582

SGmail BÉTA fórum. Részletek az #1 hozzászólásban.

www.sgmail.hu

Szabályok

1.) Postafiók mérete: 100 MByte

2.) @sgmail.hu domain regisztrálható, @sg.hu csak később

3.) Csak webmailen keresztül megy, POP3 elérés egyelőre nem lesz

4.) Ha nem használod a postafiókot, 90 nap múlva törlődik

• TommyC
    Ha rányomok most(14:03)az új leválre akkor nem jön be semmi, s csak tölti a weblapot a végteleníg...mi a hézag?
  • misi9
    Én is regeltem magam. Nekem naon teccik
  • Sadist
    Az RSS-nél az "inbox", "sent items" stbket is lehetne magyarítani :)
  • Sadist
    Szabad tékelni?
  • St
    sebaj :)
  • akos
    Hm-hm... :-/

[Megérti, hogy ez nem jótékonysági intézmény, de ebben a formában neki nem kell]
  • nemcsakfeel
    Nem.
  • Taranov
    Ez mindenhol így van.
  • Crem
    Pont most akartam beírni, hogy mekkora LoL ez a sok lopott icon!:)

De aztán rájöttem, hogy ez nem saját fejlesztés...
  • cyrus #93
    alul kell bepipálni....

nyitott szemmel kell járni... :O :D
  • sweech
    akkor még várok ;D
  • akyyy
    azt szeretném kérdezni, hogy hol lehet bekapcsolni azt, hogy akinek küldök egy levelet, és fogadta, akor kapjak visszaigazolást?

és az az "Álnév használata" mire jó?
  • Arch
    Nem tudok levelet írni róla, mert nem jön be az oldal. Mármint ráklikk új levél, és neki is kezd az oldalt behozni, de csak a nagy fehérségig jut. ?
  • St
    Első 500 aki használja. Tehát nem elég regisztrálni, "rá is kell szokni". Ezt a belépések gyakoriságából és a levélforgalomból fogjuk megállapítani. Eddig összesen 122 regisztráció érkezett, tegnap este óta.
  • Big Daddy
    Tényleg honnan tudni?
  • St
    Tényleg nagyon érdekes, hamarosan műsorra tűzik a Spektrumon is az erről készült ismeretterjesztő műsort.
  • cSuwwi
    Amúgy akit érdekel, Hivemail alapú a program, meg lehet tudni, mire képes. :)
  • cSuwwi
    "SMTP szerver címe: az Ön internetszolgáltatójának saját SMTP szervere.
    Ha ezt nem tudja megállapítani kérdezze meg az internetszolgáltatójának ügyfélszolgálatát."

Kössz, ebből a szövegből nekem az esett le, hogy nincs.
    Érdekes megoldás, hogy alapból nincs, csak ha kitalálom hogy kell, és kérem, akkor esetleg lesz :o
  • cyrus #84
    Jedit kérd meg hogy magyarázza el a népnek mert igy nem értik meg :D
  • akos
    :(
  • St
    Pop3 biztosan nem lesz 2 okból kifolyólag:

- a nagy tárhelyet értelemszerűen reklámból szeretnénk finanszírozni. Ha elindul a végleges verzió, legalább 1 Tbyte raid-elt tárolókapacitású szervert állítunk neki üzembe, ami nagyon drága dolog. Ehhez az kell, hogy a júzer webmélről használja a cuccot, különben nincs értelme.

- ennek a szoftvernek jelenleg nincs pop3-as csatolófelülete, tehát ha úgy döntünk, hogy adunk pop3-at, akkor sem tehetnénk, mert nincs :)
  • cyrus #81
    Vip akarok lenni ! hol kell fizetni????
  • akos
    Csak egy apróság.
    A Kijelentkezés, mint olyan kerülhetne, valami frekventáltabb helyre, ne ott a képernyő alján kelljen célbalőni a 6-os méretű betűkre. Imho.
    Egységsugarú user simán észre sem veszi...
  • akos
    Tetszetős a dolog.
    De tényleg hiányzik a pop3.
  • Kandurex
    POP3 -at a népnek!
  • Nyiri
    Kar hogy nincs pop3 eleres :(
    Anelkul nem sokat er :(
  • Dynamic
    Te ennek ellenére mégis beírtad "normálisan" a címed...:DDD
    (#50)
  • Dynamic
    Honnan lehet tudni, hogy benne vagyok-e az első 500-ban.
  • St
    aha, nappal a fizetős meló, éjjel meg a fun
    :)
  • ivjoe
    Ilyenkor hajnalban szoktad fejlesztgetni? [látja]
  • ivjoe
    Az lenne a kúl megoldás, mert az átirányított levelek úgyis lejönnek a serverről!
  • ivjoe
    WOW! NYÚ kedvencek csak most csak nekünk? A fórumok nevei lehetnének más betűtípussal? Így könnyebben el lehetne választani a csoportokat!
  • St
    hát pl. :)

de gondolkozom olyan megoldáson is, hogy ha valaki nem használja akkor az account ne szűnjön meg csak a levelei törlődjenek, mondjuk 30 naponként (tárhely felszabadítása csak a lényeg)
  • ivjoe
    :DD Beírjam ütemezett feladatok közé?
  • St
    90 naponként belépsz és akkor nem törlődik
  • ivjoe
    Én még mindig az átirányításnál járok. Megoldható lenne, hogy az átirányírott fiókok ne törlődjenek, vagy valamilyen feltételhez legye kötve?
  • St
    hát nem a 2 szép szemetekért fogunk 100 megás és később mégnagyobb postafiókot adni, plusz izom szervert venni :)
  • artschi
    regiztem szintén.
  • KeKKSZike
    Nekem nagyon tetszik! Csak remélem, hogy nem akar az SG a levelek végére egy kis önreklámot rakni, mert azt NEM szeressük! :D
  • Torry
    Nagyon faszás!
    Jók az ikonok.