107
Ismertek még ilyen oldalakat?
-
#67 Egyértelmü...erölteti,hogy kérdezzünk rá,....azért nem kérdeztem :P -
Garfield #66 Maradjunk annyiban, hogy ha nem akarnál vele felvágni, nem hoztad volna elő. A topikhoz egyáltalán nem kapcsolódik, max. ahhoz, hogy te milyen "tapasztalt" vagy és nem vagy lenézendő újreg.
Szóval nem kéne... -
#65 Az aláirásba sem azt irtam, hanem azt a formáját, melyiket alig ismerik...és azt is csak azért mert szerintem hangzatos...a hippikkel meg nem foglalkozom; -
#64 Igazad van. Aláírásod miért is az ami? Csak nem meg akarod mutatni az embereknek? Én is éltem ilyenekel, mégsem volt az aláírásom.
A hippik miért büszkék ennyire arra amit csinálnak magukal? -
#63 az -
#62 ovi -
#61 a Felsőfokum pedig meg van, nemrég tettem le a BME-be most mondjam hogy mi volt a szóbelim? -
#60 #53:"...kevébé ismernek...s mellyel nem annyira illik dicsekedni.."
Hid el nekem nem okoz károsodást és nem is szeretnék felvágni vele!Hidd el én már CSAK tudom ,ember. -
#59 Ha érdekelne,rákérdeztem volna. -
#58 bélyeg vagy mikrodot formája van,de többet nem mondok inkább, mert az már nem ez a topic...szal inkább jobb nem foglalkozni vele.keress inkább utána egy keresőbe s megtudod...annyi a jó benne hogy bármikor lehet... -
#57 Kabbe, bazmeg, maxra volt húzva a hangerő.
Én állat! :DDD -
#56 Már bocs de vagy az lsd-től te nem leszel tapasztaltabb, sem menőbb, sem keményebb itt a fórumon. Ezzel felesleges dicsekedni. Számomra, pluszba ez csak felvágásnak tünik részedről, próbálsz bevágodni itt. Nem hiszem hogy egy ilyesmi dolgokal élő ember, a quantum fizikáról témázna. A felsőfokúdal ugyan ez a helyzet... -
#55 Remek -
Coco #54 bazz, 130 a pulzusom -
#53 Eredetileg a The Beatles soundtrackje, de van egy másik értelme is amit már kevébé ismernek...s mellyel nem annyira illik dicsekedni.. -
#52 Alakúl ez -
#51 Senem az értelmén kell gondolkodni... -
#50 +n -
#49 Én frankó nem tudom mit jelent -
#48 Sajnos van fogalmam,mert felsőfokúm van angolból...sajnos...
De mindegy hogy melyik értelmével játszunk a szóval,nem azon van a hangsúly... -
#47 akkor te vagy a diamond. (egyébként van fogalmad arról, hogy a diamond, többek között káró-t is, azaz f@szt jelent)
Ez a mondatod ("Lucy in the Sky with Diamonds") egy csöppet buzeránsnak tünik, igy lefordítva... -
#46 Majdnem talált... -
#45 Neked az lehet többet de mind1...
Azért a topix is számítt,amelyek körül forogsz... -
#44 hmm. te vagy lucy? -
#43 Ha nagyobb tapasztalatod van az SG-n. Ez nem kétséges. -
#42 htx ^.^ -
#41 Na jó...ha te mondod! -
#40 -
#39 Na látod, vagy nemlátod? -
#38 -
#37 Hidd el,több mint gondolnád..."Lucy in the Sky with Diamonds"(pl.)
-mármint ha tudod hogy az mi... -
#36 Regisztráció időpontja: 2005. 03. 25.
Üzenetek száma: 135
újrek!
egyik sem számít ha normálisan fórumozol. de így csak újreg vagy. -
#35 87-es vagy?
Mi a fasz tapasztalatod lehet bázeg? :) -
#34 De szerinted melyik számít jobban?Ha több tapasztalatom van az életből, vagy ha több tapasztalatom van az SG-nek a FÓRUMjából hm? -
Goth #33 az élet melyik terén?
végülis...
Kinek van több tapasztalata a varráshoz? a 24 éves hivatásos varrónőnek, vagy a 48 éves vegyésznek? >>>
Kinek van több tapasztalata az SG-n? a három éve regel ö-regnek, vagy a 2 hónapja regelt újregnek? -
#32 Jaj de beszoptam! :DDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#31 újrek!!!! -
#30 Én ott nem értettem, hogy az utolsónál nem volt semmi :D -
#29 Te is utálod ezeket? :) -
#28 Meg sem nézem, inkább meséljétek el.