25
-
tesztax #25 szar IE csak a baj van vele -
#24 Az nem az "alap" IE, hanem az SP2-vel ellátott IE. Azaz csak XP alatt van. -
#23 Itt kéne egyáltalán popupnak lennie? Ja, megvan, az AdBlock már eleve kilőtte, azért nem jelzi, hogy egyáltalán lett volna popup. Szóval még csak az új popupblokkoló se kell hozzá, nem találkoztam még kéretlen popuppal Firefoxban az elmúlt hónapok során. -
tesztax #22 Szerintem a Firefox kinyírja az
IE-t
-
#21 Az Opera szerintem ezerszer jobb browser lenne, ha nem csak a SUN féle javaval menne. Az nem szereti a gépem... -
#20 Aki most látja a trendeket az jó pozícióban lesz később. -
#19 Azért jó, hogy teljes mértékben biztos vagy benne, hogy a világ úgy fog megváltozni, ahogy te szeretnéd, illetve elképzeled. Csodálom ezt a fajta önbizalmat a jövőbelátásod terén. :) -
valaé valaé ná #18 Midkettőtöknek van igaza. Ez legalább jó vita. -
#17 Ja igen, nem fogalmaztam elég konkrétan. Nem téged védenek hanem a többi usert. TŐLED. -
#16 Hülyének lenni addig van, és CSAK addig van jogod ha más szabadságát/épségét/boldoguláshoz való jogát(vagyonát) nem veszélyezteted vele. Ha zombi lesz a gépedből akkor igenis vágjanak le a netről mint macskát szarni mielőtt végigfertőzöd a környéket. -
#15 Nézd, majd neked lesz rosszabb 5-10 év múlva, hogy későn kapcsoltál :) -
#14 Majd felnősz. Addig örülj, amíg megteheted, hogy így vélekedj a világról!
Tetszik, hogy szerinted én fanatikus vagyok, te pedig csupán objektív :) -
#13 már a legtöbb ISP simán lebassza azokat akiknek nyitott 135-os portjuk van és nagy adatforgalmuk azon.
Engem ne védjen senki, ha nem kérem. Ha hülye akarok lenni, akkor legyen jogom hülyének lenni. Ez jelenti ugyanis az igazi szabadságot! -
#12 es mar nem tud minden popupot megfogni :(
pl e-torrents.fw.hu
NYE NYE NYE NYE NYE!!!
Az Internet Explorer megfogja! :)
BI BI BIIIII!!! -
#11 Hehe, megint demagóg vagy. Egy plugin ami átállít 2-3 about:config értéket majd törli magát mióta számít "könyékig belemászni a dolgokba ahhoz hogy használni lehessen"? Részedről biztos nem hiányzik az a 30 másodperc amíg tart felrakni ezt a plugint...
Tudod mit, **rvára elegem van az olyan emberekből akik azt hiszik hogy mindent az átlaguserre kell tervezni. Az operációs rendszert operációs rendszernek kell tervezni nem látványbazárnak(longhorn). Amit most mondasz az olyan mintha azt mondanád hogy engedjük a 10 éves pistikét vezetni az autópályára, nem baj ha okoz pár balesetet, az csak azért van mert még nem éri fel a szélvédő szintjét. Ez ugyan az a mentalitás mint amikor azt mondod hogy az átlag userhez alkalmazkodjunk biztonság/használhatóság szempontjából. Főleg az interneten. NEM. Tudod mekkora kára van majdnem mindenkinek a világon abból hogy egy idióta gyártó(MS) kiad egy lukas oprendszert, olyan embereknek akik nem rendelkeznek kellő képzettséggel ahhoz hogy használják és emiatt van tele a világ spammel, vírussal, ddosal és phisherekkel, meg minden egyéb a zombi pc-n keresztül "intézhető" tevékenységgel?!
Te mindig a Mari nénivel jössz, de azért azt be kéne látni hogy Mari nénit nem engedik vezetni jogsi nélkül, ha használni akarja a tv-t akkor megtanulja a távírányító helyes működtetését is. Hasonlóan kell(ene) vélekedni az internetről is. Az internet egy eszköz, de biztonságosan kell használni másokat nem veszélyeztetve. Most már a legtöbb ISP simán lebassza azokat akiknek nyitott 135-os portjuk van és nagy adatforgalmuk azon. Tudod, ezt pl az axeleró is megtehetné magyarországon. Sajnálatos, hogy míg a legtöbb ország kezd észbekapni és operációs rendszert használni nem ablakot, addig magyarországon krampuszt vesznek 2-3x, meg a nyílt forráskódú támogatás sehol se tart. Sajnálatos módon te is hozzáadódsz a problémához, a fanatizmusoddal ( igen, azzal, hiszen egy olyan operációs rendszert védesz az érveiddel ami károkat okoz). Amíg számodra mari néni marad a mérce, és nem az hogy talán megtanítsd mari nénit egy pár alap dologra, akkor meg is érdemled az összes vírust, spamet és mindent amit kapsz. Ja tudom, te windows alatt nem használsz tűzfalat és semmi vírusírtót mert olyan jó operációs rendszer. Bocs. -
#10 Sajnos tényleg a népszerűsége teszi célponttá a FF-ot, de remélem változik a helyzet és a 70%-os IE használati arány megint növekedni fog, ha kijön az új Fos böngésző, aminek következtében újra elsőszámú célponttá válik. -
#9 Az átlagusernek az a lényeg, hogy ne kelljen szarakodni a géppel, hanem menjen minden jól és ne kelljen könyékig belemászni a dolgokba ahhoz, hogy használni lehessen. Vannak persze emberek, akiknek ez a hobbijuk, megszállottak, szakmabeliek, nekik jó érzés lehet, hogy konfolhatják. Részemről van elég dolgom, nem hiányzik ez a "feature", hogy állítgatnom kell. :-P -
#8 Alap firefox is, csak nem alap beállításokkal. Az új plugin/extension csak annyit tesz hogy az eleve engedékeny popup blokkolást szigorúbbra veszi. Ez kéremszépen előrelátás! Már amikor tervezték a popup blockert számítottak erre, hogy majd esetleg valaki ki akarja használni az engedékeny popup blokkolást. Nem ám hogy 2 service pack múlva majd odadobunk valamit :) -
#7 Azért nagy különbségek vannak a hibák súlyosságát illetően is, firefox kevesebb kritikus hibát hordoz... -
#6 Nem az a lényeg .hogy támadni fogják mert amiből sok van azt támadják a lényeg az,hogy az IE t basznak befoltozni időben. -
#5 Alap IE is :) -
quentit #4 Kiadtak nemrég egy plug-int firefox-hoz, ami olyan pop-up-ok blokkolására való, amelyekkel eddig nem boldogult...
-
#3 Avant megfogja. -
tomo #2 es mar nem tud minden popupot megfogni :(
pl e-torrents.fw.hu -
#1 "Azzal azonban már nehezebb mit kezdeni, hogy az internetes bűnözők az Internet Explorer mellett már a Firefox felhasználóit is támadják"
Nos ez várható volt.