámból szeretnénk finanszírozni. Ha elindul a végleges verzió, legalább 1 Tbyte raid-elt tárolókapacitású szervert állítunk neki üzembe, ami nagyon drága dolog. Ehhez az kell, hogy a júzer webmélről használja a cuccot, különben nincs értelme.
- ennek a szoftvernek jelenleg nincs pop3-as csatolófelülete, tehát ha úgy döntünk, hogy adunk pop3-at, akkor sem tehetnénk, mert nincs :) -
cyrus #81 Vip akarok lenni ! hol kell fizetni???? -
akos #80 Csak egy apróság.
A Kijelentkezés, mint olyan kerülhetne, valami frekventáltabb helyre, ne ott a képernyő alján kelljen célbalőni a 6-os méretű betűkre. Imho.
Egységsugarú user simán észre sem veszi... -
akos #79 Tetszetős a dolog.
De tényleg hiányzik a pop3. -
#78 POP3 -at a népnek! -
Nyiri #77 Kar hogy nincs pop3 eleres :(
Anelkul nem sokat er :( -
#76 Te ennek ellenére mégis beírtad "normálisan" a címed...:DDD
(#50) -
#75 Honnan lehet tudni, hogy benne vagyok-e az első 500-ban. -
#74 aha, nappal a fizetős meló, éjjel meg a fun
:) -
#73 Ilyenkor hajnalban szoktad fejlesztgetni? [látja] -
#72 Az lenne a kúl megoldás, mert az átirányított levelek úgyis lejönnek a serverről! -
#71 WOW! NYÚ kedvencek csak most csak nekünk? A fórumok nevei lehetnének más betűtípussal? Így könnyebben el lehetne választani a csoportokat! -
#70 hát pl. :)
de gondolkozom olyan megoldáson is, hogy ha valaki nem használja akkor az account ne szűnjön meg csak a levelei törlődjenek, mondjuk 30 naponként (tárhely felszabadítása csak a lényeg) -
#69 :DD Beírjam ütemezett feladatok közé? -
#68 90 naponként belépsz és akkor nem törlődik
-
#67 Én még mindig az átirányításnál járok. Megoldható lenne, hogy az átirányírott fiókok ne törlődjenek, vagy valamilyen feltételhez legye kötve? -
#66 hát nem a 2 szép szemetekért fogunk 100 megás és később mégnagyobb postafiókot adni, plusz izom szervert venni :) -
#65 regiztem szintén. -
#64 Nekem nagyon tetszik! Csak remélem, hogy nem akar az SG a levelek végére egy kis önreklámot rakni, mert azt NEM szeressük! :D -
Torry #63 Nagyon faszás!
Jók az ikonok.