107
Ismertek még ilyen oldalakat?
-
#107 Xmarks.com - itt megtalálható könnyen az összes hasonló oldal -
#106 aztaqrva :D
[még mindig ver a szíve] -
#105 autósat ismerem
másik meg fasza :D -
#104 http://www.vicclap.hu/static/video/reklam/kfee-auto.mpeg
http://www.vicclap.hu/static/video/reklam/KFEEBUDD.mpeg -
#103 most tanúltam hibáimból és eltávolottam a monitortól... :DDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#102 énizs mindíg közelről bámulom :DDDD -
#101 :DDDDDDDD
rohatt téker >:)))))) -
#100 Báááááázzzzzzzz :DDD
(az ilyet mindig közeldől nézem erre megjelent az a muki, úgy kaptam vissza a fejem hogy jááááááh :D )
Talán linkelni jobb lett volna :/
[100] -
#99 -
#98 :DDDDDD -
#97 Én egy ilyet ismerek (vigyázat!) -
#96 hát nem beszoptam... -
#95 Basszameg............ezen megdöglöttem :DDDDDDD
(tökközelről néztem a fotókat hogy keressek erremeg........áhhhhh para ezerrel :D ) -
josi #94 :DD -
#93 ez az :D -
josi #92 Erre gondoltál? -
#91 az ilyeneket büntetni kéne :O képzeljétek hogy aki pár hete netezik ilyen linkre téved... pár évig félni fog a flash cuccoktól -
Takezó #90 baszd meg, ilyet ne, vagy írd oda, hogy mi is van az oldalon, jó? barom... majdnem lefordutlam a székről bazz, beittam, erre itt ijeszteget.. -
#89 okker;)
de majd oda is írj ok? -
#88 A psichés a szellemi, amit HA erős vagy leküzdesz a vágyt...a fizikait pedig a szervezeted kivánj s ott már meredek lejtő...
De sztem már ez unalmas nem gondolod? -
#87 [egyelőre a másik totyikba belinkelt okosságokat nézegeti] :D -
Garfield #86 Ja. Pont azért írtam, amit. -
#85 Jah, de ott is jött egy lázadó,aki keresztbehúzta a terveim...de ha gondolod irhatsz oda valamit s majd ott arrol dumal6unk...ha gondolod:)
Azért kösz;) -
#84 -nek indúlt :I -
#83 :O
A másik totyikod egész érdekes :O -
#82 :)
Ez már az :) -
#81 sokk? -
#80 -
#79 Ezzel az erővel a #78-asba is beleköthettek, hogy azzal próbál felvágni, hogy 23 éves...csak az emberek mindig a vörösebb vérre mennek!... -
#78 Na,ma is tanultam valamit,ezért érdemes volt 23 évet várni :D
[ittjárt törlés elött] -
#77 Tudod mi a különbség a pszihés és fizikai kötődés között?
Különben számomra tök mind1, hogy mások mit gondolnak...de ezt már megszoktam -
Garfield #76 Előhoztad, csak menőnek, beavatottnak akartál látszani.
A lelki kötődésről annyit, hogy Lucy égi gyémántjai pszichés függést alakítanak ki, úgyhogy az adott helyzetben eléggé elb*szott szófordulatot használtál. -
#75 Sajnos nincs itt az a kommunizmusos-lázadós aláírás itt,mert most azt idézném, a lázadókkal együtt... -
#74 :D -
#73 [Idézi Petyus aláírását(nem a smileyt), illik ide :) ] -
Garfield #72 hanem azt a formáját, melyiket alig ismerik...
Túrót nem ismerik.
Ez a szám két okból nevezetes: egyrészt mert sláger, másrészt mert alig bújtatottan az LSD-ről szól. Ahol felmerül ez a dal, ott nagy valószínűleg szóba kerül az is, hogy mit is jelent a címe.
Gúglival megetetve már a második találatnál szerepel az "LSD" szó. -
#71 hangzatos..ennyi -
#70 következőkor inkább: ismeritek ezt a szert topcixot nyitok ;)) -
#69 melyiket alig? Majdnem két generáció nőt fel azokon a slágereken... Már bocs, de számomra a drogokra ilyesmi féle utalások, egyrészt röhejesek, másrészt minek berakni ide aláírásba? tapétázd ki a falad inkább vele, azt elég gyakran láthatod amúgy is... -
#68 Maradjunk annyiban hogy nem is hoztam elő csak annak aki megérti...és akkor maradjunk annyiba; különben csak lelkileg kötődöm hozzá!...