Ismertek még ilyen oldalakat?

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Desiderata
Xmarks.com - itt megtalálható könnyen az összes hasonló oldal
Laky

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Ottto
autósat ismerem
másik meg fasza 😄

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Laky
http://www.vicclap.hu/static/video/reklam/kfee-auto.mpeg
http://www.vicclap.hu/static/video/reklam/KFEEBUDD.mpeg

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

sweech
most tanúltam hibáimból és eltávolottam a monitortól... 😄DDDDDDDDDDDDDDDDD

sweech
énizs mindíg közelrõl bámulom 😄DDD

Laky
😄DDDDDDD

rohatt téker >😊)))))

Ottto
Báááááázzzzzzzz 😄DD
(az ilyet mindig közeldõl nézem erre megjelent az a muki, úgy kaptam vissza a fejem hogy jááááááh 😄 )
Talán linkelni jobb lett volna :/
<100>

Laky

Laky
😄DDDDD

Ottto

magus
hát nem beszoptam...

Ottto
Basszameg............ezen megdöglöttem 😄DDDDDD
(tökközelrõl néztem a fotókat hogy keressek erremeg........áhhhhh para ezerrel 😄 )

😄D

Laky
ez az 😄

iko
az ilyeneket büntetni kéne 😮 képzeljétek hogy aki pár hete netezik ilyen linkre téved... pár évig félni fog a flash cuccoktól <#help>

spam. sry

baszd meg, ilyet ne, vagy írd oda, hogy mi is van az oldalon, jó? barom... majdnem lefordutlam a székrõl bazz, beittam, erre itt ijeszteget..
TommyC
okker😉
de majd oda is írj ok?

dixitque deus fiat lux

TommyC
A psichés a szellemi, amit HA erõs vagy leküzdesz a vágyt...a fizikait pedig a szervezeted kivánj s ott már meredek lejtõ...
De sztem már ez unalmas nem gondolod?

dixitque deus fiat lux

Glpetyus
😄

Ja. Pont azért írtam, amit.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

TommyC
Jah, de ott is jött egy lázadó,aki keresztbehúzta a terveim...de ha gondolod irhatsz oda valamit s majd ott arrol dumal6unk...ha gondolod😊
Azért kösz😉

dixitque deus fiat lux

Glpetyus
-nek indúlt :I

Glpetyus
😮
A másik totyikod egész érdekes 😮

Glpetyus
😊
Ez már az 😊

TommyC
sokk?

dixitque deus fiat lux

Glpetyus
<#wilting>

TommyC
Ezzel az erõvel a #78-asba is beleköthettek, hogy azzal próbál felvágni, hogy 23 éves...csak az emberek mindig a vörösebb vérre mennek!...

dixitque deus fiat lux

Glpetyus
Na,ma is tanultam valamit,ezért érdemes volt 23 évet várni 😄

TommyC
Tudod mi a különbség a pszihés és fizikai kötõdés között?
Különben számomra tök mind1, hogy mások mit gondolnak...de ezt már megszoktam

dixitque deus fiat lux

Elõhoztad, csak menõnek, beavatottnak akartál látszani.

A lelki kötõdésrõl annyit, hogy Lucy égi gyémántjai pszichés függést alakítanak ki, úgyhogy az adott helyzetben eléggé elb*szott szófordulatot használtál.<#wow3><#eplus2>

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

TommyC
Sajnos nincs itt az a kommunizmusos-lázadós aláírás itt,mert most azt idézném, a lázadókkal együtt...

dixitque deus fiat lux

Glpetyus
😄

Tufa

hanem azt a formáját, melyiket alig ismerik...

Túrót nem ismerik.

Ez a szám két okból nevezetes: egyrészt mert sláger, másrészt mert alig bújtatottan az LSD-rõl szól. Ahol felmerül ez a dal, ott nagy valószínûleg szóba kerül az is, hogy mit is jelent a címe.

Gúglival megetetve már a második találatnál szerepel az "LSD" szó.

TommyC
hangzatos..ennyi

dixitque deus fiat lux

TommyC
következõkor inkább: ismeritek ezt a szert topcixot nyitok 😉)

dixitque deus fiat lux

Tufa
melyiket alig? Majdnem két generáció nõt fel azokon a slágereken... Már bocs, de számomra a drogokra ilyesmi féle utalások, egyrészt röhejesek, másrészt minek berakni ide aláírásba? tapétázd ki a falad inkább vele, azt elég gyakran láthatod amúgy is...

TommyC
Maradjunk annyiban hogy nem is hoztam elõ csak annak aki megérti...és akkor maradjunk annyiba; különben csak lelkileg kötõdöm hozzá!...

dixitque deus fiat lux

Glpetyus
Egyértelmü...erölteti,hogy kérdezzünk rá,....azért nem kérdeztem 😛

Maradjunk annyiban, hogy ha nem akarnál vele felvágni, nem hoztad volna elõ. A topikhoz egyáltalán nem kapcsolódik, max. ahhoz, hogy te milyen "tapasztalt" vagy és nem vagy lenézendõ újreg.

Szóval nem kéne...

TommyC
Az aláirásba sem azt irtam, hanem azt a formáját, melyiket alig ismerik...és azt is csak azért mert szerintem hangzatos...a hippikkel meg nem foglalkozom;

dixitque deus fiat lux

Tufa
Igazad van. Aláírásod miért is az ami? Csak nem meg akarod mutatni az embereknek? Én is éltem ilyenekel, mégsem volt az aláírásom.

A hippik miért büszkék ennyire arra amit csinálnak magukal?

TommyC
az

dixitque deus fiat lux

Glpetyus
ovi

TommyC
a Felsõfokum pedig meg van, nemrég tettem le a BME-be most mondjam hogy mi volt a szóbelim?

dixitque deus fiat lux

TommyC
#53:"...kevébé ismernek...s mellyel nem annyira illik dicsekedni.."
Hid el nekem nem okoz károsodást és nem is szeretnék felvágni vele!Hidd el én már CSAK tudom ,ember.

dixitque deus fiat lux

Glpetyus
Ha érdekelne,rákérdeztem volna.

TommyC
bélyeg vagy mikrodot formája van,de többet nem mondok inkább, mert az már nem ez a topic...szal inkább jobb nem foglalkozni vele.keress inkább utána egy keresõbe s megtudod...annyi a jó benne hogy bármikor lehet...

dixitque deus fiat lux

Oldal 1 / 3Következő →