Bejelentették a Jagged Alliance 3. részét
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azóta sincsen semmi
Biztos jó lesz!! <#wilting>#wilting>
A 2 nagyon bejövõs volt, télleg taktikázni kellet mondjuk egy raktár elfoglalásánál, ki merre .. stb.
És nexusnak nagyon igaza van, az emberek managelése teszi azt h annyira kötõdsz hozzájuk. Ha csak sorozatban veszed az embereket, fogyó eszközök, akkor nem tudod úgy beleélni magad. És ez a 3D sítés meg fõleg zavaró lesz.. 😞
A 2 nagyon bejövõs volt, télleg taktikázni kellet mondjuk egy raktár elfoglalásánál, ki merre .. stb.
És nexusnak nagyon igaza van, az emberek managelése teszi azt h annyira kötõdsz hozzájuk. Ha csak sorozatban veszed az embereket, fogyó eszközök, akkor nem tudod úgy beleélni magad. És ez a 3D sítés meg fõleg zavaró lesz.. 😞
*hihi ** *
az utolsó mondat talán erre is igaz lesz...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Ráadásul a dolgokba belegondolva, a játékcégek managerei el vannak tévedve!
Ez a stilus (X-COM/JA) rengeteg olyan elemet tartalmaz, ami csak szerepjátékokra jellemzõ:
1. marhára kidolgozott háttér történet (pl a JA2-ben is rengeteg alküldetés van, pl fogd el a terroristákat)
2. a karakterek tulajdonságainak és eszközeinek managelése, ami fokozott kötõdést alakít ki hozzájuk. Még emlékszem, amikor elöször játszottam az UFO-val, a kis Uta Mayerre milyen büszke voltam, hogy kiemelte a 2 képernyõ távolságra hesszelõ szektoidot az ablakból! Meltdown mami beszólásairól nem is beszélve a JA2-bõl.
Egy valós idejû akció játékban ilyenre egész egyszerûen nincs idõ, nem tudod eldönteni, hogy a kis vézna csákót küldd elõre had fejlõdjön, mert örülsz ha annyira átlátod a helyzetet, hogy a saját seggedet fedezzed!
Amúgy milyen gáz lenne, ha a Final Fantasy sorozatból valós idejû akció játékot csinálnának, bukta lenne a köbön!!!!!!
Ez a stilus (X-COM/JA) rengeteg olyan elemet tartalmaz, ami csak szerepjátékokra jellemzõ:
1. marhára kidolgozott háttér történet (pl a JA2-ben is rengeteg alküldetés van, pl fogd el a terroristákat)
2. a karakterek tulajdonságainak és eszközeinek managelése, ami fokozott kötõdést alakít ki hozzájuk. Még emlékszem, amikor elöször játszottam az UFO-val, a kis Uta Mayerre milyen büszke voltam, hogy kiemelte a 2 képernyõ távolságra hesszelõ szektoidot az ablakból! Meltdown mami beszólásairól nem is beszélve a JA2-bõl.
Egy valós idejû akció játékban ilyenre egész egyszerûen nincs idõ, nem tudod eldönteni, hogy a kis vézna csákót küldd elõre had fejlõdjön, mert örülsz ha annyira átlátod a helyzetet, hogy a saját seggedet fedezzed!
Amúgy milyen gáz lenne, ha a Final Fantasy sorozatból valós idejû akció játékot csinálnának, bukta lenne a köbön!!!!!!
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Egyet kell értenem NEXUS6-ta. Szégyen-gyalázat, hogy az a satnya 3D-s faxság az UFO nevét viseli. Ha a JA-t csal fele annyira cseszerintik el, mint az UFO-t, akkor már régen rossz. <#mf3>#mf3>
Valami van a levegõben, épp most "szereztem meg" BT-ról a JA2-t (természetesen eredeti példánnyal is rendelkezem, de valamelyik haverom már több éve lenyúlta😉))
Egyik szemem sír a másik meg röhög, egy hanyag mozdulattal az új fejlesztõk kicsapták belõle a lényeget!
Mi az hogy 20 misszió?
A JA tudtommal nem akció, hanem stratégiai játék volt, ha bénáztál visszamentél a másik terepre, amíg nem tudtad megcsinálni, de az is a játék része volt, itt meg "restart mission?" felírat lesz, vagy mifene?
"A küldetések során egy maximum 6 tagú csapat felett rendelkezhetünk és osztogathatjuk nekik a parancsokat. "
Hány csapat + milicia tevékenységét is lehetett irányítani az elõzõ részekben?
"...és nem mellékesen az összes DirectX9 effektet is csípõbõl tudja majd."
Aha a fû az télleg buja, de ez a megjelenítés nekem elég gagyinak tûnik.
De kibaszottul utálom ezt az egész eljárást, amit már a legutóbbi UFO résszel is csináltak!!!!!
PÉNZ-PÉNZ-PÉNZ.
Lehet hogy nem lesz rossz játék, de könyörgöm ezek után miért ez lesz a címe????
Bárcsak ne lenne igazam!
Egyik szemem sír a másik meg röhög, egy hanyag mozdulattal az új fejlesztõk kicsapták belõle a lényeget!
Mi az hogy 20 misszió?
A JA tudtommal nem akció, hanem stratégiai játék volt, ha bénáztál visszamentél a másik terepre, amíg nem tudtad megcsinálni, de az is a játék része volt, itt meg "restart mission?" felírat lesz, vagy mifene?
"A küldetések során egy maximum 6 tagú csapat felett rendelkezhetünk és osztogathatjuk nekik a parancsokat. "
Hány csapat + milicia tevékenységét is lehetett irányítani az elõzõ részekben?
"...és nem mellékesen az összes DirectX9 effektet is csípõbõl tudja majd."
Aha a fû az télleg buja, de ez a megjelenítés nekem elég gagyinak tûnik.
De kibaszottul utálom ezt az egész eljárást, amit már a legutóbbi UFO résszel is csináltak!!!!!
PÉNZ-PÉNZ-PÉNZ.
Lehet hogy nem lesz rossz játék, de könyörgöm ezek után miért ez lesz a címe????
Bárcsak ne lenne igazam!
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Imádtam régen a Jagged Alliance 1-et, egyik kedvenc játékom volt.
A JA2 - WildFire is nagyon jó volt, de nekem iszonyat bugos volt 😞(
A JA2 - WildFire is nagyon jó volt, de nekem iszonyat bugos volt 😞(
Idézet a cikkbõl:
"kihasználja a Pentium processzorok HyperTrading, azaz többszálúsítási adottságait"
HyperTrading (hiper-kereskedelem) 😄D
Az talán inkább Hyper-Threading :]]
"kihasználja a Pentium processzorok HyperTrading, azaz többszálúsítási adottságait"
HyperTrading (hiper-kereskedelem) 😄D
Az talán inkább Hyper-Threading :]]
Én látok fantáziát és lehetõséget a 3D-ben, meglátjuk mi lesz, a pálmafás kép nekem tetszik. Realtimeot max úgy, mint Baldur's gate vagy Neverwinter esetén, egy határozott space és pause. Bár Fallout tactics esetében egész kezelhetõ volt a RT, hozzáteszem csak akkor, amikor Power armour és házbontásra is alkalmas fegyverek voltak már😊))
azzal semmi baj, hogy 3D-s mert pl az Incubation is 3d-s körökre osztott stratégia volt. Engem az zavara igazán, ha teljesen real time lenne.. én pont a pontokkal és statokkal való szöszmötölést szerettem.... Meg persze azt, hogy baromio nehéz volt<#eplus2>#eplus2><#eljen>#eljen><#idiota>#idiota>
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
ja. az meg a másik.. <#rinya>#rinya>
\"Többet kéne másnaposnak lennem. Ilyenkor a legjobb a hajam...\"
én inkább azt sajnálom, hogy valós idejû lesz. hát, meglátjuk...
a f*szért kell mindent el 3d-síteni? minden régi játék, ami a jó öreg 2d-s nézetet használta, és átírták 3d-be, sokkal rosszabb lett, nehezebben kezelhetõ, kevésbé élvezhetõ, stb..
ki érti ezt? <#nemtudom>#nemtudom>
ki érti ezt? <#nemtudom>#nemtudom>
\"Többet kéne másnaposnak lennem. Ilyenkor a legjobb a hajam...\"