140
Mi a kedvenc könyved?
-
#140 Ülök és csak bámulok ki a fejemböl kedves tagok; ezek volnának a generációm kedvenc könyvei??? Vámpirok, predatorok, sci-fi... és a "Pál utcai fiúk" szinte kiszorul a Top 100-bol?
Ezen kivül igazán sajnálatos, hogy évente csupán 2-3 hsz. iródik ide. No persze... a DVD és BlueRay világában élünk.
Ajánló azoknak akik nem a "fellegekben" járnak és érdekeltek az emberi természet útvesztőjének tanulmányozásában.
Jane Austen - Büszkeség és balítélet
Top 100-as könyv!
...és lesz is mindig. -
Fordito #139 A világ legjobb írójának a legjobb könyve online olvasható ITT! -
Keresztapa24 #138 Eladó új könyvek féláron !!!!! Nézzd meg !!!
könyvek itt -
#137 Nem tudom ki hogy van vele de van egy baromi jó oldal fanfic nagyon jó oldal -
el bruja #136 körály én jobban csipáztam a vámpíros könyveit, ez az 1. démon könyve annyira nem jött be... -
#135 A harmadikban viszont megint graddy és dervish lessz benne.
És én már tudom hogy miről szól. -
el bruja #134 én azt olvastam az eredeti honlapján h a most kijövő könyv megint egy másik történetről szól, egy csajról és ő is találkozik a démonokkal v nemtom...pedig a vámpír gyerek után má kezdtem megszokni azt a furcsanevű árva gyereket erre megin ujj főhős jön:) -
#133 Igen mikor megjelent már megvettem.Nekem ez is nagyon teccik,de még nem mondok véleményt,hogy melyik a jobb mert ez még csak az első kötet volt. Áprilisban jön a folytatás ide "A Démon tolvaj".itt olvashatsz rólaha akarsz. -
el bruja #132 jah a darren shan sorozat télleg naon joo....a vámpíros jobb volt mint amibe most belekezdett..azt olvastad má? -
#131 Részemről Darren Shan viszi a primet.
A vámpírsorozat nagyon jó lett.
Dióhéjban:egy kissrácból vámpír lessz és a 12.ik kötetben a világ sorsa múlik rajta. -
#130 Herman Wouk: Zendülés a Cain hadihajón -
Thanatos #129 szvsz ott a könyv hogy nincs szétválasztva korosztályok szeirnt..., logikus hogy egy 10 évesnek a micimackó pl jobban belyön mint az oroszlánkölykök, vagy hasonlo :DDD
szóval az iylen összezsufolt top100ak szart se érnek, főelg hogy szvsz nem az a lényeg hogy ők mit hoznak ki hanem az hogy egyénileg kinek kinek mi tetszik :)
a Pál utcai fiukat én pl a top 1000be se sorolnám be... :) nekem még kötelezőböl is valahol az alján végez az antigóné-vel holtversenyben :D -
#128 "a hangmérnök munkaállomását valószínűleg rábízták egy macskára" :) -
#127 Igaz! :) -
Szid #126 Az Egri csillagok nyert.
Miután nemkerült be sem a Gyürük ura, sem a Micimackó, a "csillagoknak " drukkoltam.
Csak azt nem értem mit keresett ott az az Abigél???? -
#125 Kedvenc könyv?
Nekem Stephen King - Állattemető nagyon ász könyv vagy 6szor kiolvastam az biztos!
De akár az ALIEN és a PREDATOR könyvek is abbol ia vannak jók amiket még nem is filmesítettek meg! -
#124 poontosan. -
#123 "szvsz a Pál utcai fiúkat nem sorolnám a legjobb 100 közé"
Én viszont igen. Nekem nagyon tetszett, és sokáig úgy éreztem, hogy az egyetlen kötelező amit érdemes volt elolvasni.
-
#122 vámpíros, "sőtét" angyalos lenne fasza:D -
Takezó #121 jah, Ravenlofton, tényleg.. iiiiigen, igazad van, az egy másik, szorri... áht próbba-cseresznye, régi Valhallában (Kodály Körönd) meg lehet tuti találni, vagy Silverlandben (óbüda) -
#120 A ködök vámpírja az másik...van több könyv is ami ugyanazon a világon játszódik.
De amit én írtam az az "első" abban az értelemben, hogy megmagyarázza az egész eredetét.
A címe az, hogy Én, Strahd nem bézikmagyarra váltottam át ;) -
Takezó #119 húú, annak mi is a címe...
A köd vámpírja, vagy valami ilyesmi...
keress rá így, hogy Strahd von Zarovich... de szvsz Bram Stoker azé jobb :) -
#118 Én, Strahd?
Ilyen elég borongós, de érthető könyv sztem. Egy vámpír emlékiratairól szól. Már elég régen olvastam, de nekem bejött anno tizenpár évesen. Sajnos azt, hogy hol lehet-e kapni vhol azt nem tudom. -
#117 en is annyi lehettem, amikor eloszor olvastam, de akkor mas volt a hangulata szamomra -
Takezó #116 akkor ezt ajánlom
hát nem tudom, ha szereti a témát, akkor ql, ha nem, akkor nem:D -
#115 jah, a célszemély nőnemű:D -
Takezó #114 Szvsz azért annyira nem magas:) én 12 évesen olvastam kb, és élvezetes volt -
#113 persze az a legjobb, de tizevesnek szerintem magas
hacsak nem a fil atiratara gondolsz, aminek mas a hangulata -
Takezó #112 Bram Stoker - Drakula
a legnagyobb vámpíros könyv:) nem Vampire the Masquaredesen bonyolult, és átlagos 1500-2000 forintos ára lehet [csaktippel] -
#111 hát az a baj hogy nem nagyon ismerem...és..."ajándéknak" szánom, tudsz címet is mondani, esetleg árat...? -
#110 Aham :-) -
Takezó #109 Bram Stoker félével mia gond?:) -
#108 Ezzel egyetértek, nagyon nem jött be a Sorstalanság annak idején. A Gyűrűk ura viszont megérdemelte az első 10 közé jutást is.
A Pál utcai fiuk/Harry Potter/Kisködmön-hááát az én listámon nem szerepelnének.
Ellenben nagyon örülök, hogy bekerült a Micimackó, valamint egy Rejtő könyv. És örülök még az 1984nek meg a Galaxis utikalauznak is.
Amit hiányoltam:gyerekkönyvek közül Lázár Ervintől vagy a Hétfejű tündért, vagy a Négyszögletű Kerek Erdőt, Merlétől a Mesterségem a Halált, illetve legalább egy Durell vagy Wodehouse könyvet.
(sry, hogy csak most nírok de eddig nem láttam nagyon a toikot) -
#107 Nem tudtok ajánlani egy nagoyn jó, olcson beszerezhető (megvehető, nem letölteni) vámpíros könyvet, ami igalmas, mégis nem tulbonyolított, h egy tizenéves is megértse???? -
#106 most olvastam el Anthony Burgess-től a Beteg a doktort. Mókás:) -
#105 A Kello-nal fen van amelyiket meg lehet náluk rendelni -
#104 A NAGY KÖNYVekből nincs fenn a neten vmelyik? Helye-hulya! -
#103 nemtudom valaki már egyszer írta így
de ez most poén akart lenni... -
#102 ez már a második volt???? -
#101 jó én lányoknak csak a második nyelvbotlás után szólok P