Mi szeretnél lenni? :)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tractor:MTZ 820.2,892.2,952.2,82.1 Truck:SCANIA,VOLVO,M.A.N,RENAULT FAN! Tractor:MTZ,RÁBA,FENDT FAN!
Látássérültek (vakok) lehetnek lelkészek vagy papok?
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
SCANIA THE BEST
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Ne szüpürtyöjjé!!!!!!!!!!
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Alzheimer kór jó oldala, hogy minden nap új emberekkel találkozol!
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Az tök jó lenne ha csak otthon kéne ülni és csak tesztelni kéne a filmcsatornákat hogy épp mi megy meg az internetet és közbe pénzt is kapnánk!!😊 😄
Mért nem találták még fel ???😞😞
!!!RG Truck\'Z!!! !!! www.rgtruckz.hu !!!
„Szeresd úgy felebarátodat, mint saját magad.” Ez azt jelenti, hogy ki is kell vernem neki?
neked lehet, h bejön... <#hehe>#hehe>
>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...
!!!RG Truck\'Z!!! !!! www.rgtruckz.hu !!!
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
SCANIA-KING OF THE ROAD -Isten bizony ateista vagyok! -Vessél magadra, én meg küldöm a kombájnt!