Szuper erõt ígér viselõiknek a bionikus öltözet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez a biznisz.
100 év múlva már végtagnélkül születnek az emberek. 😄
lehet.
<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#banplz>#banplz>
ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...
Képzelétek csak el ahogy egy ember feltör egy ilyet, és arra készteti a kis nyugdíjast, hogy úgy táncoljon ahogy õ akarja 😊
ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...
Mindent a Gyõzelemért! Mindent!... és még annál is többet...
Segitség lefagyott a járógépem! Sajnálom, a mobilomat sem tudom kezelni...
LOL
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A kérdés az: hogyan érzékeli?
Gut. Besser. Presser.
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
---
a tüskés dolgon kár lovagolni, mivel a cikk is írja, hogy a cucc érzékeli mit akar a viselõje, tehát ha belelép és reflexszerûen megrándúl a lába, akkor a lépegetõ is vele rándúl, ráadásúl azt is írja, hogy elõbb érzékeli mint ahogy az izomba eljut az üzi, tehát adott esetben még elõbb is rántja el a lábát...
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
Amúgy ha már terroristák, akkor nekeik ezt a kényelmes modelt javaslom:
http://www.sakakibara-kikai.co.jp/products/other/LW.htm
Kényelmes Mecha, gépágyúval, meg minden egyébbel. 😊
dixitque deus fiat lux
Szerintem 1 órát sem bír ki, ha úgy istenigazából kihasználják.
We can rebuild him; we have the technology.
- Oscar Goldman, Hatmillió dolláros férfi
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Gut. Besser. Presser.
gerinc és agysérülés esetén meg ugye nincs idegi kapcsolat... hmmm... akkor ez most gondolatolvasó is egyben?
a katonaság nehézgyalogságban való felhasználása meg azért érdekes többekközt, mert a lelõtt nehézgyalogosok után ki fogja összeszedegetni ezeket a marhadrága cuccokat meg azt amit ennek segítségével cipelt?
szóval ajánlom helyette a segédmunkásokat, a gyógytornászokat meg a zsoldosokat.
bár én nem értek hozzá... 😊
De ha fémtalpat teszel a cipõre, reflexek akkor is lesznek.<#nezze>#nezze>
Gut. Besser. Presser.
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
Starcraft + Diablo III - esemve
Gut. Besser. Presser.
De ne felejtsük el: az agyunk, gerincvelõnk NEM a bõrünkön keresztül küldi az információt az izmokhoz (legalábbis én így tudom). Tehát a kérdésem továbbra is az: hogyan vezetik el az ingert az idegekbõl. Errõl nem ír a cikk.
Gut. Besser. Presser.
Mmm... Frankó, lassan már a kiberetnikum is problémát fog jelenteni 😄 Jó, tudom, csak gépelési hiba.. de azért gondolkodjatok el az új fogalmon 😊 Ja, (c) ezúton kopirájtoltam 😊
Ezt a bõrfelszínen terjedõ áramot sem értem igazán. Úgy tudtam az infót az idegek vezetik.
Gut. Besser. Presser.
Mert ha a szomszéd nézni aki mozgás sérült felveszi, és 10 lépés után megdermed, mert lemerült az aksi. <#hehe>#hehe>
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Írhatnám azt is hogy LOL de azt egy köcsög szövegnek tartom.
Haggyá má ecsím. Terrorista? Terrorista az, akire az USA elnöke rámondja.
OFF
Másrészt egyre több sci-fi ötletet nyomnak át real-be.
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3