4
  • MM2
    #4
    Újabb Windows Server 2003 béta jön
    2005. április 13. 16:44, Szerda - CW Számítástechnika

    A Microsoft várhatóan e hónap végén bocsátja ki a Windows Server 2003 R2 második béta-kiadását, melynek végleges változatának megjelentetését az év negyedik negyedére tervezi a szoftvercég.

    Az első béta-kiadást 1500 kiválasztott tesztelő számára tette elérhetővé decemberben a Microsoft. Ezt később 2800 példányra bővítette a cég, de még így is "privát" bétának tartják ezt a kiadást. Most folyik a toborzás egy nagyobb, széleskörűbb béta-teszthez, amely áprilisban kezdődik majd, és 2005 végéig fog tartani.

    A Windows Server 2003 R2 egy köztes kiadása a Windows Server-nek, amely a két hete megjelent Windows Server 2003 SP1-re épült. Az R2 tartalmazni fogja az Windows Server 2003 első kibocsátása óta kifejlesztett legtöbb funkciót, új tárolás-menedzsmentet, és olyan új funkciókat is, mint a branch server menedzsment és az Active Directory Federation szolgáltatások.

    Ez a köztes kiadás a Windows Server 2003 és Windows Server Longhorn kiadása közötti rést hivatott kitölteni, melynek megjelenése 2007-re várható. A Microsoft tavaly májusban mutatta be szerver-útitervét, melyben elő van írva egy-egy nagyobb kiadás négy éves ciklusokként; két-két és fél évenként pedig inkrementális kiadások.
  • MM2
    #3
    Cikk olvasása: Újabb Windows Server 2003 béta jön >>
  • smv
    #2
    :DDD Éljen az apró dolgok flamelése
  • [HUN]PAStheLoD
    #1
    terjed a SG-s szleng [a loálizmus ^.^] élő példa:

    és 2005 negyedig negyedéig



    hogy ontopig is legyek, inkább gyúrnának WinFS-re , habár az az érzésem, hogy olyan fícsöröket találtak ki, amik a fennálló általuk szabott időn belül csak hatalmas optimalizációval tehető elfogadható sebességűvé az akkora tervezett gépeken, ezért inkább eltolják a kiadást, és várnak izmosabb gépekre.. de ez csak egy sejtés, megérzés , szerintem dolog :)