SGmail

Oldal 1 / 12Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TommyC
imádkozzunk válaszért -.-

dixitque deus fiat lux

Nekem meg úgy néz ki, hogy törlõdött a postafiókom, viszont xbox live-os accountomat oda regeltem és most elfelejtettem a jelszót. Jelszóemlékeztetõ meg ugye oda megy.
Létezik megoldás?

TommyC
-.-

dixitque deus fiat lux

TommyC
Sziasztok, azt kérdezném, hogy a régi SGMAILes leveleket nem tudom visszaszerezni valahonnan? Nagyon nagyon fontos lenne.
Onnantól h a másik szerveren lehetett belépni a fiókba, már nem voltak meg a régi levelek, és nagyon kéne!

Köszi, Tomi

dixitque deus fiat lux

JoeFromHun
Valaki PLS segítsen már nekem aki esetleg közel ûl a tûzhöz... mert nagy bajban vagyok ... az sgmail.es fiókomba megy vagyis menne egy csomó levél és hozzám nem érkeznek meg pedig beállítottam az átirányítást.. ez így nagyon nem FER dolog .. ez kb. olyan mintha a postás kidobná a leveleidet a kukába.
Miért kell ezt csinálni.?? Vagy kinek írjak nekem ez kõkeményen fontos!

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

akyyy
na írtam emailt mediacenternek, remélem segítenek:S

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

akyyy
észrevettem hogyx í youtube még az sgmail volt megadva. megoldható hogy átirányitjuk egy másik email cimemre?

JoeFromHun
Nekem sem írányítódnak át a leveleim. Van közötte egy két elég fontos is ami az sg-s címre érkezik.
Nekem amikor ki volt írva akkor azt írta,hogy sikeres volt az átirányítás.
Lesz még ebbõl valami vagy felejtõs?
Valaki légyszi..! Vagy kinek írjak ez ügyben?

Köszi elõre is!

Üdv:JoE

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

Kérdés: én múltkor irányítottam még át, de akkor hibaüzenetet írt ki... valaki meg tudná mondani, hogy az sikeres volt-e, vagy buktam? Utóbbi esetben lehet még valamit kezdeni a dologgal?
Hmuda
Gondban vagyok. Totál kiment a fejembõl a szolgáltatás felfüggesztése és elfelejtettem átirányítani a leveleimet. Egy bennfentes meg tudná oldani, hogy egy megadott címre átirányítja a leveleimet? Nagyon megköszönném. :)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

NEOreg3
Azt írta ki sikerült átirányítanom egy másik címre a leveleket, ma ellenõriztem, hogy tényleg mûködött-e, de nem irányított tovább egyetlen levelet sem, amit kaptam. Most akkor csak március 1.-tõl fog ez a mûködni?

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Punker
beírod az új mail címet stb, elküldöd és felül 3 hiba üzenet jelenik meg.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

St
szétfagy? hogyhogy?
ez tényleg kár, ez volt az elsõdleges ímélcímem:S
Punker
nem vagy vele egyedül.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

prezi
jah és persze az átirányításnál szétfagy a lap..

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

prezi
nah ez fasza, kismillió helyre regeltem ezt a mailcímet :\

Punker
miért szûnik meg?

Mert már mail.t-online.hu a címe a kimenõnek!

Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...

Kapni kapok én is leveleket, csak küldeni nem tudok.

Punker
én ma is kaptam rá többet.

akyyy
totál megszünt sajnos

Hello!
Olyan problémám lenne, hogy egész eddig tudtam kifelé levelet írni, most egész egyszerûen nem tudok. Végigpróbálgattam már mindent, de semmi. T-online-os vagyok, smtp-nek smtp.t-online.hu van megadva, eddig jó volt. Van valakinek valami ötlete?

akyyy
még mindig fontos lenne ha lehetne jelszót változtatni:( írtama mediacenter ügyfélszolgálatára, remélem tudnka segíteni:S

akyyy
jelszót vhogy meg lehetne változtatni?

vagy nem tud valaki egy oylan megoldást, hogy csk egy bizonyos címrõl küldje tovább egy másik emailre a leveleket?

prezi
webes felület megy, hála az égnek......... <#eljen>

prezi
dejo.... nah mind1 feladom... ennyi volt. gratz <#pardon1>

prezi
legnagyobb örömömre ezzel sem mûködik.... port ? egyéb más beállítás nincs ?

St
mindenkinek megy, pop3.mediacenter.hu a host
prezi
semmi fejlemény ? mert még mindig nem mûködik... pop3.sgmail.hu nem megy :|

misi9
Nem tudjátok, van rá lehetõség, hogy a régi sgmail-es leveleimet átmentsem pl. a freemail címemre?

shad0w
lol, nem néztem, sry :) a lényegen nem változtat, sõt, akkor most pláne mindenki regeljen inkább oda :)

don't give a fuck

Sadist
GMailen pár napja nyitott regelés van.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

shad0w
sztem váltsatok postafiókot... bár az elveszett levelek problémáját ez sem oldja meg, de ha pl gmailt használtok akkor a késõbbiekben valszeg nem lesz ilyen gondotok. meg másmilyen sem, nekem legalábbis eddig nem volt. amúgy mivel én is szoptam az sgmaillel felajánlom h bárkinek küldök meghívót gmailre, ha esetleg vki nem tudna szerezni. további jót!

don't give a fuck

prezi
szerinted azért kárdezem mégegyszer mert mûködik ? ...

Láma!
én sem kaptam levelet már 2007.01.26. óta,ami egy kicsit azért furcsa, mert már csak spamnek is jönnie kellett volna...:o
meg énis küldtem magamnak.

St
ha valaki nem tud bejelentkezni, küldjön nekem privit az azonosítójával, jelszavával. lehet, hogy nem lett minden postafiók létrehozva. többségnek mûködik ahogy nézem.
Max7
punker már írt olvass vissza

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyõznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

prezi
talán azért szenvedünk vele mert fontos az account meg a tartalma is !
de valaki leírhatna legalább egy mûködõ progit vagy configot, nekem mind1 csak használni tudjam :|

ivjoe
Nem tudom, miért szenvedtek vele, sztem nem éri meg. :CCC
JoeFromHun
DE MIÉRT NEM TUDOK BELÉPNIIIIIIII??? Mondja már el nekem valaki mert mostmár tényleg 1000* megbántam, hogy beregeltemn az sgmail-re esküszöm inkább csináltam volna egy freemail-t... Hogy tünhet el az ember postafiókja csak úgy HIPP-HOPP?
Mailre meg nem válaszolnak... Áhhh elegem van...

Outlookban kér hitelesítést...beállítottam azóta nekem simán mükszik , funlista jön egyfolytában, napi 10-20 mega mail...

Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...

Big Daddy
Bizony nekem sem jön semmi!Küldtem rá próbát,de az sem jött meg!

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

kérdés, tényleg no offenz, de fontos: biztosan küldtek levelet, céges ügyekben, és tutira nem kaptam meg... az elkövetkezõ egy hétben lesz-e bármiféle változás az esgémél mûködésében, vagy használjak mást?
Sadist
Illetve csak a régibe, az újban azt írja, hogy hibás azonosító vagy jelszó.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Én be se tudok jelentkezni :C:C:C

Punker
ja én leszedtem thunderbird-öt és arra állítottam be.

prezi
ennek én teljes mértékben örülök de nem megoldás az én problémámra :)

Punker
nekem ma is jött mail meg spam is :)

prezi
csak hogy ne dobálózzak :)

A kapcsolat a kiszolgálóval megszakadt. Fiók: 'sgmail', Kiszolgáló: 'pop3.sgmail.hu', Protokoll: POP3, Port: 995, Biztonságos (SSL): Igen, Hiba a szoftvercsatornában: 10061, Hibaszám: 0x800CCC0E

Oldal 1 / 12Következő →