63
  • Ackro
    az édessavnya meg a többiek király sztem is, én azokra a kínai gasztronómiai csodákra gondoltam, amit csak nézel egy ideig, hátha felébred, nem azokra amik körbe járták a világot... :)
  • Sub
    Nem azzal van bajom hogy a qrva sok időbe kerülő magyarosításokért pénzt kér, hanem a körítés ahogy azt tette. Nincs pénz kajára? Adja el a gépét... Ha meg ilyen konfig lenne a cégnél ahol dolgozom lapulva kussolnék. De ez már nagyon off.
  • Inquisitor
    Nem tudom mi lelte Imyke 2000-t, nem ilyennek ismerem. Biztos gondjai vannak ... de remélm nem azzal van bajod, hogy párszáz órás munkákért pénzt mert kérni, ugye? :)
  • Inquisitor
    "na jó, a kajájuk egy kicsit gáz..."
    Mi bajod a kajájukkal? Ehetőbb a rizsük, mint az ittenieknek ;)
    Másrészt meg Tofu Szecsuáni módra roxx!

Amúgy lehet őket utálni, adnaka nnyi "okot" mint bármelyik másik népség, de azzal mit érünk el?
    Jelenleg olybá tűnik szépen bagóért megveszik sorban a nagy büszke amcsi cégeket, és már az USA is bevallotta, hogy esélyük se lenne Knía ellen megvédeni Taiwant.
    (Más tészta, hogy az egyévvel ezelötti Kínai nyilatkozat óta szent meggyőződésem, hogy a visszacsatolás le van zsírózva a nagyhatalmak között, és 2-3 éven belül úgy is meg lesz minden csata nélkül.)
  • Sub
    még jó hogy pár hete azért kunyerált pár forintot a weblapján, hogy nehogy éhenhaljon...
    No comment!
  • Ackro
    #1: nemértem mi a bajod a kínaiakkal... most is jó cuccokat vettem tőlük hótócsón. :) na jó, a kajájuk egy kicsit gáz...
    egyébiránt meg azthiszem mindnyájunk nevében gratulálhatok a fantasztikus munkahelyi konfigodhoz aminek a leírásánál nem fukarkodtál a betűmérettel, örülünk, hogy neked bejött az élet, büszkék vagyunk rád és mélyek az érzéseink! :P

(...tudom, akkor vagyok a legundorítóbb, amikor kedves próbálok lenni. :) hehe!)
  • DOT
    Kínának atomot ? Minek ? Már van nekik...
  • Harcsa
    Mind meghalunk!!! jééé! Négy csávó lovagól oda lent... elég sápadtak.
  • pemga
    Kína ezzel a "max 1 gyerek" húzással csak felületi kezelést adott, ettől a szociális rendszerük ugyanúgy szarban lesz. 1 gyerek, 2 szülő, 4 nagyszülő, stb. Mert náluk még a várható életkor is magasabb. Csakhogy ők szociálisabbak, sokkal családcentrikusabbak. Egy háztartásban él minden élő családtag.

Az állami nyugdíjpénztárak Mo-n azért is szarok, mert a szócializmusban nem tettek félre, utána meg rendszeresen felhasználták, amit arra tettek félre. Slusszpoén: nálunk a legmagasabb EU-n belül a nyugdíjasok aránya, mert iszony tömegek menekültek a rendszerváltáskor előnyugdíjba. Szerintem ennek tükrében a 30-40 éves várakozásod erőteljes optimizmusra vall :).
    Úgy néz ki, hogy aki nem tesz félre sajátmagának, az alaposan megnézheti magát mire nyugdíjas lesz, ha megéli :). Nálunk a nyugdíjkorhatár közelíti a várható életkort :)).
  • pafi
    Egyszer?: Az a cég gyártja ellene a vakcinát, és most hogy szétküldték, egy vagyont fognak keresni.
    Vagy: Az amik úgy gondolták, hogy kiírtják, kanadát (illetve az egész világot), ahelyett, hogy csak irakkal pettingelnének....
  • Killgore
    Azért, mert egy ország népessége úgy szaporodik, mint a nyulak, attól még nem lesz világhatalom.... Ez a kijelentésed meggondolatlan és nevetséges volt.

"európai társadalom nem életképes" ez nagyon lol... mutass egy társadalmat, amely életképesebb mint az európai!

"nemlétező alkaida" hát erre nem is mondok semmit....

Amúgy meg nagyon durva, hogy egy vírust ennyire felelőtlenül kezeljenek....
  • hiba
    addigra mar tele leszunk kinaiakkal :)
  • item
    Ez nagyon dúrva. Most nagyon remélem alaposan felkészültek a kiszűrésre, nincs kedvem 26 évesen elpatkolni valami baromarcú miatt!

• SZEG007
    nézd meg az utolso ábrát, és csodálkozz, mert kinába lehet hogy körlátozzák a népszaporulatot, de magyarországon nem, mégis természetes fogyás alakult ki, ami már most is nagy terhet ro a munkaválalo korosztályra, de nem adok 30-40 évet, és a teher akkorára nö, hogy a szociális rendszer öszeomlik.Akkor majd nézheted a nyugdijadat, mert nem kapsz hacsak nem magánnyugdijpénztárnak gürizel egész életedben
    http://www.sze.hu/rt/rt01-vazl3.pdf
  • SZEG007
    lol én ezt inkább magyarországra mondanám nem kinára
  • tomo
    kina be fog csodolni, mihelyst nyugdijasok lesznek a ma dolgozok. nem lesz aki eltartsa oket...
  • Keldor
    sok hülye ember erre veri magát
  • SZEG007
    Kinára pedg nem kell atomot dobni, ök lesznek az uj világhatalom, és ebbe bele kell törödni, mert az europai és amerikai társadalom nem életképes, viszont a sárgák igen, igy mint neandervölgyi ember fogunk eltünni a sülyesztöbe.
  • SZEG007
    a végén megint a nemlétezö Alkaidát hzzák ki az ügyben vétkesnek
  • nemcsakfeel
    összeesküvés elmélet.
    ez hazugság.
  • Drawain
    Te nem vagy normális...
  • tomo
    ez a cikk nem is kinarol szol, hanem egy balfek amerikai tarsasagrol...
  • IMYke2.0.0.0
    Kínának atomot...
    [Általában nem vagyok ennyire szélsőséges, de ami sok, az sok - Kínával pedig már tele van az ember f****. Csak kavar.]

===============================
    .:i2k:. melóból:
    Munkahelyi gép: Hewlett-Packard HP Compaq dc 7100 CMT .:|:. Intel® 915 G chipset .:|:. Intel Pentium 4 540 (3200 MHz, FSB 800) .:|:. 512 DDR (400 MHz) RAM .:|:. 80 GB SATA .:|:. Intel® integrated Graphics Media Accelerator 900 .:|:. Integrated Broadcom NetXtreme Gigabit Ethernet for HP .:|:. 340W power supply - Active PFC .:|:. Windows XP HUN SP2